Oficjalne info:
Miejsce rewelacyjne! :o
No miejsce super rewelacyjne, jestem pod wrażeniem.
Zaskoczyliście mnie i to bardzo. Takiego czegoś to chyba nikt się nie spodziewał. W przyszyłm roku zlot będzie na wyspach kanaryjskich czy galapagos?
Kurcze szkoda że mi roku brakuje z wielką chęcią bym przyjechał, chociażby dla samego miejsca
Naprawdę miejsce jest godne uwagi porostu rewelacja spędzić taką imprezę i to w takim miejscu Pozdrawiam wszystkich z dalekiej Holandii Mam nadzieje ze uda mi się przyjechać już z Holandii do Olsztyna spory kawałek będę miał.
No no, XIV wieczny zamek Zapowiada się naprawdę gorący zlot.
Wiem że jeszcze nie wszystko zaplanowane, ale planujecie może jakiś turniej ?? Na poprzednich zlotach był turniej OA, może teraz coś innego- maty do tańczenia robiły furore na II zlocie
a czy istnieje taka szansa żeby np. zrobić zawody w Fear Combat gra darmowa a i wg.mnie o wiele lepsza grafika i ciekawsze tryby rozgrywki niż w Open Arena??
Fear Combat wygląda całkiem przyzwoicie, myślałem o turnieju COD4 ale na niego nie ma raczej szans.
Pozostaje tylko ogłosić mały konkurs na nieoficjalne Logo Zlotu 2009
- do wygrania uścisk dłoni prezesa…
(taki mały dowcip aby usprawiedliwić kolejny tekst)
“Turu Turu, turu turu, niech żyje nam prezes Naszego Klubu”
tylko teraz czekamy na rejestracje i szykujemy się do zlotu
Z rozgrywkami jeszcze zobaczymy - być może zrobimy jakąś ankietę w tej sprawie. Jedno jest pewne - rozgrywki będą mogły być tylko w jedną grę
BTW, prosimy o komentarze pod newsem
No to zgłaszam do ankiety COD4
BF2142
CoD4
Fear Combat
pytanie czy można je uruchomić w trybie No-CD i zrobić mini LanParty?
Może zmienić zasady i grać 2x2.
do Fear Combat nie jest potrzebna płyta.
Ja proponuję do ankiety wrzucić te 3 gry co podał RoninPn
Swoją drogą to news o HZ ma wartość historyczną. Jest to bowiem pierwszy news w historii dobrychprogramów, który zawiera w sobie film
Tym razem piszę się na tą imprezę - o ile nikt nie ma żadnych przeciw-skazań
Pociąg z malborka sunie przez Iławę.
Pozdrawiam
A co można zobaczyć na takim HotZlocie ? I w ogóle jakie jest zamierzenie takiego interesu ?
Może się wybiorę
zamiast się pytać mogłeś wejść w linki do poprzednich zlotów, dużo atrakcji, pełno fachowej wiedzy do zdobycia.
Kurka znów trzeba się będzie pogimnastykować, żeby tam trafić w odpowiednim czasie oczywiście
miejscówka nie ma co, pełen wypas.
Teraz tylko szczęśliwy ten, co dostanie imienne zaproszenie
Zapowiada się obiecująco
mam pytanie - czy podczas zapisów trzeba być już pełnoletnim? czy to dotyczy terminu samego zlotu?
Ja 18 lat kończę 22 sierpnia, więc podczas zapisów w lipcu jeszcze pełnoletni nie będę, natomiast podczas samego zlotu już 18 lat będę miał ukończone.