mam pytanko dotyczące busa jak wiadomo jest od w I dzień zlotu ze słupska do Hotelu
czy w środę jest również powrotny z Hotelu do słupska (możliwe ze nie doczytałem czegoś), jeżeli tak to to można nim jechać jeżeli się zrezygnowało z jazdy w pierwszy dzień?
gowain , ja kupiłeś te najnowsze to nawet nie musisz ładować . Swoją drogą nie ma nikt zbędnego pokrowca na aparat? (do odsprzedania, no chyba, że komuś tylko miejsce zabiera, a już mu niepotrzebny )
Zgadza się, nie doczytałeś (znowu). Polecam lekturę: http://www.hotzlot.pl/Dojazd.aspx (jest tam temat “Bezpłatny autokar dla uczestników Zlotu”). Wycinek z tego, co powinno Cię interesować:
Dojazd w pierwszy dzień i odjazd w ostatni są niezależne tzn. może zaznaczyć tylko chęć skorzystania w jedną stronę, albo w obie, albo wcale. Jeżeli coś zaznaczyłeś, to na pewno dostałeś już potwierdzenie na maila (osobny mail dotyczący tylko bezpłatnego autokaru).
BTW - pytania nadają się bardziej do wątku dotyczącym organizacji dojazdu.
Ave5 , coś czuje, że się dogadamy Znasz może mniej więcej jak duży aparacik tam wchodzi (chyba, ze wejdzie każdy - bo nie znam się za bardzo) . Ewentualnie możesz nazwę podać:P to sobie sprawdzę. No i oczywiście inne informacje, chyba, jak już mówiłem, ze Ci jest bardzo zbędny
Co racja, to racja - u mnie każdy weekend, zwłaszcza długi, oznacza kiepską pogodę. Tylko może ze 2 soboty, albo niedziele licząc od wiosny były słoneczne. Przychodzi poniedziałek - przychodzi słoneczko…
Mam takie pytanie, bardziej do użytkowników Czy posiada ktoś z Was może N8 i jakiś HTC i mógłby na zlocie dać poklikać, zobaczyć jak działają te "telefony (o ile na taki kombajn to właściwa nazwa ;)) ?
Pablo55 , czyli gdzieś tam Cie będę poszukiwał w gąszczu wszystkich osób . No jakby ktoś miał również galaxy S II i dałby “poklikać” to będę wdzięczny. Niezmiernie ciekawi mnie także LG z W7