HotZlot 2012 - wątek ogólny

Wracając do części integracyjnej to mam propozycję na przyszły rok. Mamy sporo osób, które mają w nickach określenie DJ. Może w przyszłym roku po koncercie zrobić jakieś bardziej klubowe afterparty w wykonaniu dobroprogramowych dj’ów? :slight_smile:

Jestem za :slight_smile:

A tak z innej beczki :slight_smile: wie ktoś gdzie można dostać czyste (niezadrukowane bo zaraz się ktoś przyczepi :P) koszulki których używa Gruca produkująca zlotowe? Albo jakieś inne ale podobnie trwałe?

A ja mam pytanie z innej beczki :stuck_out_tongue: Jaką czcionką jest wypisana agenda? Jaki to rodzaj papieru ? :stuck_out_tongue: O ile można wiedzieć :slight_smile:

jeśli dostanie się jeden DJ na kolejny zlot może być ciężko :twisted:

W tym roku było sporo :stuck_out_tongue:

Na gruca.pl pewnie będą mieli, jak nie na stronie, to w kontakcie z nimi.

No właśnie Gruca ma z nadrukami a ja szukam bez nadruku o podobnej trwałości

Ma ktoś namiary na Henryka z Samsunga?

A zadzwoniłeś, napisałeś czy jest możliwość kupienia bez? Przez dp robiło u nich nadruk, więc i koszulki bez nadruku muszą mieć…

Ciekawe to w jakim celu? Złożenia zażalenia za - mimo deklaracji - nieumożliwienie rozebrania laptopa? :>

BTW. jak wygląda sprawa z testami Samsunga?

Zaopatrzyłem się w takiego Samsunga na kilka godzin samodzielnie i go rozebrałem :slight_smile: Więc wypada poinformować jak to wygląda, skoro nie wiedział :stuck_out_tongue:

Hej,

Oj tam, oj tam - ciasteczka rozdawał, nie narobił bałaganu, więc hostessem był niezłym. :stuck_out_tongue:

Zobaczymy, czy pójdzie na moim maleństwie… :stuck_out_tongue:

Jak najszybciej. :slight_smile:

W sumie pomysł niezły. Mamy sporo osób, które muzycznie się udzielają. Choć oczywiście nie każdy z “DJ” w nicku musi mieć z muzyką coś wspólnego.

A poza tym chciałbym serdecznie podziękować za możliwość uczestniczenia już kolejny raz w szczególnym i wypasistym wydarzeniu jakim jest Hot Zlot. Dzięki dla redakcji, sponsorów, partnerów i uczestników - to był najlepszy ze zlotów, na którym miałem zaszczyt być! Dzięki Wam wszystkim!

Pozdrawiam,

Dimatheus

Będzie jakiś rzut okiem na blogu? Bateria jest lutowana, bo na to pytanie Hendryk z Samsunga nie odpowiedział :wink: I jak z systemem chłodzenia bo w ultrabookach wygląda nietypowo :wink:

Nie będzie po skupiłem się jedynie na baterii :slight_smile: Jest lutowana. Zresztą i tak nie będzie pewnie tak łatwo dostępna. A co do bloga - nie mam nawet zdjęcia, a pisać o samej baterii… :roll:

Chłodzenie przez te kilka skręconych chwil dawało radę. I powinno dać. :slight_smile:

To jeszcze namiary na gościa o Transcedna poproszę - miał mi coś wysłać i chyba zapomniał :slight_smile:

Zdjęcia na FTP DP miodne jak nigdy :slight_smile:

Właśnie mi się przypomniała prezentacja MS - jakie programu oni używali podczas prezentacji? Wstawianie tych fajnych strzałek i zbliżanie/oddalanie ekranu? Strasznie mi się to spodobało :smiley:

Pewnie Prezi :slight_smile: http://prezi.com/

A kiedy doczekamy się jakieś fotorelacji i opublikowania zarejestrowanych sesji ??