Wątek ogólny na temat tegorocznego HotZlotu. Jeżeli macie jakieś pytania, najlepiej zadawać je właśnie tutaj.
Cześć,
wysyłacie może małe, symboliczne upominki z HZ dla tych, co nie mogą w nim uczestniczyć np. z powodu młodego wieku? Z ciekawości pytam, czy może coś dostanę
Z wyrazami szacunku,
Lewanxd
Niestety nie - zainteresowanie HotZlotem jest tak duże, że mielibyśmy problem ze sfinansowaniem/logistyką nawet “drobnych” upominków. Wszystkich, którzy nie mają jeszcze ukończonych 18 lat zachęcamy do systematycznej aktywności - zaprocentuje ona zaproszeniem na HotZlot po osiągnięciu tzw. pełnoletności
Nie wiem czy to dobre miejsce, ale link na oficjalnej stronie HZ do zeszłorocznego zlotu nie działa zwraca “404”.
U mnie wszystko działa, o jaki link chodzi?
Chodzi mi o linki przy zdaniu pod zdjęciem “Zobacz relacje z lat:…” link do roku 2012 nie działa, wyskakuje strona z błędem “403” nie “404” moja pomyłka.
Wg niektórych informacji Zamek “posiada” ściankę wspiaczkową, ale oficjalnej stronie brak info. Potwierdzisz/zaprzeczysz Leszku ?
A chodzi o stronę http://2012.hotzlot.pl/
‘’ wysyłka zaproszeń rozpocznie się w poniedziałek ‘’ tzn. informacje na e-mali , rejestracja ? jakich zaproszeń
Zaproszeń imiennych dla Userów z pierwszeństwem rejestracji
Najbardziej aktywni użytkownicy portalu dostają imienne zaproszenia, po ich weryfikacji kto może jechać a kto nie tworzy się pula zaproszeń ogólnych (dla każdego), które zostają wykorzystane podczas losowania. Do losowania musisz się zarejestrować. Data kiedy można się zarejestrować do puli ogólnej podana była w newsie.
Cudowna sprawa - ciekaw jestem czy w tym roku czymś sobie zasłużyłem…
#-o no tak dzięki
Wiadomość naprawdę fajna, sesje w tym roku zapowiadają się bardzo ciekawie, Intel, Opera, Microsoft w drugi dzień, sesje lightning talks, no i cała reszta atrakcji.
Parafrazując słowa znanej piosenki
Oby tylko się tam dostać
“cała reszta to rzecz prosta”
w tym roku trochę ciężko jest , były 2-3 konkursy w którym brałem w jednym szkoda że z rysunku nic nie było typu koszulki =D>
Czyli spamowanie komentarzami w newsie zapowiadającym zlot nic nie dało ?
Spójrzcie na 28 komentarz pod newsem http://www.dobreprogramy.pl/HotZlot-201 … komentarze
Rozbawiło mnie to
imo dot. to zeszłorocznego zlotu
Przeca już od dawna mówią, że czytanie ze zrozumieniem to zanikająca umiejętność
Czyli od jutra “z niecierpliwością” co chwilę należy sprawdzać pocztę i ew. folder spam :). Na szczęście etykieta z domeną dobreprogramy.pl rozwiązuje ten problem
BTW - to na prawdę fajny okres oczekiwania na HotZlot