HotZlot 2013 - organizacja dojazdu

Znajdź sobie jakieś zajęcie :twisted:

Heh, a ktoś kto nie zostaje na rozszerzonym jedzie w stronę Krakowa? ^^

Maniek to ty zacząłeś pisać o “zaopiekowaniu się aż nadto” ;p

Udało się :smiley: Dziękuję za zaproszenie :slight_smile:

Jeśli więc ktoś reflektuje, to śmigam z Wielunia (woj. łódzkie) prosto do zamku. Wolne 3 miejsca, brak klimy, spalanie diesel 5L/100km, palenie na łonie natury podczas postojów, zostaję na imprezie rozszerzonej :slight_smile:

Ale się przyczepiliście :stuck_out_tongue: Jak bym był jakiś niebezpieczny :evil: :smiley:

Jakby kto pytał jest znośny :stuck_out_tongue: Chyba że od czasów 2011 coś się zmieniło :smiley:

Znośny to spoko określenie :smiley: Chyba dużo się nie zmieniłem tylko brzuch urósł…

Ale jak coś to jestem otwarty na krytykę :slight_smile:

Silvax, ja jadę z Krakowa.

Jak byś miał jeszcze jakieś wolne miejsce, to ja chętnie bym skorzystał z podwózki i wysiadki w okolicach Katowic.

Silvax się pyta o powrót kogoś kto nie zostaje na rozszerzonym.

BTW ja zabieram Songokuu z Katowic także opcjonalnie ktoś może się jeszcze, załapać mamy jedno miejsce wolne jeszcze. Nie wiem jak będzie z powrotem bo możliwe, że jedna osoba nie będzie na rozszerzonym dlatego w drodze powrotnej do Krakowa może być wolne miejsce. Ale jeszcze nic nie wiadomo. Zobaczymy.

Ups :slight_smile:

U mnie chyba zostaje wyprawa autobusem :slight_smile:

Jak bym się bała to bym nie jechała na zlot :stuck_out_tongue:

Ja planuje jechać z Zabrza. Prawdopodobnie nie zostaję na rozszerzonym - chyba, że dadzą mi wolne, a tego jeszcze nie wiem bo 8 lipca dopiero zaczynam tam pracę

Mogę Cię zabrać po drodze.Startuję z Piekar.

Acorus , podstawowy ?? masz może jeszcze wolne miejsca w 1 / 2 strony ?? wiadomo mniej zamieszania w 2 strony :stuck_out_tongue:

Praktycznie to nawet 3 miejsca.Podstawowy w jedną i drugą.

To już masz 2 :stuck_out_tongue:

A konkretnie? Kto pojedzie?

W sensie 2 miejsca wolne :smiley: , bo jako że Samurai zostaje na rozszerzeniu a ja nie. to zabiorę się z tobą w obie strony (kołowanie osób w każdą stronę jest trudniejsze) :slight_smile:

Nie wiem jak Parasite (czy nie planuje on własnego środka transportu, ale jest kupa czasu więc na spokojnie można się połączyć jakoś :P)

Hmm…w sumie wolałbym jechać z kimś - i nie przejmować się spożytymi “herbatkami” na imprezie integracyjnej :slight_smile: