HotZlot 2013 - wątek ogólny

17x ewa 2204 i 17x Leszek2204 co by parytety zachować :smiley:

Aż 34 miejsca dla wylosowanych? Tłusto w tym roku :stuck_out_tongue_winking_eye:

200 miejsc - a to 34 nie wiem skąd się wzięło - nie chce mi się przekopywać przez ten wątek :wink:

Przypuszczam że w miarę zbliżania się zlotu jeszcze kilka miejsc się na bank zwolni.

A to 34 się wzięło z kosmosu, tak jak i słynna latarka GG hihihihihi :wink:

Docent, kto w tym roku robi za sierotkę :wink:

Miałem na myśli, że AŻ 34 miejsca :slight_smile: Biorąc pod uwagę “aktywność stałych bywalców forum, bloga i portalu” to wcale bym się nie zdziwił gdyby to były 3,4 miejsca. Ścisły umysł jestem… :wink:

Januszek, ale to 34 to to tylko żart droboka , odnośnie Leszka2204 :wink:

@fiesta: Wiem, że wiesz, że ja wiem, że to był żart :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja wiem, że ty wiesz, ale wolałem się upewnić :stuck_out_tongue: :wink:

Reszta na PW :wink:

Na ostatnią chwile przed wyjazdem jak zawsze będzie loteria z miejscami jak co roku zresztą. W sumie pamięta ktoś czy ostatnio ktoś jednak nie dojechał?

Tego nie wiem - ale co do loterii to niektórzy rezygnowali na ostatnią chwilę - zostałem dolosowany we wtorek przed zlotem. Pewnie w tym roku też kilka takich przypadków się znajdzie.

W zeszłym roku chyba jedna osoba.

Też byłem dosolowany razem z Songoku chyba, bo jakieś dwie osoby zrezygnowały czy coś. Ja tak zawsze przypuszczałem, że z minimum ta 1/4 ogólnych miejsc jest losowana, okazuje się jednak, że sporo mniej. Ogólnie nowa brać na DP musi się dość zasłużyć by wkraść się w szeregi :slight_smile: a z roku na rok coraz ciężej bo aktywność tylko rośnie na DP, chyba że to moje złe odczucia.

Nie tylko Twoje, i prawda jest taka że coraz trudniej wyłonić docelową 200 zaproszonych osób.

fajnie byłoby już poznać resztę partnerów zlotu :smiley:

@Redakcja, możecie chociaż zdradzić, czy będzie Sony (ktoś z działu PlayStation szczególnie)?

No właśnie, gdzie te wyniki :stuck_out_tongue:

Zastanawiam się ile dziewczyn będzie na zlocie bo na razie wyszukałam 3+1.

llindelou , ile by nie bylo to i tak bedzie nas za mało :slight_smile:

Zależy do czego za mało :stuck_out_tongue: hehe

do liczebnej przewagi :stuck_out_tongue:

Ciekawe kiedy nastąpią słowa: "Oto wylosowani szczęśliwcy: … " ?