Jak ja nie lubię niespodzianek
Jak znam życie i Krogulca, to niespodzianka odbije się szerokim echem a nieobecni na HZ będą zgrzytać ze złości zębami, że ich coś takiego ominęło
PS
Absolutnie nie mam pojęcia co szykuje Redakcja.
Hej,
Jak to co szykuje? Niespodziankę!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Może nawet 2 - w agendzie jest niespodzianka od MS - był zespół, był balon, to kto wie tym razem
Tak będzie grał dj Foxxer, dj Karateka i jeszcze kilku by się na DP znalazło
Mam nadzieję, że nie dostanę za dużej koszulki jak to z pandą miałem bo będę musiał znów prać kilka razy by odpowiedniego rozmiaru dostała Co do niespodzianki strach się bać patrząc na sposób w jaki Krogulec to napisał … czyżby zamiast koszulek jakaś inna część ciała będzie ubrana?
Edit: Trochę tych DJów się znajdzie : http://scr.hu/0qob/ehrca
Jeśli chodzi o mnie, to mogę tylko powiedzieć: oby ni ja
Żeby nie było tak, że w tym roku będzie taka koszulka, że z odsłoniętym pępkiem będziesz paradował po zamku
Hej,
Jeśli znajdzie się coś, co ma klawisze*, to czemu nie…
* Oczywiście nie komputerowe.
Pozdrawiam,
Dimatheus
slyszalem ze kazdy tableta dostanie
Tablete - czerwoną albo niebieską. Ewentualnie tabletem
a zamiast latarki to latarką po oczach
Osobiście bardzo podobał mi się koncert Detoxu 2 lata temu, człowiek się wyskakał solidnie. Było naprawdę świetnie.
Pamiętam! Był ogień Chociaż rok temu również było świetnie
w tym roku dla odmiany będzie BayerFull i zrobimy sobie impreże w stylu weselnym
a w tym roku niespodzianką będzie brak niespodzianki
:twisted:
W agendzie jest napisane że niespodzianka, a od kogo to się okaże na miejscu ;).
Mea culpa - zagalopowałem się
Ejże nie było mnie tylko 6 dni na forum a muszę ponad 19 stron przeczytać by być na bieżąco ? :o