MI nadal nie działa :? nie pokazuje żadnych połączeń… :? I to już od dłuższego czasu…
Proponuje wyczyścić historie przeglądarki- pliki cokie itp
Wejdź na link który podałem-sprawdziłem działa
Może brakuje ci jednej z wtyczek w przeglądarce
http://www.lot.com/web/lot/home
@Krogulec » 25.06.2010 (Pt) 1:33
Przyłączam się do entuzjazmu Beduina -
Czuje się dowartościowany
@kstarski » 25.06.2010 (Pt) 1:45
beduin75, dzięki za informacje, właśnie zakupiłem krajowy bilet lotniczy, tego jeszcze nie było
Nie ma sprawy- satysfakcja jest wielka
Niestety strona LOTu nadal przeżywa problemy egzystencjalne. Po obejrzeniu wszystkich możliwych chyba errorów skończyło się na tym, że na koncie mam o ponad 100 PLN mniej a po rezerwacji nie ma śladu…
Jeśli na koncie masz mniej kasy to zakup biletu przebiegł pomyślnie- sprawdź emeila którego podałeś przy zakupie biletu- tam powinieneś otrzymać potwierdzenie zakupu i w drugim emeilu bilet elektroniczny- którego nie musisz drukować ( dla bezpieczeństwa- polecam) - ważny jest numer rezerwacji podany na czerwono( w lewym górnym rogu )- w razie kłopotów ten nr pomoże odszukać twoją rezerwację
Gdybym dostał jakiegoś maila to bym tu nie pisał
Wpłaciłem dzisiaj przez pocztę te 50zł, mam nadzieję że jutro dojdzie.
No to lecimy tym samym samolotem.
Ja się piszę
No cóż- jeśli kasa rzeczywiście ubyła z twojego konta- to jutro dzwoń na reklamacje Lotu Głowa do góry
Kasa nie przepadła- nie ma takiej możliwości Tak czy inaczej ja bym zadzwonił i zapytał co się dzieje z ich serwerem
steemm@
Również aprobuję opcję motel (08.07).
czy są jeszcze ludzie którzy będą przez nockę jechali pociągiem z Warszawy? godzina odjazdu to 23:50 z tego co pamiętam.
Opcję LOTu niestety porzuciłem z dwóch przyczyn, jedna to taka, że większość leci albo tym po 13, albo tym po 16, a ja wcześniej jak o 20 nie dam rady i mogłem wybrać ten około 22, ale doszła do tego druga przyczyna rezygnacji z lotu - wzrost ceny biletu do ~100 zł w jedną stronę, no a komu by się chciało samemu lecieć za tą kwotę, dlatego liczę że jest jeszcze grono ludzi z Wawy, którzy wybiorą kolej…
Hej,
@ krogulec
Na stronie zlotowej podany jest link do standardowego rozkładu PKP. Oprócz niego firma TK Telekom prowadzi jeszcze jedną witryną - http://rozklad.sitkol.pl/bin/query.exe/pn?. Interfejs tej witryny jest zdecydowanie lepszy, zawiera więcej informacji o pociągach (na przykład o możliwości rezerwacji miejsc) i wygląda na to że częściej bywa aktualizowany. Może i tą stronę warto by dodać w sekcji dojazdu na stronie zlotowej??
Pozdrawiam,
Dimatheus
Faktycznie - jest dużo lepszy - nie tylko ma lepszy interfejs ale przede wszystkim szybciej działa Dzięki za info - zaraz podmienimy link na stronie zlotowej.
Gdyby ktoś z różnych przyczyn zaspał na ostatni bezpośredni autobus powrotny do Wrocławia 12.07 na godz. 13.04 podaje link do rozkładu jazdy z przystanku autobusowego PKS w TRZEBIESZOWICACH, D.K.-
http://www.e-podroznik.pl/public/timeTa … opId=71808
Chcąc dojechać do Wrocławia kierujcie się na Kłodzko- stamtąd jest dużo połączeń koleją PKP
Beduin sprawdź dobrze zanim coś napiszesz:
Może ja tym pojadę, chyba że wybiorę się z rana 08-07 i u rodziny przenocuje.
ja będę jechał tym pociągiem
ookeej =D> czyli jednak będą HotZlotowi ludzie w tym pociągu z Warszawy wiadomo jak się rozpoznamy - koszulki czy coś charakterystycznego 8)
ew. jeśli na pociąg trzeba będzie czekać (bo nie będzie podstawiony) to można zbierać się w większą grupkę - będzie jeszcze łatwiej zwrócić uwagę.
Ja wsiadam z dworca Centralnego, jakby co. Jeśli będzie podstawiony, to jedna osoba może zająć przedział w trakcie no ale chyba pociągi z dworca Wschodniego jadą, no nie? To tam by musiał ktoś już wcześniej zająć nam wspólny przedział
Hej,
A będzie ktoś wybierał się na zlot tym pociągiem??
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja bede miał koszulkę DP z zeszłego roku i też jadę z Centralnego. Nie wiadomo czy w TLK są miejscówki? Mi się wydaje, że są. Jeśli tak warto będzie się Ufo ustawić i wykupić miejsca sobie.
Edit:
Ufo odezwij się do mnie na komunikator. Kontakt masz w profilu
Tylko w opcji na 1 klasę.
Po dwóch dniach i dwóch telefonach na call center LOTu w końcu pojawiła się moja rezerwacja na samolot. Okazało się, że razem z promocjami wdrażali nowy portal. Mnóstwo ludzi + nowy, niedorobiony portal = FAIL. Ale na szczęście już rezerwacja jest i lecę na zlot