HotZlot 2011 - wątek ogólny

mam pytanko dotyczące busa jak wiadomo jest od w I dzień zlotu ze słupska do Hotelu

czy w środę jest również powrotny z Hotelu do słupska (możliwe ze nie doczytałem czegoś), jeżeli tak to to można nim jechać jeżeli się zrezygnowało z jazdy w pierwszy dzień?

gowain , ja kupiłeś te najnowsze to nawet nie musisz ładować :stuck_out_tongue: . Swoją drogą nie ma nikt zbędnego pokrowca na aparat? (do odsprzedania, no chyba, że komuś tylko miejsce zabiera, a już mu niepotrzebny :stuck_out_tongue: )

No właśnie te najnowsze i to fakt, że też są jak ja zwarte i gotowe :stuck_out_tongue:

Ja mam zbędny na cyfrówkę :wink: Jakoś tak wyszło że mam 2 a jednego nie używam.

Zgadza się, nie doczytałeś (znowu). :stuck_out_tongue: Polecam lekturę: http://www.hotzlot.pl/Dojazd.aspx (jest tam temat “Bezpłatny autokar dla uczestników Zlotu”). Wycinek z tego, co powinno Cię interesować:

Dojazd w pierwszy dzień i odjazd w ostatni są niezależne tzn. może zaznaczyć tylko chęć skorzystania w jedną stronę, albo w obie, albo wcale. Jeżeli coś zaznaczyłeś, to na pewno dostałeś już potwierdzenie na maila (osobny mail dotyczący tylko bezpłatnego autokaru).

BTW - pytania nadają się bardziej do wątku dotyczącym organizacji dojazdu.

Ave5 , coś czuje, że się dogadamy :slight_smile: Znasz może mniej więcej jak duży aparacik tam wchodzi (chyba, ze wejdzie każdy - bo nie znam się za bardzo) :slight_smile: . Ewentualnie możesz nazwę podać:P to sobie sprawdzę. No i oczywiście inne informacje, chyba, jak już mówiłem, ze Ci jest bardzo zbędny :slight_smile:

Jak miałaby się popsuć jak termin zlotu nie jest w weekend :slight_smile: ?

Co racja, to racja - u mnie każdy weekend, zwłaszcza długi, oznacza kiepską pogodę. Tylko może ze 2 soboty, albo niedziele licząc od wiosny były słoneczne. Przychodzi poniedziałek - przychodzi słoneczko…

Witam mi się pofarciło także jadę. Czy ktoś jedzie z Krakowa i okolic bo jadę autkiem i możemy się wspólnie zabrać?

DjLeo - najlepiej pisz w wątku o organizacji dojazdu - ktoś tam się przewijał z pytaniami o Kraków

http://forum.dobreprogramy.pl/hotzlot-2011-organizacja-dojazdu-t442113-510.html

ja bym sie zabral niestety juz bilet kupilem

Ja też, ale już jestem ustawiony pociągiem i autem na trasę :slight_smile:

Mam takie pytanie, bardziej do użytkowników :stuck_out_tongue: Czy posiada ktoś z Was może N8 i jakiś HTC i mógłby na zlocie dać poklikać, zobaczyć jak działają te "telefony (o ile na taki kombajn to właściwa nazwa ;)) ? :stuck_out_tongue:

Ja będę miał HTC Sensation. :slight_smile:

Pablo55 , czy w takim razie tez mógłbym zobaczyć to cacuszko, bo widziałem juz samsunga galaxy s II i chciałbym porównać z nim flagowy model HTC

Nie ma problemu.

Pablo55 , czyli gdzieś tam Cie będę poszukiwał w gąszczu wszystkich osób :stuck_out_tongue: . No jakby ktoś miał również galaxy S II i dałby “poklikać” to będę wdzięczny. :wink: Niezmiernie ciekawi mnie także LG z W7 :smiley:

arlid , możliwe ze na stoisku samsunga to zobaczymy, z na stronie HZ widać ze jest partnerem wspomagającym:D

dodatkowo krogulec podgrzał ostatnio atmosfere i trzyma już nas w niepewności do samego zlotu :wink:

underface , no mam nadzieję :stuck_out_tongue:

Pablo55, do zobaczenia na zlocie :D!