Znajdź sobie jakieś zajęcie :twisted:
Heh, a ktoś kto nie zostaje na rozszerzonym jedzie w stronę Krakowa? ^^
Maniek to ty zacząłeś pisać o “zaopiekowaniu się aż nadto” ;p
Udało się Dziękuję za zaproszenie
Jeśli więc ktoś reflektuje, to śmigam z Wielunia (woj. łódzkie) prosto do zamku. Wolne 3 miejsca, brak klimy, spalanie diesel 5L/100km, palenie na łonie natury podczas postojów, zostaję na imprezie rozszerzonej
Ale się przyczepiliście Jak bym był jakiś niebezpieczny :evil:
Jakby kto pytał jest znośny Chyba że od czasów 2011 coś się zmieniło
Znośny to spoko określenie Chyba dużo się nie zmieniłem tylko brzuch urósł…
Ale jak coś to jestem otwarty na krytykę
Silvax, ja jadę z Krakowa.
Jak byś miał jeszcze jakieś wolne miejsce, to ja chętnie bym skorzystał z podwózki i wysiadki w okolicach Katowic.
Silvax się pyta o powrót kogoś kto nie zostaje na rozszerzonym.
BTW ja zabieram Songokuu z Katowic także opcjonalnie ktoś może się jeszcze, załapać mamy jedno miejsce wolne jeszcze. Nie wiem jak będzie z powrotem bo możliwe, że jedna osoba nie będzie na rozszerzonym dlatego w drodze powrotnej do Krakowa może być wolne miejsce. Ale jeszcze nic nie wiadomo. Zobaczymy.
Ups
U mnie chyba zostaje wyprawa autobusem
Jak bym się bała to bym nie jechała na zlot
Ja planuje jechać z Zabrza. Prawdopodobnie nie zostaję na rozszerzonym - chyba, że dadzą mi wolne, a tego jeszcze nie wiem bo 8 lipca dopiero zaczynam tam pracę
Mogę Cię zabrać po drodze.Startuję z Piekar.
Acorus , podstawowy ?? masz może jeszcze wolne miejsca w 1 / 2 strony ?? wiadomo mniej zamieszania w 2 strony
Praktycznie to nawet 3 miejsca.Podstawowy w jedną i drugą.
To już masz 2
A konkretnie? Kto pojedzie?
W sensie 2 miejsca wolne , bo jako że Samurai zostaje na rozszerzeniu a ja nie. to zabiorę się z tobą w obie strony (kołowanie osób w każdą stronę jest trudniejsze)
Nie wiem jak Parasite (czy nie planuje on własnego środka transportu, ale jest kupa czasu więc na spokojnie można się połączyć jakoś :P)
Hmm…w sumie wolałbym jechać z kimś - i nie przejmować się spożytymi “herbatkami” na imprezie integracyjnej