Aj nie chwalcie go aż tak, wiadomo że logo pierwsza klasa, ale chłopak jeszcze w samozachwyt popadnie
too late
@gowain
Logo pierwsza klasa
@Klisza, łajzo, masz więcej szczęścia niż rozumu :piwko: dobrze wiedzieć, że będziesz.
Jakiś “Metro stolik” trza skołować
Drużyna pierścienia prawie w komplecie
Przydało by się…
U mnie zostało już tylko jedno miejsce.
Mi brakuje wyostrzenia takiego czegoś żółtego w tle dalej ale projekt jest git, taki HOT
Jedzie ktoś z kujawsko-pomorskiego ? Z Bydgoszczy, Torunia ?
A ja mam takie specyficzne pytanie odnośnie dojazdu, Czy ktoś z wracających w niedziele będzie miał jedno miejsce żeby zabrać mnie z powrotem w okolice Katowic? Moja załoga zostaje na rozszerzony, ja niestety nie będę mógł więc gdybym mógł się zabrać z kimś to było by miło
Gdzieś stracił pomarańczę Co to za kukułka ?
Gdzieś w którymś temacie, ktoś wspominał coś chyba o powrocie do Katowic, ale mogło mi się tylko przyśnić.
Pomarańczy się skończył termin przydatności a na poważnie pixelioza była na identyfikatorze, dlatego zrobiłem małą rewolucję A angry ptaka już od jakiegoś czasu używam w innych miejscach
Czy ktoś wraca ze zlotu w niedzielę i jedzie do Tójmiasta (lub okolice)? Ekipa, z którą jadę zostaje na rozszerzonym, ja niestety muszę wrócić w niedzielę.
Ok, na początek chciałam podziękować Krogulcowi
Szukam ekipy podróżującej z Poznania do Wrocka naszym cudownym pkp, coby na czas podróży zaopiekowali się dziewoją
uważaj bo zaopiekują się aż nadto Najpierw zobacz czy ktoś nie jedzie samochodem wygodniej, milej, czyściej i na pewno szybciej Koledzy z Wielkopolski, potrzebne miejsce
No way!
Samochód też może być, tylko wtedy muszę odwołać autobus z Wrocka i zależy jak będą wracać, bo ja nie przedłużam
Zostaję na przedłużonym i będę miał dwa wolne miejsca do Trójmiasta. W drodze na zlot (z Gdańska) mam teoretycznie jedno miejsce wolne. Szczegóły na PW.
Też będę kombinował dojazd z Poznania, możemy się zgadać.
ziggurad , spoko, byłoby miło
Ja bym się bał na twoim miejscu
Nie strasz dziewczyny bo jeszcze pociągiem pojedzie, a źle jej nie życzymy