Na ten Cold Zlot ??
Na V HotZlot - mam jeden obiekt, może się uda w nim zorganizować imprezę - ale o tym dowiemy się w swoim czasie
Czy Redakcja postawi w tym roku FTP na fotki?
Ciekawym miejscem na kolejny zlot jest “Warszawianka” nad Zalewem Zegrzyńskim… wysoki standard i bardzo dobra baza konferencyjna w ładnej jak na Mazowsze okolicy (sala konferencyjna, basen, spa, gastronomia, duża powierzchnia do wieczornej integracji). Z tego co byłem na 2 zlotach mogę powiedzieć, że ten obiekt w pełni podołałby wymaganiom. Nie wiem tylko jak z prędkością internetu, ale podejrzewam, że jest wystarczająca. No i przede wszystkim środek Polski, więc każdy miałby blisko.
,Jeśli ktoś ma czas i che zobaczyć “cudaki 3D” zapraszam."
Całkiem dobre, fajny efekt:)
Hej,
@ RoninPn - a jak tam Twoje zdjęcia?? Pangrys w relacji na żywo pisał, że dysk się ugotował i zdjęcia przepadły… Udało się odzyskać??
Oczywiście przy okazji serdeczne dzięki dla całej zlotowej ekipy za wspaniale spędzony czas, mnóstwo fun’u oraz wciągające rozmowy. Jeszcze większe podziękowania pod adresem redakcji za cały trud i poświęcenie włożone w organizację tak wspaniałej imprezy jaką był, jest i na pewno będzie Hot Zlot. Dziękuję, że mogłem tam z Wami być
Pozdrawiam,
Dimatheus
Warszawianka to moloch jakiego nie dostaniemy na wyłączność.
FTP jest udostępniany od wczoraj - wysyłaliśmy do wszystkich maile w tej sprawie.
Namiary:
ftp.xenium.pl
user: hotzlot
pass: HZ2010!
Prosimy aby założyć nowy folder o nazwie zawierającej nick autora zdjęć.
Nie wiem jak inni, ale ja nic nie otrzymałem.
Hej,
Sprawdzam pocztę i widzę, że nic nie dostałem. Ostatnia komunikacja zlotowa to powiadomienie o konkursie… Może mail jeszcze siedzi gdzieś na łączach… Tak czy inaczej trzeba przejrzeć zdjęcia i wrzucić najfajniejsze…
Pozdrawiam,
Dimatheus
+1
Coś nie tak poszło z mailingiem najwyraźniej.
Czyli kicha jest ogólna To dobrze, bo myślałem, że z moim kontem jest coś nie tak
wysyłane chyba były maile w sprawie konkursu na retusz zdjęcia
o FTP nic nie otrzymałem xD
Ufff, ja w sumie też “już” dotarłem, ale podróż to jakaś masakra była.
Skwar - miazga, na szczęście cały przedział rowerowy był nasz (oprócz mnie męczył się jeszcze lazikar i Kaka’),
więc jakoś tam się porozkładaliśmy po harcersku - znaczy na glebie i ostatecznie dotarliśmy.
Swoją drogą - pani do Słupska to dojechała?
Także dzięki wszystkim za towarzystwo a organizatorom - za organizację i towarzystwo .
Do zobaczenia w przyszłości.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam.
To było wspaniałe i jedyne w swoim rodzaju spotkanie. Dziękuję organizatorom za możliwość udziału w HotZlocie oraz sponsorom, dzięki którym organizacja była w ogóle możliwa. Dzięki także innym uczestnikom za świetne towarzystwo - w samym Zamku na Skale oraz w podróży. Pozdrowienia dla wszystkich!
Ktoś pytał, czy wszyscy dotarli - piszę z domu dopiero dzisiaj, lecz dotarłem planowo, w niedzielę wieczorem.
Mam nadzieję, że zobaczymy się w przyszłym roku. Tymczasem spróbuję zabrać się za wrzucenie możliwie dobrych fotek na serwer.
Szkoda, że tak krótko trwał zlot. Byłem co prawda aż 4 dni, niemniej, już nie mogę doczekać się następnego! Organizacja i sama miejscówka - totalna rewelacja! Aż trudno jest mi sobie wyobrazić ile wysiłku musiała w tą całą imprezę włożyć redakcja. Oby tak dalej!
Pozdrawiam.
PS: maniooo - dotarła ;-).
Udało mi się wrócić po 22:00 godzinie, a rano następny wyjazd do Augustowa i powrót później niż ze Zlotu
Więc dopiero dziś mam okazję przywitać Wszystkich, z którymi miałem ogromną przyjemność spędzić kilka dni w Zamku na Skale.
Dzięki serdeczne Redakcji Vortalu za ekstra zorganizowanie HotZlot2010 :D/ , a także partnerom, sponsorom, dzięki którym spotkanie mogło się odbyć w takiej formie =D>
Pozdrawiam
Docent twierdzi, że mailing poszedł Na wszelki wypadek wysłałem jeszcze raz.
Gorąco prosimy o jak najszybsze wrzucenie zdjęć - nie chcemy czekać z fotorelacją 3 tygodnie… Dzięki!
Drugi doszedł.