HotZlot 2011 - wątek ogólny

z tym bankomatem to chodzilo mi o to zeby nie wiesc gotowki przez cala trase przy sobie, mimo wszystko bezpieczniej na koncie.

a ten basen, jacuzzi pytalem, bo nie wiedzialem czy bedzie trzeba wybierac pomiedzy sesjami a “używkami”

W Słupsku jak pisałem spokojnie dorwiesz bankomat, chociażby na PKP, dalej nic Ci nie grozi ze strony Zlotowiczów :wink:

“Używki” jak to określiłeś mówiąc dosadnie zostawiamy na czas po sesjach.

raczej nie o was/nas sie martwie tylko o podróż PKP ;p

Z grubsza tak jak piszesz przy czym warto zaznaczyć, że tradycyjnie basen i sauny będą niedostępne podczas trwania sesji. O ile to będzie możliwe, czas otwarcia basenu i saun będzie za to wydłużony (na tym etapie nie możemy tego jeszcze jednak potwierdzić).

Miła niespodzianka, sprawdzam, a tu niespodzianka - zostałem wylosowany :smiley:

PS: Myślałem, ze z krzesła spadnę :slight_smile:

Czy na zlocie pojawiłby się jakiś PC na którym mógłbym zobaczyć Wieśka 2 na z uberpróbkowaniem ? :slight_smile: Tak z czystej ciekawości :wink: Mogę nawet swojego przynieść jak w redakcji nie macie :smiley:

Wątpię, parterem jest City Interactive a nie CD Projekt :stuck_out_tongue:

Jakby komuś została na zbyciu z zeszłego HotZlotu niewykorzystana koperta od Symanteca to ja chętnie przygarnę :slight_smile:

Konkrety proszę via PW :slight_smile:

No tak w tym roku nie widać Symateca w partnerach zlotu. A w tamtym roku była licencja na trzy stanowiska :). Ciekawe co w tym roku nas będzie chronić…? Pewnie Panda

Nie widać innej opcji przeglądając partnerów zlotu… :slight_smile: a EA myślicie da coś ciekawego? :wink:

Ja liczę na ciekawy wykład - trochę mniej techniczny, a bardziej rozrywkowy. :slight_smile: Podobnie może być w przypadku City Interactive.

Fajnie, że wśród partnerów jest firma Acronis, mają dobre produkty i też mogą coś powiedzieć o bezpieczeństwie - pod względem pojęcia kopii zapasowej.

Ja jestem ciekaw czy będzie podział na ścieżki tematyczne, jak to miało miejsce na II zlocie (i 3?).

Pewnie nie bo by było to ujęte już we wstępnej agendzie. W tym roku jesteśmy trzymani w niepewności do ostatniej chwili co do tematów sesji. :smiley:

Hej,

Tak, tak - na III Zlocie też były dwie ścieżki - na jednej stawiany był serwer, na drugiej było na przykład o powstawania gry Call of Juarez. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Powiedzcie mi, bo nie mogłem znaleźć. Relacja live również w tym roku będzie?

Tematy sesji pojawią się jutro - czekamy jeszcze na jednego partnera.

Szykujemy kilka niespodzianek - m.in. Microsoft Day - pierwszy dzień poświęcony będzie najprzeróżniejszym technologiom wokół Microsoftu. Tytuły sesji nie będą wiele zdradzać (taki zamysł), ale będzie bardzo ciekawie :wink: Po sesjach zaś… atrakcja wieczoru - co to będzie? Zobaczycie :wink:

Drugiego dnia planujemy m.in. sesje Intela, Opery, Pandy, EIZO i Gadu-Gadu. Mamy nadzieję, że też Was tu mocno zaskoczymy :slight_smile: Będą ekskluzywne premiery i zapowiedzi, o których pierwsi dowiedzą się uczestnicy HotZlotu :slight_smile:

W tym roku, wspólnie z partnerami, przygotowujemy też bardzo cenne nagrody, które będzie można zdobyć podczas sesji - będą m.in. smartfony LG Swift 7, komputer Mini PC Sapphire i inne :slight_smile:

Więcej informacji już niedługo w newsie. Wszystkiego nie chciałbym zdradzać bo nie będzie niespodzianki :wink:

Aha - dwóch ścieżek nie przewidujemy. Relacja live, współtworzona przez uczestników, będzie dostępna pod adresem http://dobreprogramy.pl/hotzlot - tu też będą do wygrania bardzo fajne nagrody (właśnie dzisiaj przyszły do redakcji) :wink:

Aahhh ale się nakręciłem na te sesję! Nie mogę się już doczekać zlotu! :wink:

-Uśmiech Krogulca odcisnięty w betonie

-zbrojonym :lol:

-taa po zęby

@Krogulec narobiłeś smaku :slight_smile:

:lol:

No coś jednak troszkę innego :stuck_out_tongue: