HotZlot 2011 - wątek ogólny

Dzisiaj jechałem z centrum na Kossakowo i problem w dotarciu był na trasie do, droga powrotna była bez problemów. Możesz zakładać, że będzie tradycyjny korek do rozjazdu w Redzie na Hel. Całość zaczyna zazwyczaj w Gdyni Chylonii i ciągnie się właśnie do tego zjazdu. Później nie powinno już na trasie być utrudnień.

Wątpię, podobno pogoda ma być nieciekawa :stuck_out_tongue: Ale co tam i tak większość czasu spędzimy w hotelu + samochodzie/pociągu :wink:

Melduje się, iż również będę tam nocował z niedzieli na poniedziałek. Z tego co się orientuje będzie tam również Dimatheus. Kwestia dogadani się :wink:

Są znacznie lepsze lokale, np stara poczekalnia na Kilińskiego :slight_smile:

O tak poczekalnia jest spoko i nawet zbyt dużo osób tam nie ma, w każdym razie zawsze miałem szczęście że były miejsca.

Może ktoś w Gdyni w takim razie chciałby się zintegrować? Dla mnie bez przesady %% bo rano trzeba będzie pojechać ale zawsze coś wypić można.

Tydzień minie jak z bicza strzelił :>

W sumie mając doświadczenie z ostatniego HellHotZlotu osobiście nie miałbym nic przeciwko temperaturom rzędu 15 deg C :stuck_out_tongue:

Nie widzę problemu :slight_smile:

O, kolega widzę umie cofać czas. :stuck_out_tongue:

Po prostu długo sypia :wink:

A co powiecie na jakiś turniej karciany :wink:

Do wyboru:

http://www.chezgeek.pl/blog/

oraz

http://www.munchkin.pl/

mam nadzieję, ze Monczkin się dołączy :wink:

Dzięki już poprawiłem :stuck_out_tongue:

Czy dobieranie osób do pokoju odbywa się losowo, czy wg algorytmu (wiek; ilość postów; ) ? :slight_smile:

Raczej losowo :wink: Ale nie licz na sexi zlotowiczkę wylosowaną do twojego pokoju :wink:

:lol:

Wracając jeszcze do kwestii sesji (wczoraj nie miałem czasu się do tego ustosunkować). Podczas całego, 3-dniowego programu HotZlotu sesji technicznych partnerów jest w sumie raptem 6 godzin. Do tego poszczególne sesje trwają nie dłużej niż 30 min (na innych konferencjach sesje są 45- lub 60-minutowe) ponieważ zależy nam aby były zwięzłe i dynamiczne. Jakby tego było mało, pomiędzy blokami sesji są aż półgodzinne przerwy (na innych konferencjach zwykle przerwy są rzadziej lub mają po 15 min). Naprawdę nikomu więc korona z głowy nie spadnie jeżeli pójdzie na wszystkie sesje (włącznie z tymi które może i dla danej osoby są na pierwszy rzut oka mniej interesujące). Program staramy się tak układać aby tematyka była możliwie zróżnicowana, aby każdy znalazł coś dla siebie. Uczulamy partnerów aby sesje nie były sztampowe, marketingowe tylko nieszablonowe i ciekawe merytorycznie. W zdecydowanej większości przypadków znakomicie to się udaje czego dowodem są poprzednie HotZloty.

Nie jest tajemnicą, że lwią część kosztów organizacji HotZlotu pokrywają partnerzy. Nie trzeba być też Sherlockiem aby uzmysłowić sobie też, że koszty organizacji tak olbrzymiego przedsięwzięcia są gigantyczne. Zwykła przyzwoitość nakazuje więc aby docenić to uczestnicząc w sesjach i odwiedzając stoiska partnerów. Jeżeli ktoś nie rozumie, że HotZlot to impreza konferencyjno -integracyjna to nie powinien na nią jechać… Na zabawę, baseny itp. będzie mnóstwo czasu po sesjach, a jak komuś mało to może przedłużyć pobyt o 1 dzień.

U mnie na S40 Nokii Opera Mini w wersji 6 nie chce otworzyć tej strony, za to taka biedna przeglądarka telefonu otwiera… Nie wie czemu Opera nie chce załadować strony.

Na Androidzie 2.1 Opera Mini 6 otwiera stronę bez problemu.

będa przedstawiciele opery to zapytasz o co chodzi;D

moim zdaniem ta stronka tak kulawo chodzi na przeglądarkach mobilnych ze względu na ten “konkurs” z prawej strony zakładka

P.S.

myślicie ze samsung pokaze S II ?

Myślę, że na pewno. U nas w centrum handlowym jest takie stanowisko Samsunga to jest kilka modeli telefonów, tablet z klawiaturą i jakiś lapek. Podejrzewam, że takie samo będzie na miejscu. Tam niestety telefony były wyłączone tu może będzie większa możliwość testowania :wink: Zapowiada się tyle ciekawych rzeczy, że największą obawą dla mnie jest to, że nie dopcham się wszędzie :wink: I dziwie się tym głosom osób które poddają w wątpliwość jakieś sesje partnerów bo to będzie najciekawsze ze wszystkich atrakcji. Ostatnio musiałem obejść się smaczkiem z nagrań puszczanych wtedy od czasu do czasu teraz będzie niepowtarzalna okazja do uczestniczenia w tym na żywo :slight_smile:

ja juz mialem okazje sprawdzić bo znajomy kupil(wziął) na abon abonament firmowy w play za ok 900 zl

telefon zyleta ale w dosłownie 5 min czlowiek nie sprawdzi możliwosci tego cacuszka:D

Ja pamiętam jak kupiłem moją Motkę to po 2h zabawy i rozkminki uświadomiłem sobie, że to przecież telefon jest i jeszcze gdzieś tu musi być opcja dzwonienia …

Tyle, że mnie opera nie jest potrzebna. Ja na tel mam Delfina i jest git. Strona otwiera się bez najmniejszego problemu. Tylko ja zastanawiam się jak to będzie z wrzucaniem tego wszystkiego. Bo jak poprzez flasha to leżę.