Tak
Hm… właśnie przelałem kasę i tak się zastanawiam, od kiedy dobreprogramy należą do dobreprogramy sp. z o.o.? (rok temu to przelew robiłem chyba do Xenium ).
Kwestie logistyczno finansowe jak mniemam
Ale mogę być w błędzie:)
Też na to zwróciłem uwagę - poprzednio było właśnie Xenium
Też tak sądzę, ale tak po cichu? Już myślałem,że ktoś sobie żarty ze mnie robił
Hej,
Taka tam mała zmiana. Z tego, co wyszperałem, spółka dobreprogramy.pl Sp. z o.o. powstała pod koniec maja tego roku. I nie uwierzycie, kto jest jej prezesem - Krogulec. TomekB i Cebula są wice. Zresztą, sami zobaczcie - klik.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ale to brzmi
Widzę ludzie powstawali, albo do pracy poprzechodzili bo zaraz się zacznie spamowanie
No no dopbreprogramy.pl jako samodzielna firma, gratulacje
W zasadzie od ubiegłego HotZlotu nie miałem okazji grać więc pewnie wypadłem z formy
Ja chyba nie muszę mówić, że również chętny jestem, jedynie lekkie przypomnienie zasad przydałoby się.
Spółka z o.o. od Xenium poza prawnymi regulacjami różni się jedną bardzo ważną rzeczą, podziałem praw (udziałów) do portalu! Kompletnie się nie dziwię, że został wreszcie podjęty taki krok. Pamiętam jak z rok temu zastanawiałem się co by się stało jak by Krogulec zachorował na dysocjacyjne zaburzenie nerwicowe wywołujące zanik pamięci I zapomniał, że jest kilku założycieli portalu. Rozumie ten krok doskonale.
Kurde, jeszcze moje zgłoszenie się anuluje, nie dostałem potwierdzenia rejestracji, w tym mailu chyba jest nr. konta, kurcze maila napisałem ale trochę to trwa…
Ktoś czekał 4 dni (nie chce mi się czytać tego topa od początku). Liczmy więc na to że to jest tylko luźny termin
Ja dzisiaj się zarejestruję, urlop przyklepany mam nawet na koncie 50zł :>
No to kolejna znajoma twarz będzie
No troszke lat się nie widzieliśmy… będzie z 8-10?
Byliśmy dzisiaj z kolejną wizytą roboczą w Zamku Kliczków (pięknie tam jest teraz 8) ) i… odnalazłem tę ściankę wspinaczkową. Jest ona zlokalizowana na zewnętrznej stronie jednej z baszt. Wygląda jednak na od dawna nie używaną. Poza tym, ze względu na możliwość “twardego lądowania” nie sądzę aby można było z niej korzystać bez specjalnego zabezpieczenia/asekuracji/zgody Zamku itd.
Od niedawna Nie robiliśmy z tego żadnego “newsa” bo nie ma takiej potrzeby. Zmiany są tylko formalne - nastąpiła po prostu zmiana formy prawnej i (przy okazji) nazwy firmy wydającej formalnie portal na jednoznacznie identyfikowaną z portalem. Poza tym nic się nie zmienia - te same osoby tworzą portal co poprzednio itd. Zmiana formy była podyktowana wieloma różnymi czynnikami, o których nie chciałbym się tu rozpisywać. Szczegóły dla zainteresowanych na Zlocie.
Hmmm… Nic mi nie wiadomo aby ktoś czekał na coś 4 dni :shock: (szczególnie, że od rozpoczęcia rejestracji minęły na razie 3 ). Maile z informacjami na temat wpłaty na konto generowane są automatycznie - może się zdarzyć, że taki mail zostanie odbity przez serwer pocztowy odbiorcy (jako spam), albo też… w formularzu podano nieprawidłowego maila (jedna z osób podała np. xxxx@gmial.com zamiast xxxx@gmail.com). W obu przypadkach taki mail, co oczywiste, nie dojdzie nie tylko w 4 dni, ale nie dojdzie w ogóle. Możliwe są oczywiście inne powody. Dlatego jeżeli ktoś nie otrzymał od razu po rejestracji maila z nr konta musi jak najszybciej skontaktować się z nami mailowo na adres rejestracja@hotzlot.pl lub telefonicznie pod nr 71 771 72 44 lub 501 41 20 25.
Jeżeli zaś chodzi o potwierdzenia wpłaty których wczoraj rano kilka osób się dopominało to wysyłamy je w ciągu 24 godzin od otrzymania przelewu. Pierwsze rejestracje były w poniedziałek wieczorem, więc nawet jeżeli zlecaliście przelewy od razu to wychodziły one fizycznie z Waszych banków dopiero pierwszą sesją wychodzącą Elixir we wtorek rano, a więc do nas trafiały we wtorek wieczorem* ostatnią sesją przychodzącą. Niektóre osoby dostały więc potwierdzania o wpłatach jeszcze we wtorek, reszta w środę. Generalnie - wrzuciłbym trochę na luz z tymi potwierdzeniami. Jeżeli wysłaliście przelew to na pewno potwierdzenie będzie. Nikt nie będzie wyrzucał z listy osoby, która otrzynała zaproszenie z automatu - w takich przypadkach zawsze jest wcześniej mail przypominający albo kontakt telefoniczny.
* - pomijam sytuacje gdy ktoś ma konto w BRE Banku.
Bliżej 8 niż 10, chociaż nie pamiętam czy to Ty wcześniej odszedłeś czy ja. Jakieś piwko z okazji spotkania wypić będzie trzeba :D.
Trochę nie doczytałem i wyszło jak zwykle