Co do głupich tekstów to mam proste wyjaśnienie nie spałem 12 godzin w aucie jak jechaliśmy to ten powód
Po wypiciu 8 harcorowych kaw jakie tam były głupie teksty mi przeszły bo się obudziłem…
Nie zrozumieliście mojego przekazu ale spoko wyjaśnię wam na Zlocie
A Koleżanki niech nie maja do mnie pretensji bo pewnie też tego nie zrozumiały
Stare mądre przysłowie: 10 razy pomyśl zanim powiesz
ciekawe co takiego ma te 30%, że nadaje się do obróbki, cokolwiek ta obróbka znaczy (strach się bać)
A drugie mówi że lepiej się nie odezwać i wyjść na idiotę, niż od razu rozwiewać wszelkie wątpliwości
Hmm cyklinowanie, skrawanie, obróbka termiczna - wedle uznania
Jak myślenie się wylącza to ciężko nad tym zapanować.
@małaczarna
Wytłumaczę ci przy obiedzie bo zapewne się spotkamy przy okazji a ja ci będę mógł wytłumaczyć to w twoim toku rozumowania:) (wiesz o co chodzi)
prędzej ugniatanie, klepanie itp. =P~
…i smarowanie??
Sorry, ale Ty to koło mocnej kawy nie stałeś jak uznajesz za takową siki konferencyjne
Wystarczy że niekiedy robiło mi się słabo od tej kofeiny ale dałem rade
Na co dzień pijam słabsza kawę i mi styka, oczywiście rozpuszczalną
Poprawka - w takim razie nie pijesz kawy.
Bo ino w kawie parzonej drzemie moc hłe hłe hłe
Więc nie omieszkam wziąć termosu kawy na podróż chociaż
Bzdury gadałem przed kawą a nie po
Po za tym już tydzień nie piłem kawy i dzisiaj jak klientka mi zrobiła parzoną kawkę, to myślałem że zejdę z tego świata tak mi ciśnienie podniosło, ale zrobiłem to co miałem zrobić
@Aksles
Jak się ze mną tą kawą podzielisz to nie zdziw się że zacznę ci nawijać o sieciach Hybrydowych etc a i tak z tego wiele nie zrozumiesz
Tak czy tak, Over - masz jeszcze trochę czasu żeby się ogarnąć przed zlotem
Semtex ! Kopę lat
Over, boże dzieciaku, daj sobie na luz, bo próbujesz z siebie zrobić nie wiadomo kogo… Szacunku do kobiet się naucz, a nie wyjeżdżaj z jakimiś tekstami o obróbce, bo to mi zalatuje tekstem wiejskiego cwaniaczka…
Max vel GBM, myślałem, że będziesz wielkim nieobecnym na Zlocie.
Ma ktoś info na temat command-dos, będzie w tym roku?
Uuuu, Afera wisi w powietrzu
Podobno będzie.