HotZlot 2013 - wątek ogólny

Czytaj xP

A co do niespodzianki od DP, jeśli to będzie inwencja Krogulca, to ja oczekuję nowiutkiej N9 dla mnie <3

Skoro jest zaplecze teatralne to redakcja dla nas wystawi swoją autorska wersje “Hamleta” jako niespodziankę :lol:

… tragedię “Poszukiwacze Delty Nilu”: chór z orchestry będzie ciuchutko mówić:

Wy, którzy Netfixem władacie,

a komputerów bezpieczeństwo w ręku trzymacie,

Wy, mówię, którym ludzi Windowsy paść poruczono,

I zwirzchności nad stadem Microsoftowym zwierzono:

Miejcie to przed oczyma zawżdy swojemi,

Zeście Dobre Programy zasiedli spajwaremi,

Z którego macie nie tak swe własne rzeczy,

Tako wszytek userów mieć rodzaj na pieczy.

Goście umieli grać :wink:

Wcale by mi przykro nie było jak by jeszcze raz zaproszono detox. Świetnie się bawiłem. Co prawda większość to covery, no ale właśnie takie przy których wszyscy świetnie się bawią.

Co do disco polo i bayer full (może jeszcze po chińsku) to hmm, nie jestem może muzycznym homofobem, ale może nie przesadzajmy :slight_smile:

A nie lepiej by było jakiegoś DJ muzyki House, Dance ściągnąć?

Muzyka taneczna, skokowa a też raczej nikt by nie miał pretensji że mu nie pasuje, ale liczy się klimat.

A klimatu na HZ nie brakuje :slight_smile:

Rock Rokiem ale co do muzyki dyskotekowej tez nie miałbym nic przeciwko :slight_smile:

House czy Dance i DJ mi nie pasuje do klimatu zlotu. To muszą być gary, basówka, elektryczna i ew. gitara elektroakustyczna. Jakoś inaczej sobie tego nie wyobrażam.

Kto wie czy w ogóle w tym roku będzie koncert :slight_smile:

Jak koncert to tylko rockowe klimaty :slight_smile: A jakby grał Detox to w ogóle byłby czad… Bo przykładowo zeszłoroczny zespół jakoś nie wpadł mi w ucho

Zaręczam że nie lepiej, biorąc pod uwagę przekrój wieku zlotowiczów …

No tak Rock jest uniwersalny wiekowo i psychicznie :wink: jakby nie było :stuck_out_tongue:

Over chcesz house, dance to na każdej dyskotece pewnie grają. “Żywy” rock w dobrym wykonaniu to jednak coś kilka poziomów wyżej niż DJ…

Dobrze gada, dać mu piwa. Przy takiej muzyce każdy się potrafi bawić, tym bardziej że zapraszane kapele raczej nie graja swoich kawałków, tylko utwory które praktycznie każdy zna.

Dwa lata temu bardziej podobały mi się covery niż ich utwory prawdę mówiąc…

Mam podobne odczucia co Ty. Choć, źle nie było. Jednak Detox grał to co większość lubi i zna i to było super.

Oj tam, moim zdaniem Mescalero dali radę :stuck_out_tongue: I też grali dużo kawałków, które pewnie każdy znał. Chociaż porównania za bardzo nie mam, skoro był to mój pierwszy Zlot.

Cześć,

jesli mogę zasugerować - Luxtorpedę ściągajcie :slight_smile:

Z wyrazami szacunku,

Lewanxd

Luxtorpeda na HotZlocie…to by było coś!

O takk!! Luxtorpeda jest super. Poza tym Litza jest naprawdę spoko gość. To było by coś!

Pobudka Panowie, pobudka :stuck_out_tongue:

21 days to go :wink: