HotZlot 2013 - wątek ogólny

:smiley: :smiley:

@GBM

@Axles

Co do głupich tekstów to mam proste wyjaśnienie nie spałem 12 godzin w aucie jak jechaliśmy to ten powód :slight_smile:

Po wypiciu 8 harcorowych kaw jakie tam były głupie teksty mi przeszły bo się obudziłem…

Nie zrozumieliście mojego przekazu ale spoko wyjaśnię wam na Zlocie :slight_smile:

A Koleżanki niech nie maja do mnie pretensji bo pewnie też tego nie zrozumiały :stuck_out_tongue: :smiley:

Stare mądre przysłowie: 10 razy pomyśl zanim powiesz :smiley: :stuck_out_tongue:

ciekawe co takiego ma te 30%, że nadaje się do obróbki, cokolwiek ta obróbka znaczy (strach się bać)

A drugie mówi że lepiej się nie odezwać i wyjść na idiotę, niż od razu rozwiewać wszelkie wątpliwości :slight_smile:

Hmm cyklinowanie, skrawanie, obróbka termiczna - wedle uznania :wink:

@semtex

Jak myślenie się wylącza to ciężko nad tym zapanować.

@małaczarna

Wytłumaczę ci przy obiedzie bo zapewne się spotkamy przy okazji a ja ci będę mógł wytłumaczyć to w twoim toku rozumowania:) (wiesz o co chodzi)

prędzej ugniatanie, klepanie itp. =P~ :wink:

…i smarowanie?? :smiley:

@vanshei

@Maniek_88

Nieeee zdecydowanie nie toooo

Sorry, ale Ty to koło mocnej kawy nie stałeś jak uznajesz za takową siki konferencyjne :stuck_out_tongue:

Wystarczy że niekiedy robiło mi się słabo od tej kofeiny ale dałem rade :slight_smile:

Na co dzień pijam słabsza kawę i mi styka, oczywiście rozpuszczalną :slight_smile:

Poprawka - w takim razie nie pijesz kawy.

Bo ino w kawie parzonej drzemie moc hłe hłe hłe :slight_smile:

Więc nie omieszkam wziąć termosu kawy na podróż chociaż :slight_smile:

Bzdury gadałem przed kawą a nie po :wink:

Po za tym już tydzień nie piłem kawy i dzisiaj jak klientka mi zrobiła parzoną kawkę, to myślałem że zejdę z tego świata tak mi ciśnienie podniosło, ale zrobiłem to co miałem zrobić :slight_smile:

@Aksles

Jak się ze mną tą kawą podzielisz to nie zdziw się że zacznę ci nawijać o sieciach Hybrydowych etc a i tak z tego wiele nie zrozumiesz :slight_smile:

Tak czy tak, Over - masz jeszcze trochę czasu żeby się ogarnąć przed zlotem :wink:

Semtex ! Kopę lat :smiley:

Over, boże dzieciaku, daj sobie na luz, bo próbujesz z siebie zrobić nie wiadomo kogo… Szacunku do kobiet się naucz, a nie wyjeżdżaj z jakimiś tekstami o obróbce, bo to mi zalatuje tekstem wiejskiego cwaniaczka…

Max vel GBM, myślałem, że będziesz wielkim nieobecnym na Zlocie.

Ma ktoś info na temat command-dos, będzie w tym roku?

Uuuu, Afera wisi w powietrzu :stuck_out_tongue:

Podobno będzie.