HotZlot 2013 - wątek ogólny

Jak ja nie lubię niespodzianek :stuck_out_tongue:

Jak znam życie i Krogulca, to niespodzianka odbije się szerokim echem a nieobecni na HZ będą zgrzytać ze złości zębami, że ich coś takiego ominęło :slight_smile: :smiley:

PS

Absolutnie nie mam pojęcia co szykuje Redakcja.

Hej,

Jak to co szykuje? Niespodziankę! :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

@Krogulec

Czy w tym roku też będzie grał jakiś zespół w części integracyjnej? :slight_smile:

Może nawet 2 - w agendzie jest niespodzianka od MS - był zespół, był balon, to kto wie tym razem :slight_smile:

Tak będzie grał dj Foxxer, dj Karateka i jeszcze kilku by się na DP znalazło :slight_smile:

Mam nadzieję, że nie dostanę za dużej koszulki jak to z pandą miałem bo będę musiał znów prać kilka razy by odpowiedniego rozmiaru dostała :slight_smile: Co do niespodzianki strach się bać patrząc na sposób w jaki Krogulec to napisał … czyżby zamiast koszulek jakaś inna część ciała będzie ubrana? :slight_smile:

Edit: Trochę tych DJów się znajdzie :slight_smile: : http://scr.hu/0qob/ehrca

Jeśli chodzi o mnie, to mogę tylko powiedzieć: oby ni ja :stuck_out_tongue:

Żeby nie było tak, że w tym roku będzie taka koszulka, że z odsłoniętym pępkiem będziesz paradował po zamku :stuck_out_tongue: :slight_smile:

Hej,

Jeśli znajdzie się coś, co ma klawisze*, to czemu nie… :stuck_out_tongue:

* Oczywiście nie komputerowe. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

slyszalem ze kazdy tableta dostanie :wink:

Tablete - czerwoną albo niebieską. Ewentualnie tabletem :stuck_out_tongue:

a zamiast latarki to latarką po oczach :stuck_out_tongue:

Osobiście bardzo podobał mi się koncert Detoxu 2 lata temu, człowiek się wyskakał solidnie. Było naprawdę świetnie.

Pamiętam! Był ogień :smiley: Chociaż rok temu również było świetnie :slight_smile:

w tym roku dla odmiany będzie BayerFull :wink: i zrobimy sobie impreże w stylu weselnym

a w tym roku niespodzianką będzie brak niespodzianki :wink:

:twisted:

W agendzie jest napisane że niespodzianka, a od kogo to się okaże na miejscu ;).

Mea culpa - zagalopowałem się :wink:

Lol widzieliście: http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Uwa … omosc.html - ale herezje sieją o DP.

Axles , to było do przewidzenia…nawarzone piwo…- jakoś tak to leciało ?

do poczytania

Ejże nie było mnie tylko 6 dni na forum a muszę ponad 19 stron przeczytać by być na bieżąco ? :o