HotZlot 2013 - wątek ogólny

Dajcie już spokój z Overem bo zaczyna się niesmacznie robić.

Swoją drogą to coś w tym roku na głównej stronie brakło zegara odliczającego czas do rozpoczęcia HZ.

I nie ma Hot Zlotowej skórki :stuck_out_tongue_winking_eye:

kryzys :smiley:

Albo szykowanie się na niespodziankę zlotową… :smiley:

@GBM: Przyjedziemy a tam karta na wrotach: “Awaria Zamku” :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Januszek: hmm… i teraz szukaj ślusarza w tłumie… :smiley:

@GBM: Na pewno jest do tego jakaś apka… :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Januszek: Jak nie appka, to zawsze można puścić DDoS użytkowników i czekać czy może zamek przepuści pakiety… pfu! uczestników :stuck_out_tongue_winking_eye:

@GBM: Zawsze mamy w odwodzie Overa, którego możemy wysłać aby z Zamkiem sobie poważnie porozmawiał :stuck_out_tongue_winking_eye:

o kurde… Teraz to mnie Januszku rozłożyłeś na łopatki… :smiley:

Over jest ostatecznością, ale chyba najskuteczniejszą - no bo z taką poważną gadką, to nawet zamek by nie wytrzymał i w końcu odpuścił/otworzył się :lol:

Przy tym poważnie to zapomniałeś dać “”

:wink:

Hihihihihihihi

Ja coś czuję, że Redakcja zostawi karteczkę z napisem: “Chcecie zamku? To sobie go zdobądźcie” :slight_smile: Więc wiecie, albo szybkie oblężenie, albo weźcie zapasy prowiantu na 3 dni :stuck_out_tongue:

@GBM: Pisałem o Zamku a nie o zamku :stuck_out_tongue_winking_eye: Wieże z księżniczkami, smoki jakieś i takie tam :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Januszku, no ale mi się wydaję że jak są księżniczki, smoki itd. to są też zaczarowane zamki, które na pewno mają swoje granice wytrzymałości nerwowej… i chyba jak każdy odpuszczają :stuck_out_tongue:

@Gowain: Albo staniemy w odpowiednią ilość osób, jedna na drugiej do wysokości zamku - i wpuścimy kogoś, to nam otworzy zamek od wewnątrz :stuck_out_tongue:

Nie będę zgadywał kogo, bo chyba wszyscy wiemy :slight_smile: Ale pytanie czy się nie zgubi po drodze :stuck_out_tongue:

@over

sądząc po komentarzach twoje wypowiedzi są interpretowane przez wszystkich tak samo, bo mam identyczne zdanie jak @gowain i kilka innych osób. więc chyba tylko Ty jesteś osobą widzącą w tym inne znacznie.

p.s. Koniec kwasu

leżę i ledwo to piszę - mega tekst

Gowain: jeśli myślisz o tej osobie co ja to nie jest to najlepszy pomysł - więcej by się nagadał niż cokolwiek zrobił… :stuck_out_tongue:

Czy Wy bierzecie w tych planach pod uwagę, że pomiędzy Zamkiem a nami będzie jeszcze do sforsowania fosa? :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Januszek: A wiadomo to ? Krogulec lubi zaskakiwać :stuck_out_tongue:

No właśnie dlatego most zwodzony będzie podniesiony :stuck_out_tongue_winking_eye: