Spokojnie chętni się znajdą
Znaleźli się na jednej z pierwszych stron
– Dodane 08.07.2013 (Pn) 16:20 –
A może ta niespodzianka to pani z MSI ? http://www.dobreprogramy.pl/MSI-uczy-sk … 42545.html
No i stało się… pierwszy zlot bez wacka
Od razu melduję pełną gotowość (nawet w dniu zlotu… baa nawet godzinę przed rozpoczęciem)
gotowośc powinna być przez cały rok
@@@
Widzę, że dla Pani z MSI to nawet “wacek gotowy”
Ehh Wacek, Wacek… dałeś Wacka
Łeee, a myślałam, że gdzie nie spojrzę, tam będzie Wacek ;p
Czy tylko ja dwuznacznie odebrałem tą wypowiedź?..
Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie xD
Marek i Wacek? Pięknie grali…
w tym roku chyba więcej niewiast będzie niż w zeszłym, szkoda że w profilach nie ma informacji czy to M czy K
Ty byś tak wszystko chciał mieć na tacy Dowiesz się wszystkiego, dowiesz
Czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Ważne, że dyskusja sie kleić będzie i przy okazji ktoś będzie ją temperował jak będzie zbyt gorąca niczym we wschodnich parlamentach.
Jak przepowiadano tak się stało, temat puchnie i z czytaniem nie wyrabiam xd
huhu, dzisiaj wypełniłem kartę urlopową - także już 100% pewności że będę :>
A jak z drużyną pierścienia ? Ktoś nie jedzie jeszcze, oprócz Mifcza ?
@Krogulec - w tym roku koszulki dostarcza inna firma i w związku z tym mam ważne pytanie - jak z jej rozmiarówką? Mniejsza niż piszą, większa czy w sam raz? W poprzedniej GRUCA pamiętam, że rozmiar był troszkę większy, tzn. jak ktoś np. wahał się pomiędzy L a XL to spokojnie mógł brać L-kę. Jak jest tu? Bo może się okazać, że tym razem ta sama osoba powinna wybrać jednak XL-kę, a ta co wybiera XL - XXL?
Co się tak napalacie na te “niewiasty”, większość osób będzie mogła tylko na nie popatrzeć, bo nie będą mieli odwagi podejść i pogadać
A to dziewczyny są tylko na zlocie? Nie. Nie tylko tego kwiatu jest pół światu ale tylko 30% nadaje się do obróbki.
Over, z całym szacunkiem, ale jak sobie przypomnę jak Ty podszedłeś do pewnej niewiasty na zlocie w dolinie Charlotty, to lepiej żeby “brak odwagi” wziął górę, niż walić beznadziejnym tekstem…
Za ostatnie zdanie masz pełną krechę u mnie… Ale cóż… Coś Ci się priorytety ostatnio pomyliły
Over Over popraw się bo przez Tychy zapomnimy przejechać i będziesz na deskorolce na HZ popindalał