HotZlot 2013 - wątek ogólny

Oczywiście że tak :smiley: Może wcześniej zorganizujemy małe zapisy i zrobimy turniej :stuck_out_tongue: Może gg nam jako nagrody latarki zasponsoruje (tak wiem, to sie robi nudne, ale nie mogłem się powstrzymać :D)

no fajnie już ekipa się składa. a ktoś wie czy @wieszak dostał zapka ?

@Krogulec

może zdradzisz listę zaproszonych…

Jestem na tak :smiley:

Może MS do pakietów startowych dorzuciłby Windowsa 7 lub 8 skoro w przyszłym roku uśmiercą na amen XPka :slight_smile:

Również przyłączam się do prośby o ujawnienie listy zaproszonych, tak jak to będzie później z listą wylosowanych (?) fajnie przeanalizować co kto pisał by później jakieś dodatkowe tematy do rozmów mieć :slight_smile:

@Maniek_88

Ja na pokerka tez sie pisze :slight_smile:

Przychylam sie do ujawnienia osob :slight_smile:

prawdopodobnie za mało :wink:

Jakby co, to mogę moje zaproszenie dać siostrze.

Maniek_88 , nie zapomnijcie i o mnie :stuck_out_tongue:

Zaproszenie jest imienne – nie może być odstępowane innej osobie. Udział w imprezie mogą wziąć jedynie osoby pełnoletnie.

Wiecie jak to wyglądało w ubiegłym roku :slight_smile: Jak widzicie że siedzę i przy mnie leży walizka, to każdy może podejść i siąść do gry :slight_smile:

Właśnie wiemy (przynajmniej ja) ;p i chwała Ci za cierpliwość przy tłumaczeniu zasad :slight_smile:

Tak wiem :mrgreen:

Serdecznie dziękuję za zaproszenie, niniejszym oznajmiam, że melduje się na pokładzie.

Do zobaczenia :slight_smile:

Hej,

Na forum widać zarejestrowanych niemal 200 000 użytkowników.

Pozdrawiam,

Dimatheus

A czy ktoś wie czy @tfl będzie? Ostatnio fajnie grało się z nim w pokera :slight_smile:

Mówisz tak, bo nie grałeś ze mną :slight_smile:

Jak zacznę sypać All in’ami to się skończy :wink:

@Over jak zaczniesz sypać all in’ami to najszybciej to się skończą Ci żetony :smiley:

@Over

Spokojnie :stuck_out_tongue: All In’ami możesz nie dać rady ;p

@Maniek_88

Każdy wie co był ostatnio na zlocie, że bez walki nie oddasz pola :slight_smile:

Ja coś o tym wiem, ostatnio kamil_w przez to wygrał :stuck_out_tongue:

Jestem chętny na pokera :slight_smile:

Texas Hold’em?