HotZlot 2013 - wątek ogólny

Tak :slight_smile:

Hm… właśnie przelałem kasę i tak się zastanawiam, od kiedy dobreprogramy należą do dobreprogramy sp. z o.o.? (rok temu to przelew robiłem chyba do Xenium :slight_smile: ).

Kwestie logistyczno finansowe jak mniemam :slight_smile:

Ale mogę być w błędzie:)

Też na to zwróciłem uwagę - poprzednio było właśnie Xenium :slight_smile:

Też tak sądzę, ale tak po cichu? :slight_smile: Już myślałem,że ktoś sobie żarty ze mnie robił :stuck_out_tongue:

Hej,

Taka tam mała zmiana. :slight_smile: Z tego, co wyszperałem, spółka dobreprogramy.pl Sp. z o.o. powstała pod koniec maja tego roku. I nie uwierzycie, kto jest jej prezesem - Krogulec. :slight_smile: TomekB i Cebula są wice. Zresztą, sami zobaczcie - klik.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ale to brzmi :smiley:

Widzę ludzie powstawali, albo do pracy poprzechodzili bo zaraz się zacznie spamowanie :stuck_out_tongue:

No no dopbreprogramy.pl jako samodzielna firma, gratulacje :slight_smile:

W zasadzie od ubiegłego HotZlotu nie miałem okazji grać więc pewnie wypadłem z formy :slight_smile:

Ja chyba nie muszę mówić, że również chętny jestem, jedynie lekkie przypomnienie zasad przydałoby się.

http://pl.onlinepokeracademy.com/zasady-gry-pokera.html :stuck_out_tongue:

Spółka z o.o. od Xenium poza prawnymi regulacjami różni się jedną bardzo ważną rzeczą, podziałem praw (udziałów) do portalu! Kompletnie się nie dziwię, że został wreszcie podjęty taki krok. Pamiętam jak z rok temu zastanawiałem się co by się stało jak by Krogulec zachorował na dysocjacyjne zaburzenie nerwicowe wywołujące zanik pamięci :slight_smile: I zapomniał, że jest kilku założycieli portalu. Rozumie ten krok doskonale.

Kurde, jeszcze moje zgłoszenie się anuluje, nie dostałem potwierdzenia rejestracji, w tym mailu chyba jest nr. konta, kurcze maila napisałem ale trochę to trwa… :frowning:

Ktoś czekał 4 dni (nie chce mi się czytać tego topa od początku). Liczmy więc na to że to jest tylko luźny termin :slight_smile:

Ja dzisiaj się zarejestruję, urlop przyklepany mam nawet na koncie 50zł :>

No to kolejna znajoma twarz będzie :smiley:

No troszke lat się nie widzieliśmy… będzie z 8-10? :slight_smile:

Byliśmy dzisiaj z kolejną wizytą roboczą w Zamku Kliczków (pięknie tam jest teraz 8) ) i… odnalazłem tę ściankę wspinaczkową. Jest ona zlokalizowana na zewnętrznej stronie jednej z baszt. Wygląda jednak na od dawna nie używaną. Poza tym, ze względu na możliwość “twardego lądowania” nie sądzę aby można było z niej korzystać bez specjalnego zabezpieczenia/asekuracji/zgody Zamku itd.

Od niedawna :slight_smile: Nie robiliśmy z tego żadnego “newsa” bo nie ma takiej potrzeby. Zmiany są tylko formalne - nastąpiła po prostu zmiana formy prawnej i (przy okazji) nazwy firmy wydającej formalnie portal na jednoznacznie identyfikowaną z portalem. Poza tym nic się nie zmienia - te same osoby tworzą portal co poprzednio itd. Zmiana formy była podyktowana wieloma różnymi czynnikami, o których nie chciałbym się tu rozpisywać. Szczegóły dla zainteresowanych na Zlocie.

Hmmm… Nic mi nie wiadomo aby ktoś czekał na coś 4 dni :shock: (szczególnie, że od rozpoczęcia rejestracji minęły na razie 3 :stuck_out_tongue: ). Maile z informacjami na temat wpłaty na konto generowane są automatycznie - może się zdarzyć, że taki mail zostanie odbity przez serwer pocztowy odbiorcy (jako spam), albo też… w formularzu podano nieprawidłowego maila (jedna z osób podała np. xxxx@gmial.com zamiast xxxx@gmail.com). W obu przypadkach taki mail, co oczywiste, nie dojdzie nie tylko w 4 dni, ale nie dojdzie w ogóle. Możliwe są oczywiście inne powody. Dlatego jeżeli ktoś nie otrzymał od razu po rejestracji maila z nr konta musi jak najszybciej skontaktować się z nami mailowo na adres rejestracja@hotzlot.pl lub telefonicznie pod nr 71 771 72 44 lub 501 41 20 25.

Jeżeli zaś chodzi o potwierdzenia wpłaty których wczoraj rano kilka osób się dopominało to wysyłamy je w ciągu 24 godzin od otrzymania przelewu. Pierwsze rejestracje były w poniedziałek wieczorem, więc nawet jeżeli zlecaliście przelewy od razu to wychodziły one fizycznie z Waszych banków dopiero pierwszą sesją wychodzącą Elixir we wtorek rano, a więc do nas trafiały we wtorek wieczorem* ostatnią sesją przychodzącą. Niektóre osoby dostały więc potwierdzania o wpłatach jeszcze we wtorek, reszta w środę. Generalnie - wrzuciłbym trochę na luz z tymi potwierdzeniami. Jeżeli wysłaliście przelew to na pewno potwierdzenie będzie. Nikt nie będzie wyrzucał z listy osoby, która otrzynała zaproszenie z automatu - w takich przypadkach zawsze jest wcześniej mail przypominający albo kontakt telefoniczny.

* - pomijam sytuacje gdy ktoś ma konto w BRE Banku.

Bliżej 8 niż 10, chociaż nie pamiętam czy to Ty wcześniej odszedłeś czy ja. Jakieś piwko z okazji spotkania wypić będzie trzeba :D.

Trochę nie doczytałem i wyszło jak zwykle :stuck_out_tongue: