HotZlot 2011 - wątek ogólny

Wydaje mi się, że Flash nie będzie potrzebny do wrzucania zdjęć i opisów w relacji. :slight_smile:

Wpłata zatwierdzona, pozostaje tylko zakup biletu i przeżycie tych paru dni do wyjazdu :stuck_out_tongue:

W Słupsku w niedzielę również nocujemy: parasite85, semtex, kubut i ja. :slight_smile:

Nie wiem dlaczego chodzi kulawo ale w ogóle nie chodzi, opera zarówno 5 jak i 6 się zawiesza, gdy wszystkie inne strony “śmigają” normlanie…

Piotrek_20 , a probowales na operze mobile a nie mini?

underface , na moje padło C3-01 jest tylko opera mini.

@Piotrek_20 ale pisałeś chyba, że w stand. przeglądarce śmiga Ci? To może tak będziesz mógł wrzucać :slight_smile:

To będziesz zgrywał na lapka i upload-ował z niego :wink:

No pewnie, ciekaw byłem tylko, czy innym też ta strona się nie wczytuje na operze mini czy tylko mi :stuck_out_tongue:

Na Syfonie pod Operą Mini 5 działa, a przynajmniej się wyświetla. Ten wynalazek nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać :stuck_out_tongue:

Dzisiaj mam już wyniki wszystkich egzaminów, jadę na Zlot z nieukrywaną radością awansu na kolejny rok bez poprawek we wrześniu ^^

Czym jest dla Ciebie “syfon”? :stuck_out_tongue:

SciPhonem (chińska podróba Ajfona) którego sobie testowałem, po szczegóły zapraszam na mojego bloga DP :smiley:

Syfon - chińska podróbka iPhone, wyglądająca tak samo , ale zrobiona z badziewnych materiałów i kosztuje na Allegro coś koło 200 zł.

http://allegro.pl/aphone-i9-4g-2011-jav … 70602.html

O ile autorowi o cuś takiego chodziło:)

I co tam w tym sofonie jest? No bo na pewno nie iOS?

Please, to jest wątek na temat HOTZLOT :stuck_out_tongue:

Popieram przedmówcę :slight_smile:

Na takie rozmowy będzie czas na HotZlocie :smiley:

Macie już coś zarezerwowane? Bo szkoda płacić za jedynkę… chyba, że ktoś się boi :smiley:

Elo :wink: Zarezerwowałem telefonicznie już. Jedynkę, gdyż nikogo kto znam nie jedzie, a na forum wcześniej nikt nie deklarował chęci noclegu w Pensjonacie Antonio. Jak reszta? Jedynki wzięliście? Ciekawe jak z miejscami jest teraz? Czy można coś zamienić/zarezerwować?

Jak znaleźć twojego bloga?

nie trzeba być hakerem żeby się domyślić: http://www.dobreprogramy.pl/Ave5