Pytania, dyskusje w sprawie tegorocznego HotZlotu
W takim razie ja pierwszy Na wstępie serdecznie gratuluję wszystkim tym którzy otrzymali zaproszenia. Już się nie mogę doczekać. Poprzedni HZ to była wielka odskocznia od rzeczywistości. Dlatego bardzo się cieszę, że będę mógł w tegorocznym uczestniczyć. Poza tym ja jako oldschoolowiec pewnie nie odlepię się od Atari i Commodore
– Dodane 11.06.2012 (Pn) 2:50 –
Aha no i z niecierpliwością czekam na agendę…
Dzięki wielkie za “wejściówkę” No Panowie, chwalić się kto ma zaproszenie? Teraz już tylko czekać na agendę i odliczać dni do wyjazdu
Dokładnie, piszcie kto się dostał! Na szczęście w tym roku mam w miarę niedaleko. Ponieważ zakwaterowanie jest od 13:00-15:00 a jazda autkiem zajmie w zależności od stylu jazdy (3h-Kubica mode, 4h-normal mode, 5h-emeryt mode). Także nie będzie źle, spokojnie można o 9:00 wyjechać z KRK. Nie tak jak w zeszłym roku 12h jazdy od razu na zlot a na 3 sesji zgon i godzinka w kimono i powrót na sesje. Ci co mają powyżej np. 6 godzin (oczywiście to zależy indywidualnie od własnych uwarunkowań) polecam rozważyć przyjazd dzień wcześniej. Nie ma co się męczyć.
Dziękuję bardzo za zaproszenie. Rejestracja i wpłata dokonana. Kto zostaje dzień dłużej??
Dzięki za zaproszenie, zaraz się rejestruję, kurde ale niespodzianka z rana, wielkie dzięki dla Redakcji :piwko:
@Parasite, planuję przedłużony, jak będę kierowcą w tym roku to kurde muszę dojść do Siebie po “dezintegracji”
Jea - już nie mogę się doczekać
dzięki za zaproszenie - gratki dla innych zaproszonych
p.s. macie błąd serwera przy adresie: http://www.hotzlot.pl/wzorprzelewu.pdf
Semtex , widzę że muszę zabrać ze sobą jednak to piwko
Gratuluję wszystkim którzy dostali zaproszenia.
Ano nie powiem że odmówię
No to gratuluję zaproszeń mam nadzieję, że i ja się załapie na zlot
Ja również bardzo dziękuję za zaproszenie na kolejny HotZlot. Po prostu będzie miło odwiedzić jeszcze raz Zamek na Skale.
Pozdrawiam.
Również dostałem zaproszenie, ale nie mogę się zarejestrować na stronie HZ
Pojawia się “Brak dostępu. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt”
Redakcjo droga proszę o pomoc…
Dzięki, już tak zrobiłem. Oby się wszytko wyjaśniło.
Serdeczne dziękuję za zaproszenie Gdyby ktoś reflektował na przejazd to opisałem co i jak w wątku dotyczącym dojazdu
http://forum.dobreprogramy.pl/hotzlot-2012-organizacja-dojazdu-t491162.html#p3094334
Hej,
Wielkie dzięki za zaproszenie na tegoroczny Hot Zlot. To była naprawdę świetna informacja w środku nocy.
Jak wyżej.
Ja!
Gratulacje dla wszystkich zaproszonych i do zobaczenia za nieco ponad miesiąc.
PS. Krogulec - dzięki za te info o koszulce.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Również dziękuję za zaproszenie na HZ (drugie pod rząd). Drugi raz pod rząd daleko (W-wa - Wrocław) ale nie narzekam
Do zobaczenia w połowie lipca w Zamku na Skale. I pisać kto jeszcze się dostał!
Pozdrawiam
Również gratukuję tym co otrzymali zaproszenia…w Zamku na Skale jest super,będziecie napewno zadowoleni.
Może jeszcze dostaniesz zaproszenie. Cały tydzień Krogulec będzie rozsyłać. Także nie trać nadziei.
No ja jeszcze raz gratuluje ludzikom, którzy z dzisiejszym dniem otrzymali zapki od Redakcji
nie ukrywam ZAZDROSZCZE :(, ale moja wina trzeba było pracować cały rok…