HotZlot 2011 - wątek ogólny

Dzięki olmeca i Krogulec za info :wink: Przynajmniej nie będę musiał zabierać z domu :stuck_out_tongue:

Wydaje mi się, że będzie gdzieś zakamuflowany w którejś szufladzie pokoju - od zeszłego roku się tym nie przejmuję dzięki przezentowi od Pawła z intela - zwijany kabel :lol:

Ja bardzo żałuje, że nie mogę zostać na przedłużony pobyt:( Pływam po Japońsku - “jakotako”, pływanie kajakiem nie jest mi obce (chyba, że przez 12 lat zapomniałem jak to się robi:P)

A załóżmy sytuację, że ktoś będzie głodny między posiłkami zaplanowanymi w planie dnia HZ :lol: Co wówczas? Czy będzie można coś kupić tam, czy gdzieś pójść i poza hotelem coś kupić i przynieść/zjeść (taka mieloneczka w konserwie to nic strasznego, no nie?) ?

A może jeszcze przytulić, pogłaskać? :stuck_out_tongue: :x

Między sesjami są przerwy na ciastko. Więc z głodu nie zemdlejesz. :stuck_out_tongue:

Żarłok :wink: Przestań brać Apetizer na tydzień przed Zlotem :lol: i będzie git. :slight_smile:

Czy ty wiesz że wszystkie posiłki są w formie stołu szwedzkiego i każdy je ile dusza zapragnie, pomiędzy sesjami są przerwy kawowe, gdzie do dyspozycji wszystkich są kawa, herbata, inne napoje chłodzące i ciastka. Na imprezie integracyjnej smakołyki z grilla przygotowywane przez Mistrzów Polski w tej dziedzinie, w ilościach nie do przejedzenia, a Ty marudzisz o mieloneczce.

Taż to zakrawa na profanację sztuki kulinarnej albo totalne żarłoctwo :wink:

djfoxer , przez tyle zlotów głodny nie byłem ani razu. Fakt, że raz nie zjadłem śniadania z własnej winy (powodem była nieoficjalna impreza integracyjna). Za to w porze obiadu nadrobiłem :slight_smile:

Reasumując: jak nie zaśpisz, to nie będziesz głodny :slight_smile:

Albo chowasz kotleta z obiadu do kieszeni na czarną godzinę.

Hehe, nie ma to jak porady stałych bywalców zlotów :stuck_out_tongue:

Ha ha ha, z tym kotletem to prawie padłem ha! :wink: dobre! :wink:

Dla mnie trzy posiłki w zupełności wystarczą :smiley:

A ja mam inne pytanie-na imprezie integracyjnej będą jakieś napoje oprócz piwa? :stuck_out_tongue:

Tak.

Hmmm, dzięki za cenne rady :smiley: Jednakże fakt, iż będzie stół szwedzki, nie napawa mnie optymizmem, jak wspomniał McDracullo , nie można przysnąć ani na chwilę :wink:

@kubut

Nie mów, że nie lubisz piwa… :stuck_out_tongue:

@djfoxer - oj, chyba się wkopałem… :stuck_out_tongue:

@kubut

Nie no, ok, więcej dla nas :lol:

Już zarezerwowałeś coś w Słupsku?

@djfoxer - Gdyby ta rezerwacja była taka łatwa :confused: Jutro semtex będzie wydzwaniał do różnych lokali w Ustce, bo w Słupsku trochę ciężko coś znaleźć…

jest jakiś bankomat w hotelu lub bliskiej okolicy?

wjazd na basen i jacuzzi bedzie dostepny w określonych godzinach czy jak dusza zapragnie?

Bankomat na pewno złapiesz w Słupsku. Za wszystkie dodatkowe usługi hotelowe możesz zapłacić kartą :wink:

Godziny otwarcia basenu : 7.00 - 21.00; Godziny otwarcia świata saun: poniedziałek - piątek: 16.00 - 21.00. Podejrzewam, że będą obowiązywały te godziny. Za dnia są sesje które warto zobaczyć i zarazem nie wypada ich pominąć(zaufaj mi), wiem z doświadczenia, że czas do 21(na pewno we wtorek) spokojnie Ci wystarczy aby zaznać przyjemności kryjących się za usługą SPA :wink: