Hej,
Może i tak, ale zawsze videorelacje z Hot Zlotu miały w granicach 3 minut długości.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Może i tak, ale zawsze videorelacje z Hot Zlotu miały w granicach 3 minut długości.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Może HotZlot połączyć właśnie z Woodstockiem?
A może z pielgrzymką do Częstochowy?
Żartować nie można?
Wiadomo że nie wszyscy przepadają za woodstockiem, tak samo za pielgrzymką do Częstochowy ale zawsze znajdą się zainteresowani
I idąc tym tokiem rozumowania ustalenie terminu Zlotu staje się niemożliwe: a bo to OFF, a bo to Opener, a bo to Jarocin, a bo to mecz żużlowy, a bo to imieniny wujka Zdziśka, a bo to wesele kuzynki Józki itd itp
To nie organizatorzy Zlotu mają dostosować swój terminarz do zlotowiczów, tylko odwrotnie.
Po to terminy zostały podane tak wcześnie żeby każdy mógł sobie zarezerwować to 3 - 4 dni na udział w takiej imprezie.
Ale ja nigdzie nie napisałem że że data HZ ma być dostosowana do woodstocka
I wiem że to zaproszone osoby muszą się dostosować do terminu.
Swoją drogą kwestia zaproszenia jest dosyć mała prawdopodobna
Pozdro
Ja tam do woodstocku nie mam nic przeciwko, ponoć fajni ludzie są etc. ale mi się zawsze to kojarzy z narkotykami i takimi tam więc nie zamierzam tam jechać…
co innego 160-200 osób a co innego 5000 jak nie więcej
a co do Pielgrzymki do Częstochowy to No Coment
Ciekawe kiedy się jakiegoś newsa o HZ dowiemy…
Osobiście HZ dla mnie jest na tyle ważnym wydarzeniem, że gdyby kolidował by mi termin ślubu z HZ to ślub bym przełożył (co nie zmienia faktu że i tak się nie hajtnę) taki o Przykład
i właśnie dzięki takim komentarzom znaczna część społeczeństwa uważa, że woodstock to zbiegowisko, narkomanów, pijaków i wie czego.
jak nie pojedziesz i sam nie zobaczysz to nie wiesz, ewentualnie jak nie znasz ludzi, którzy tam jeżdżą od lat to też wnioskujesz na postawie, a bo ktoś powiedział;p
a do HZ to zawsze trzeba się dostosować;p
Nie byłeś na woodstocku nie komentuj jak tam jest I nie 5tys tylko z 500tys
Media kreują woodstock jako miejsce tylko chlania i ćpania, nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością.
Dobra kończę bo zbaczamy z tematu
Ludzie ludzie, skończmy na temat Wooda, bo nie na temat piszemy Dla Nas - większego grona Wood to wspaniała zabawa i wspaniali ludzie, odwrotnie to co “myśli” połowa społeczeństwa, ale tutaj piszmy na temat. (Temat Woodstocku był tutaj przeze mnie wymieniony jako przykład w związku z terminem).
tak jak napisał
Weźmy się za temat
Naszła mi taka myśl na temat HZ - bo coś mi z deczka wyleciało z pamięci - Miałem pytanie względem ostatniego HZ a zapomniałem spytać - kogo był ten balon co miał startować ? Czy Administracja ma jakiś kontakt do tej firmy/osoby ?
Może
HOTEL ROBERT’S PORT Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński
Stare Sady 4
11-730 Mikołajki
Mazury / POLSKA
Podobało mi się w Rynie więc może mazury?
Super informacja Ja typuję te miejsca:
Już przed Zlotem budujecie mocne emocje
Hej,
I cały czas trzymając w niepewności, jeszcze potęgują to napięcie. Ale tak trzymać.
Pozdrawiam,
Dimatheus
A do zlotu prawie z pół roku… a już się skraca, aby jechać w tej chwili
Może być wszystko i mam nadzieję, że do Rynu nie wrócimy
Jak nie chcesz to możesz nie wracać, nikt na HotZlot na siłę nie ciągnie, ja z największą przyjemnością odwiedziłbym zamek Ryn.
Z resztą w prywatnych rozmowach na ostatnim HotZlocie to właśnie Zamek Ryn zebrał najwięcej pochlebnych opinii.
Ja osobiście jednak wolałbym coś poza miastem i mam nadzieję że do Rynu (przynajmniej w tym roku) nie wrócimy.
Radek po co te uwagi ??
Każdy ma prawo do własnej oceny miejsca, a tym bardziej że wiadome, że w tym toku jedziemy w nowe miejsce …
Hehehe, jak ja bym chciał mieć taką pewność :lol:
Pewność to będzie dopiero jak pojawi się oficjalne info dotyczące HZ, które coś się w tym roku spóźnia, przynajmniej w stosunku do ostatnich dwóch lat:)