HotZlot 2009 - wątek ogólny

Oficjalne info:

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … zytelnikow!

:wink:

Miejsce rewelacyjne! :o

No miejsce super rewelacyjne, jestem pod wrażeniem.

Zaskoczyliście mnie i to bardzo. Takiego czegoś to chyba nikt się nie spodziewał. W przyszyłm roku zlot będzie na wyspach kanaryjskich czy galapagos? :wink:

Kurcze szkoda że mi roku brakuje :confused: z wielką chęcią bym przyjechał, chociażby dla samego miejsca :slight_smile:

Naprawdę miejsce jest godne uwagi porostu rewelacja spędzić taką imprezę i to w takim miejscu :stuck_out_tongue: Pozdrawiam wszystkich z dalekiej Holandii :smiley: Mam nadzieje ze uda mi się przyjechać już z Holandii do Olsztyna spory kawałek będę miał.

No no, XIV wieczny zamek :smiley: Zapowiada się naprawdę gorący zlot.

@Krogulec

Wiem że jeszcze nie wszystko zaplanowane, ale planujecie może jakiś turniej ?? Na poprzednich zlotach był turniej OA, może teraz coś innego- maty do tańczenia robiły furore na II zlocie :slight_smile:

a czy istnieje taka szansa żeby np. zrobić zawody w Fear Combat gra darmowa a i wg.mnie o wiele lepsza grafika i ciekawsze tryby rozgrywki niż w Open Arena??

Fear Combat wygląda całkiem przyzwoicie, myślałem o turnieju COD4 ale na niego nie ma raczej szans.

Pozostaje tylko ogłosić mały konkurs na nieoficjalne Logo Zlotu 2009

• do wygrania uścisk dłoni prezesa… :slight_smile:

(taki mały dowcip aby usprawiedliwić kolejny tekst)

“Turu Turu, turu turu, niech żyje nam prezes Naszego Klubu”

tylko teraz czekamy na rejestracje i szykujemy się do zlotu !!

Z rozgrywkami jeszcze zobaczymy - być może zrobimy jakąś ankietę w tej sprawie. Jedno jest pewne - rozgrywki będą mogły być tylko w jedną grę

BTW, prosimy o komentarze pod newsem :wink:

No to zgłaszam do ankiety COD4 :slight_smile:

BF2142

CoD4

Fear Combat

pytanie czy można je uruchomić w trybie No-CD i zrobić mini LanParty?

Może zmienić zasady i grać 2x2.

do Fear Combat nie jest potrzebna płyta.

Ja proponuję do ankiety wrzucić te 3 gry co podał RoninPn

Swoją drogą to news o HZ ma wartość historyczną. Jest to bowiem pierwszy news w historii dobrychprogramów, który zawiera w sobie film :slight_smile:

Tym razem piszę się na tą imprezę - o ile nikt nie ma żadnych przeciw-skazań :smiley:

Pociąg z malborka sunie przez Iławę.

Pozdrawiam

A co można zobaczyć na takim HotZlocie ? I w ogóle jakie jest zamierzenie takiego interesu ?

Może się wybiorę :smiley:

zamiast się pytać mogłeś wejść w linki do poprzednich zlotów, dużo atrakcji, pełno fachowej wiedzy do zdobycia.

Kurka znów trzeba się będzie pogimnastykować, żeby tam trafić w odpowiednim czasie oczywiście :wink:

miejscówka nie ma co, pełen wypas.

Teraz tylko szczęśliwy ten, co dostanie imienne zaproszenie :wink:

Zapowiada się obiecująco :slight_smile:

mam pytanie - czy podczas zapisów trzeba być już pełnoletnim? czy to dotyczy terminu samego zlotu?

Ja 18 lat kończę 22 sierpnia, więc podczas zapisów w lipcu jeszcze pełnoletni nie będę, natomiast podczas samego zlotu już 18 lat będę miał ukończone.