Wątek ogólny na temat tegorocznego HotZlotu. Jeżeli macie jakieś pytania, najlepiej zadawać je właśnie tutaj.
Czy w tym roku przewidujecie troszkę dłużej otwartą salę z komputerami, tak jak to miało miejsce w 2009 roku?
Czy w tym roku uda się wystawa starego sprzętu?
W programie rozszerzonym spływ kajakowy? Ale hardcor
Hardcor to będzie jak wrócisz kajakiem z Ustki do Doliny;)
W tej cenie zapewniony jest powrót do Doliny ?
Po drugie w Dolinie Charlotty znajduje się najwięszy na pomorzu park linowy, więc jak ktoś boi się wody może sobie powisieć nad Doliną
W tym roku w ogóle nie przewidujemy typowej kafejki
Odsyłam do mojego komentarza: http://www.dobreprogramy.pl/Spotkajmy-s … arz_751904
Oczywiście, a jak wyobrażałeś sobie powrót? To jest opłata za spływ, transport powrotny i ubezpieczenie.
Kurcze, to nawet lepiej, aniżeli ubezpieczenie zdrowotne. Za byt długi pobyt w szpitalu karzą sobie płacić słono
Już wiem, zamiast kafejki, wszystko będzie w chmurze, a ludzie będą podłączeni do specjalnych kasków wirtualnych, jak w Johny Mnemonic ;D
A czy pokarmy i napoje też będą podawane przez owy kask
No i czy hostessy też będą wirtualne, “wyświetlane” jedynie w kaskach…
Siemanko,
Już wiadomo ile będzie :?: wynosiła “niewielka” opłata by przedłużyć pobyt o jeden dzień - do czwartku 7 lipca.
F.A.Q punkt 16. Czy mogę zostać dłużej?
W tym roku, za niewielką opłatą 150 zł*, istnieje możliwość przedłużenia pobytu o jeden dzień od środy 6 lipca do czwartku 7 lipca
* - pokój 2 os. z samym śniadaniem w tym okresie kosztuje 430 zł
Bardzo dobry pomysł =D> z tym zegarem na dobreprogramy.pl odmierzającym czas do rozpoczęcia HotZlotu 2011- przydał by się taki sam na stronie HotZlotu
:o
Chcąc polecić to wydarzenie znajomym prześlemy im linka do strony HotZlotu, a tykający zegar podnosi napięcie i prestiż do upływającego czasu zbliżającego się WIELKIEGO wydarzenia
np. wklejając link na facebooku
Kiedy możemy spodziewać się jakiś nowych informacji na temat zlotu ?
zapewne jutro (23.05) rano lub w południe
O masz ale napięcie Z niecierpliwością czekają rzesze użytkowników spragnionych informacji co do zaproszeń
Dzień się jeszcze nie skończył, Cierpliwości
Rejestrację rozpoczniemy wieczorem.
Spragniony dalszych informacji owszem jestem.
W opisie obiektu widnieją opcje dostawek do pokoju i mam pytanie o maksymalną konfiguracje takiego wariantu?
Pytanko z innej beczki coś drgnęło w Agendzie? czy tylko pozostaje 2 Patronów Hot Zlotu ?
- świetle ostatnich wydarzeń Sony mam nadzieję nadal pozostanie Patronem głównym?
Olmeca ciekawe czy w tym roku w końcu odkryjemy kto tak głośno chrapał…
Rejestracja po południu … a czy zaproszenia już poszły?
p.s.
Pangrys chwilowo oczekuje na informacje w szpitalu
Rejestracja już ruszyła, czas się zapisać na zlot!