chyba było też tak, w zeszłych latach tak było - że mozna się było jeszcze zdecydować bodajże w sobotę wieczorem. Nie wiem jak w tym roku 
Nie chcę zapewniać, że tak będzie na pewno, ale możliwość pozostania będziesz mógł zadeklarować na miejscu, chociaż dla organizatorów wcześniejsza taka wiadomość jest lepszym wyjściem.
A ja mam takie głupie pytanie/prośbę 
Jako że nie jestem informatykiem, a elektronikiem (studentem na razie:P) wykonuje sporo różnych projektów, w większości są to układy oparte na mikrokontrolerach zasilane napięciem ~5V. Najprostszym rozwiązaniem tego zasilania jest prosta ładowarka do telefonu  i tu do sedna… Czy ktoś z drogich kolegów zlotowiczów nie posiada w domu jakiejś ładowarki od starego telefonu który już dawno nie działa albo został wyrzucony za okno, bądź spalił sie w mikrofalówce, a w szufladzie dalej zalega mu ładowarka od niego?
 i tu do sedna… Czy ktoś z drogich kolegów zlotowiczów nie posiada w domu jakiejś ładowarki od starego telefonu który już dawno nie działa albo został wyrzucony za okno, bądź spalił sie w mikrofalówce, a w szufladzie dalej zalega mu ładowarka od niego?  Jeśli ktoś chciałby się za darmo pozbyć takich gratków to chętnie przyjmę
 Jeśli ktoś chciałby się za darmo pozbyć takich gratków to chętnie przyjmę 
coś by się znalazło w szafie … o ile nie zapomnę 
W odpowiedzi na moje pytanie, pod jednym z wpisów o HotZlocie Krogulec napisał:
Aby uniknąć zbędnego zamieszania prosimy aby chęć przedłużenia pobytu deklarować na etapie rejestracji. Nie możemy zagwarantować, że później będzie to możliwe bo np. zwyczajnie może nie być wolnych miejsc.
Rydzyk - fizyk… najwyżej zostanie dzień wolny na odespanie 
MrFaUst - Zostań nie będziesz sam z Poznania 
Co prawda ostatnio jestem zalatany i przez wyjazd nie miałem dostępu do zasobów sieciowych, ale nadrabiam  Wiem, ze to trochę nie w temacie., ale mam pytanko. Ma ktoś z użytkowników wybierających się na zlot zbędny dla niego katalog projektów domów i mógłby się podzielić ? Może komuś zalega na półce, lub w szafce, lub ma zamiar wyrzucić. Z chęcią przyjmę. djfoxer , oczywiście jak będziesz wiedział coś daj znać
 Wiem, ze to trochę nie w temacie., ale mam pytanko. Ma ktoś z użytkowników wybierających się na zlot zbędny dla niego katalog projektów domów i mógłby się podzielić ? Może komuś zalega na półce, lub w szafce, lub ma zamiar wyrzucić. Z chęcią przyjmę. djfoxer , oczywiście jak będziesz wiedział coś daj znać  Ponadto, już tak niewiele zostało
 Ponadto, już tak niewiele zostało 
No…na to czekałem 
Live jest ekstra  tylko z Windows Phone edycja komentarzy nie działa
 tylko z Windows Phone edycja komentarzy nie działa  Wyszło mi “kurze” zamiast “kurde”
 Wyszło mi “kurze” zamiast “kurde” 
co do śpiewu na tylnim siedzeniu się zgadzam… ale z tym mieszaniem lewarka :twisted: no i żeby nie zgęstniało [-X nie zgadzam się
– Dodane Wt, 10 lip 2012, 14:45 –
raczej chlebem i piwem 
– Dodane Wt, 10 lip 2012, 14:51 –
jeśli nie zapomnę też coś może znajdę 
a to czasem nie mają pierwszeństwa ci z formularza rejestracyjnego, ewentualnie wysłanej informacji via mail (jak np. ja) ;p?
podczas rejestracji czyli pewnie u Gutka na starcie czy już w recepcji hotelu obierając “klucz” do pokoju?
Bardzo prosimy o informację z wyprzedzeniem - Zamek na Skale to mniejszy obiekt niż Dolina Charlotty i możemy nie być w stanie zagwarantować, że będą miejsca. Jest to także wygodniejsze ze względów organizacyjnych dla nas i hotelu.
Dokładnie tak jest jak piszesz - pierwszeństwo mają osoby, które zaznaczyły przedłużenie podczas rejestracji, później via e-mail, na końcu Ci którzy zdecydują się na miejscu (proszę to traktować naprawdę jako ostateczność).
Co mam rozumiec przez “rozgrywki sportowe”? Mam brać dres i kij bejsbolowy? 
Jak tak przyjdziesz ubrany i z takim wyposarzeniem to napewno nie zostaniesz wpuszczony na teren Obiektu 
godziny pakowania na marne ;(
taki bagaz podreczny nie trzeba pakować 
a Może by tak następny zlot za granicą zrobić?
np w czechach ceny są relatywnie ponoć niskie 
a dojazdowo podobnie 
Były już takie propozycje, ale ze względów organizacyjnych nie przeszły.