Rozkręcanie lapków to moja dziedzina
Nie wiem jak dziadek ale jak ktoś będzie chciał lapka zobaczyć jak to się robi etc to mogę pokazać, ale na sesje “Lajtnink talks” czasu może braknąć
jak ktoś na ręce patrzy to sie tez inaczej pracuje
Rozkręcanie lapków to moja dziedzina
Nie wiem jak dziadek ale jak ktoś będzie chciał lapka zobaczyć jak to się robi etc to mogę pokazać, ale na sesje “Lajtnink talks” czasu może braknąć
jak ktoś na ręce patrzy to sie tez inaczej pracuje
Dostaniesz mojego Samsunga R70 i naprawisz touchpada
PS
Podpowiem że plastikowy docisk do taśmy chyba pękł
Też jest na to patent, podaj rozmiar pękniętego elementu a taki gdzieś wydobędę z płyt głównych co mi leżą z takimi drobnymi elementami
Taśma dobra na wszystko
Heja,
Kurde, tak mam zamotany terminarz ostatnio że zapomniałem napisać że TAK - BĘDĘ NA ZLOCIE !
Drużyna pierścienia chyba w komplecie, nie ?
Hej,
No nie wiem, czy oddałbym Ci w ręce mojego lapka…
Trochę poksyliny i wszystko będzie działać.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja zawsze uważam że młotek to najodpowiedniejsze narzędzie do naprawienia wszelakich usterek
Bez młota to nie robota
To pewnie dlatego zawsze masz wszystko popsute.
Detox świetnie słyszeć tą nowinę, podobały mi się ich covery mimo, że to nie mój gatunek. A można wiedzieć czy koncert będzie w pomieszczeniu czy może na świeżym powietrzu jak ostatnio?
zapewne zależy od pogody…
Tylko ze Krogulec mówił że zakontraktował Mescalero
Oby dwa zespoły były niezłe - jak będzie piwo i rock to pamiętajcie, że “móóóóóój jest ten kawałek podłogi”
No to rejestracja zamknięta “Maszyna losująca jest pusta, następuje zwolnienie blokady…”
“… i niespodzianka, wysolowaliśmy 34x użytkownika Leszek2204”
“ten nie”, “ten też nie”, “ten ma dziwny nick”, “ten ma niefajny awatar”, “ten ostatnio twierdził, że są jakieś literówki w newsie”
Docent, kiedy można spodziewać się listy wylosowanych ?
I drugie pytanko, co Ty robisz na forum w sobotę późnym wieczorem ?
Ważne że będzie cokolwiek w tych klimatach, ale myślę, że nie tylko ja za rok chętnie zobaczyłbym Detox na zlocie Bosz… jeszcze ten się nie odbył, a ja już marudzę o następnym