Wydaje mi się, że Flash nie będzie potrzebny do wrzucania zdjęć i opisów w relacji.
Wpłata zatwierdzona, pozostaje tylko zakup biletu i przeżycie tych paru dni do wyjazdu
W Słupsku w niedzielę również nocujemy: parasite85, semtex, kubut i ja.
Nie wiem dlaczego chodzi kulawo ale w ogóle nie chodzi, opera zarówno 5 jak i 6 się zawiesza, gdy wszystkie inne strony “śmigają” normlanie…
Piotrek_20 , a probowales na operze mobile a nie mini?
underface , na moje padło C3-01 jest tylko opera mini.
To będziesz zgrywał na lapka i upload-ował z niego
No pewnie, ciekaw byłem tylko, czy innym też ta strona się nie wczytuje na operze mini czy tylko mi
Na Syfonie pod Operą Mini 5 działa, a przynajmniej się wyświetla. Ten wynalazek nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać
Dzisiaj mam już wyniki wszystkich egzaminów, jadę na Zlot z nieukrywaną radością awansu na kolejny rok bez poprawek we wrześniu ^^
Czym jest dla Ciebie “syfon”?
SciPhonem (chińska podróba Ajfona) którego sobie testowałem, po szczegóły zapraszam na mojego bloga DP
Syfon - chińska podróbka iPhone, wyglądająca tak samo , ale zrobiona z badziewnych materiałów i kosztuje na Allegro coś koło 200 zł.
http://allegro.pl/aphone-i9-4g-2011-jav … 70602.html
O ile autorowi o cuś takiego chodziło:)
I co tam w tym sofonie jest? No bo na pewno nie iOS?
Please, to jest wątek na temat HOTZLOT
Popieram przedmówcę
Na takie rozmowy będzie czas na HotZlocie
Macie już coś zarezerwowane? Bo szkoda płacić za jedynkę… chyba, że ktoś się boi
Elo Zarezerwowałem telefonicznie już. Jedynkę, gdyż nikogo kto znam nie jedzie, a na forum wcześniej nikt nie deklarował chęci noclegu w Pensjonacie Antonio. Jak reszta? Jedynki wzięliście? Ciekawe jak z miejscami jest teraz? Czy można coś zamienić/zarezerwować?
Jak znaleźć twojego bloga?