@Mordzio to już dużo wyjaśnia bo FAQ jest jeszcze dłuższy :lol:
Dostałem info z samej góry, że w tym roku będą następujące konkurencje:
-
Hejt Microsoftu na czas.
-
Bieg na 100 metrów z kuflem piwa na czole.
-
Sztafeta 2x1000 metrów wokół ogniska (redkacja vs zlotowicze).
-
Kopanie się po goleni z odległości 10 metrów.
-
Liczenie obrotów talerzy w dysku SSD.
Także moc atrakcji
ale się ruszyło od jutra będą emocje ;D kto dostanie zaproszenie ;p
Leszek coś mnie się wydaje, że po rozdaniu wejściówek imiennych będzie jakiś konkurs z możliwością wygrania biletu dla pozostałych, a na końcu już losowanie lub odwrotnie
Pangrys tak dj karetka wymiata
Może tak redakcja wyciągnie jedno zaproszenie dla osoby która by wymieniła bezbłędnie najwięcej userów którzy się na zlot załapią
Hej,
DJ Karetka jest mocny!!
I siedzenie jak na szpilkach z myślami: “Udało się i coś przyjdzie, czy jednak nie…” Wszystko okaże się w najbliższych dniach.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Fajnie byłoby gdyby w formularzu rejestracyjnym była możliwość zaznaczenia bezwarunkowej gotowości udziału w zlocie
Tzn. redakcja wiedziała by, że nawet w dzień zlotu dana osoba gotowa jest się na niego udać (np. gdy ktoś odpadnei w ostatniej chwili).
Uszczęśliwiło by to kogoś na pewno i dawało by 100% frekwencję
Nic nie wiem o ściance wspinaczkowej, ale teren jest duży więc może gdzieś jest. Nie sądzę jednak aby był czas na takie rzeczy BTW, strona poprawiona.
Dobrze gadasz , trzeba ci będzie polać =D>
No to tydzień czekamy na zaproszenia a potem na losowanie, ale jestem dobrej myśli
Jak dopisze pogoda to przy Tym przepięknym Zameczku odbędzie się naprawdę zacna jamprezka … brak pogody w sumie nic nie zmieni
A ja mam takie pytanko do redakcji. Wiadomo, że pierwszeństwo mają aktywni użytkownicy, później losowanie, a czy będzie możliwość wygrania zaproszenia w jakimś konkursie tak jak to było np. w zeszłym roku z Operą? Pewnie inne osoby oprócz mnie też się nad tym zastanawiają ;p
Hej,
Konkurs przecież trwa - zadanie związane w Windows Server’em 2012.
Możliwości więc są…
Pozdrawiam,
Dimatheus
To wiem czytałem jednak wydaje mi się, że w zeszłym roku było tych “szans” na wygranie zaproszenia więcej ;p
Źle Ci się wydaje W zeszłym roku do wygrania były trzy wejściówki, jedna za motyw Opery i dwie za projekt koszulek. A w tym roku:
-
trzy zaproszenia za konkurs z Intelem (dioda v2)
-
jedno zaproszenie w konkursie z Windows Server’em 2012
Ok, to już się nie odzywam
Przydało by się jakieś info od redakcji jak im tam idzie, i na jakim są etapie.
To by podniosło jeszcze bardziej atmosferę wyczekiwania, na tego jednego jedynego maila
Ludzie co wy macie z tą pogodą … bez względu na pogodę impreza zawsze była wspaniała, dzięki redakcji która ją zorganizowała