Dajcie już spokój z Overem bo zaczyna się niesmacznie robić.
Swoją drogą to coś w tym roku na głównej stronie brakło zegara odliczającego czas do rozpoczęcia HZ.
Dajcie już spokój z Overem bo zaczyna się niesmacznie robić.
Swoją drogą to coś w tym roku na głównej stronie brakło zegara odliczającego czas do rozpoczęcia HZ.
I nie ma Hot Zlotowej skórki
kryzys
Albo szykowanie się na niespodziankę zlotową…
@Januszek: Jak nie appka, to zawsze można puścić DDoS użytkowników i czekać czy może zamek przepuści pakiety… pfu! uczestników
o kurde… Teraz to mnie Januszku rozłożyłeś na łopatki…
Over jest ostatecznością, ale chyba najskuteczniejszą - no bo z taką poważną gadką, to nawet zamek by nie wytrzymał i w końcu odpuścił/otworzył się :lol:
Przy tym poważnie to zapomniałeś dać “”
Hihihihihihihi
Ja coś czuję, że Redakcja zostawi karteczkę z napisem: “Chcecie zamku? To sobie go zdobądźcie” Więc wiecie, albo szybkie oblężenie, albo weźcie zapasy prowiantu na 3 dni
@Januszku, no ale mi się wydaję że jak są księżniczki, smoki itd. to są też zaczarowane zamki, które na pewno mają swoje granice wytrzymałości nerwowej… i chyba jak każdy odpuszczają
@Gowain: Albo staniemy w odpowiednią ilość osób, jedna na drugiej do wysokości zamku - i wpuścimy kogoś, to nam otworzy zamek od wewnątrz
Nie będę zgadywał kogo, bo chyba wszyscy wiemy Ale pytanie czy się nie zgubi po drodze
sądząc po komentarzach twoje wypowiedzi są interpretowane przez wszystkich tak samo, bo mam identyczne zdanie jak @gowain i kilka innych osób. więc chyba tylko Ty jesteś osobą widzącą w tym inne znacznie.
p.s. Koniec kwasu
leżę i ledwo to piszę - mega tekst
Gowain: jeśli myślisz o tej osobie co ja to nie jest to najlepszy pomysł - więcej by się nagadał niż cokolwiek zrobił…
Czy Wy bierzecie w tych planach pod uwagę, że pomiędzy Zamkiem a nami będzie jeszcze do sforsowania fosa?
No właśnie dlatego most zwodzony będzie podniesiony