może coś w tym roku - typu janosik
Chyba mam pomysł jeśli ktoś byłby zainteresowany zapisem trasy na mapie.
Dajcie mi jeden dzień żebym z kimś porozmawiał
Chętnie zabiorę się z kimś z Poznania
Zapis trasy to nie problem, trudniejszy jest wybór aplikacji, która by to fajnie przedstawiła.
Autoguard
DjLeo w zeszłym roku spotkaliśmy się na trasie
U nas prawie komplet z zeszłego roku - nie wiemy jeszcze tylko co z Mańkiem czy mu się uda czy się nie uda wylosować.
Rejestrowanie trasy:
Autoguard + mytracks + coś tam w zeszłym roku było od googla z pingowaniem czy jakoś tak (Axles powinien pamiętać).
Można liczyć na etykiety tak jak w zeszłych latach na szybę, maskę czy cokolwiek innego?
No tak na trasie się spotkaliśmy, mamy nawet wspólną fotkę. Co do etykiet to pewnie ktoś jakieś zrobi
gowain na pewno nie zawiedzie i przygotuje po raz kolejny ciekawą wlepę HotZlotową
Z tego co mi wiadomo to gowain pracuje nad tym
Trzeba ogłosić, że samochodem na zamek bez “wlepy” się nie wjedzie, to każdy przyklei
Prawdopodobnie będę jechał swoim autem z Zielonej Góry, więc mogę kogoś zabrać - tylko ostrzegam ze mnie kierowca żaden i nie gwarantuje dojazdu do celu w jednym kawałku :P.
Jeśli ktoś nie ma środku transportu, lub nie chce żałować sobie trunków- można pociągiem- na niektórych trasach np. Katowice- Wrocław w promocji “Bilet relacyjny” w jedną stronę to 39.90zł więc niewiele. Na stronie TLK więcej info
Ja jadę z Pszczyny ;-D
@up to już lepiej mieć transport pod sam zamek za praktycznie tę samą kwotę i nie martwić się o to że się spóźnisz na autokar
Ale niestety trzeba szukać, i tak ten temat ożyje po losowaniu więc jeszcze wszystko przed nami
Witam
Startuje z Krotoszyna (woj. Wlkp.) - prawdopodobnie przez Rawicz taką trasą http://hotzlot2013.skroc.pl - dla potrzebujących start może być z Kalisza lub Ostrowa Wlkp., a po drodze mogę zboczyć
Zasady proste:
-
nie palimy
-
klima jest
-
muzyka dowolna, poza oczywistymi skrajnościami
-
nie będzie tłoku, maks dwie osoby zabieram
-
prawdopodobnie będę wracał w poniedziałek, ale kwestia do dogadania
-
cena symboliczna 15 zł w jedną stronę - w obie 20
oprych zostajesz na dłuższy termin czy podstawowy?
na dłuższy
Czy wracając masz Wrocław po drodze, czy jednak jakaś lepsza szybsza trasa? Jak przez Wrocek to będę zainteresowany wstępnie miejscówką do Wrocławia jak się w końcu zdecyduje na transport do 3miasta.
W razie czego dopisuje się do kolejki jak będzie miejsce (tylko do Wro - dalej dam radę PKP)
W zasadzie jeśli ktoś nie skusi się na obie strony, to mogę Was chłopaki do Wrocka podrzucic, bo w zasadzie to tylko 15 km różnicy dla mnie, ale pierwszeństwo mają Ci, którzy zgłoszą się na transport w obie strony. Jakby co pamiętam o Was panowie
Faust poczekaj jeszcze trochę, bo myślę, że Poznań wystawi silną ekipa, więc całkiem możliwe że ktoś będzie jechał autem
Do mam z kim jechać, gorzej w drodze powrotnej
Ja chętnie się podłącze jak będzie ktoś jechał z Warszawy z opcją na dzień dłużej