HotZlot 2013 - wątek ogólny

Rozkręcanie lapków to moja dziedzina :slight_smile:

Nie wiem jak dziadek :stuck_out_tongue: ale jak ktoś będzie chciał lapka zobaczyć jak to się robi etc to mogę pokazać, ale na sesje “Lajtnink talks” czasu może braknąć :slight_smile:

jak ktoś na ręce patrzy to sie tez inaczej pracuje :wink:

Dostaniesz mojego Samsunga R70 i naprawisz touchpada :slight_smile:

PS

Podpowiem że plastikowy docisk do taśmy chyba pękł :stuck_out_tongue:

Też jest na to patent, podaj rozmiar pękniętego elementu a taki gdzieś wydobędę z płyt głównych co mi leżą z takimi drobnymi elementami :stuck_out_tongue:

Taśma dobra na wszystko :stuck_out_tongue:

Heja,

Kurde, tak mam zamotany terminarz ostatnio że zapomniałem napisać że TAK - BĘDĘ NA ZLOCIE ! :smiley:

Drużyna pierścienia chyba w komplecie, nie ? :wink:

Hej,

No nie wiem, czy oddałbym Ci w ręce mojego lapka…

Trochę poksyliny i wszystko będzie działać. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ja zawsze uważam że młotek to najodpowiedniejsze narzędzie do naprawienia wszelakich usterek :slight_smile:

Bez młota to nie robota :wink:

To pewnie dlatego zawsze masz wszystko popsute.

Detox świetnie słyszeć tą nowinę, podobały mi się ich covery mimo, że to nie mój gatunek. A można wiedzieć czy koncert będzie w pomieszczeniu czy może na świeżym powietrzu jak ostatnio?

zapewne zależy od pogody…

Detox:

http://www.youtube.com/user/zespoldetox/videos

Tylko ze Krogulec mówił że zakontraktował Mescalero :slight_smile:

Oby dwa zespoły były niezłe - jak będzie piwo i rock to pamiętajcie, że “móóóóóój jest ten kawałek podłogi” :stuck_out_tongue:

No to rejestracja zamknięta :wink: “Maszyna losująca jest pusta, następuje zwolnienie blokady…” :stuck_out_tongue:

“… i niespodzianka, wysolowaliśmy 34x użytkownika Leszek2204” :stuck_out_tongue:

“ten nie”, “ten też nie”, “ten ma dziwny nick”, “ten ma niefajny awatar”, “ten ostatnio twierdził, że są jakieś literówki w newsie” :stuck_out_tongue:

Docent, kiedy można spodziewać się listy wylosowanych ? :wink:

I drugie pytanko, co Ty robisz na forum w sobotę późnym wieczorem ? :smiley:

@gbm Docent losuje, losuje :slight_smile:

Ważne że będzie cokolwiek w tych klimatach, ale myślę, że nie tylko ja za rok chętnie zobaczyłbym Detox na zlocie :slight_smile: Bosz… jeszcze ten się nie odbył, a ja już marudzę o następnym :stuck_out_tongue: