HotZlot 2010 - wątek ogólny

Na wszelki wypadek wrzucam link do prognozy pogody na stronie ICM. Ciśnienie spada i nadchodzą chmury, ale póki co nie zapowiada się na żadne opady. :-]

Zgłaszam swoją gotowość do wyjazdu. Za 1 godz. i 30 min. zaczynam swoją podróż (zatrzymuję się dzisiaj u znajomych, żeby jutro nie być zmięty po podróży). Do zobaczenia na miejscu.

Pozdrawiam.

Miłej zabawy ludzie :slight_smile: Chciałoby się z Wami tam być, ale cóż, niestety nie można. Ale na XBOX’ie bym pograł sobie, nie ma co - i tak każdy pewnie by mnie ograł, bo nigdy nie grałem :slight_smile: Jeszcze raz miłej zabawy :smiley:

Zdjęcie na stronie Live HotZlotu: zagorskid 10.07.2010 11:57

20100710115746_6845.JPG&width=450&height=338&noBar=1

z podpisem “Kaczka po smoleńsku (pod zamkiem) :D.” jest bardzo niesmaczne. Kompleksy, czy brak kobiety można inaczej odreagować.

ajwenho , masz rację, wpis i zdjęcie zostały usunięte.

Zamieściłem to już na stronce zlotowej, ale krogulec zaspamował mnie fotkami z oglądania meczu :wink: więc dla zainteresowanych:

http://www.dobreprogramy.pl/ImageProxy. … ng&noBar=1

Nasza podróż autokarem z Wrocławia do Zamku na Skale - zrzut z niezależnego pokładowego GPSa :wink: 2 mapy: ulic oraz wysokości terenu. Dla chętnych mogę wysłać plik .gpx. Rejestrowane przy pomocy odbiornika Nokia LD-4W + Nokia 3110c i programu TrekBuddy.

Spotkanie i cały event były super! Świetnie, że mogłem Was osobiście poznać!

Dziękuję wszystkim zaangażowanym w HotZlot za przygotowanie kolejnego wspaniałego eventu …

W sercu pozostaje tylko smutek że dopiero za rok powtórnie się spotkamy .

Z tego co słyszałem, to we Wrocku - impreza nadal trwa… :wink:

Świetna impreza, świetni ludzie :slight_smile:

Kolejny raz pokazaliście, że nie stoicie z założonymi rękami, tylko działacie i dajecie nam niesamowitą przygodę i radość z możliwości bycia na takim przedsięwzięciu :slight_smile:

Organizujcie dalej zloty a ludzie na pewno się odwdzięczą swoim zaangażowaniem :slight_smile:

Dziękuje ślicznie za zaproszenie :slight_smile:

Nie pozostaje nam teraz nic innego jak czekać na powtórkę w przyszłym roku :slight_smile:

Jeśli będzie konsekwentnie to za rok obstawiam morze. :wink:

Witam,

a ja zapytam, czy wszyscy szczęśliwie wrócili do domów?

Z małym opóźnieniem, ale tak.

Szczęśliwie…szczęśliwi i zmordowani upałem niesamowicie… :slight_smile:

Pytanie z cyklu: kogo nie ma, ręka do góry. ;-]

Wszyscy przecież wiedzą że, przeczytałem gdzieś lecz nie pamiętam gdzie, że wg ekspertów można z całą pewnością stwierdzić że wszyscy już dotarli …

Mega Łasica

Ci dla których Hot Zlot był jednym celem podróży z pewnością tak. Ja dopiero jutro zawitam na swoje śmieci (BTW i nie jest to łasica [-X )

Bardzo dziękuję za możliwość uczestniczenia w zlocie, zarówno Organizatorom jak i Partnerom i Sponsorom “HOT ZLOT-u 2010”

żałuję tylko że nie starczyło czasu żeby zademonstrować możliwości wizualizacji fotografii 3D.

co zapewne było bezpośrednio związane z problemami łącza internetowego.

Jeśli ktoś ma czas i che zobaczyć “cudaki 3D” zapraszam.

edit:

Na blogu postaram się opisać jak się wykonuje takie fotki.

edit2:

bym zapomniał “partnerzy Hot Zlot’u 2010 Fuji Film Polska” zamieścili także na swojej stronie relację

gdzie można zobaczyć film oraz fotki (również w postaci anaglifów)

edit3:

Dodatkowo dostałem informację że będzie możliwość zamówienia pod koniec września w Fuji Film zdjęcia 3D ze zlotu w postaci analogowego wydruku lentikularnego.

Dziękuję wszystkim za dobrze i treściwie zagospodarowany czas.

Wczoraj pod wieczór dotarłem do 3miasta, po drodze dokonując zrzutu strategicznego w Poznaniu. Zaczynam już powoli kopać za propozycjami lokalizacji imprezy na następny zlot.