HotZlot 2013 - wątek ogólny

Chyba bitwa na sztachety wyrwane z płota :stuck_out_tongue:

@gowain

Obróbka no ok może się kojarzyć w wielaki sposób ale specjalnie to napisałem :slight_smile:

Jednakże o tym jakie to miało znaczenie wyjaśnię niebawem :slight_smile:

A miało to dotyczyć myślenia czytającego :slight_smile: ale nie tylko :stuck_out_tongue:

ps. Zrobiłem cię właśnie na szaro :slight_smile:

@freyah

Płot również może być niebezpieczny :slight_smile:

jest jeszcze inne: “Jak mówisz to myśl, jak myślisz to milcz”:slight_smile:

zmieńcie juz temat :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Chyba wymyśliłeś żenujący żart, z którego tylko Ty się śmiejesz… smutne to…

Semtexie - prawie bym nie był, ale udało się :wink:

Będzie i Command-Dos - zabieram się z nim autem od nas :wink:

no nie wiem nie wiem ale po twoim komentarzu wyobraziłem sobie jakieś zbereźne sytuacje czyli coś o co zupełnie mi nie chodziło a ty to odebrałeś na swój sposób który ujawnił twoje myśli :slight_smile:

oj nie ładnie nie ładnie myślisz nie o tym co trzeba :wink:

Hmm, Nick bardziej :stuck_out_tongue:

No właśnie, bo już myślałem że mam coś z głową że nie widzę żadnego nawiązania do kawy… no chyba że ten hipek to tak skacze po kawie :slight_smile:

masz mnie

ale jakby się przyjrzeć tej postaci, która leci… to też jest moc

a kawałek dalej:

Nie wiem czy Ty siebie czytasz? Czy Ty analizujesz o czym piszesz? Daj już spokój, bo na prawdę nie ma sensu. Nie pierwszy raz wyskakujesz z takimi tekstami i potwierdzi to wiele osób. Koniec offtopu.

Czytałem ale że ty czegoś nie kumasz nie znaczy że tak nie jest, Kazdy interpretuje różne zdania na swój własny sposób a ty to akurat źle zinterpretowałeś.

Ok koniec tematu ja wiem swoje ty swoje :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :x

Miłośników … małej czarnej (kawy) zapraszam na poranne sesje śniadaniowe przed zameczkiem :wink:

Lepsze jest duże złociste :stuck_out_tongue:

Rano kawka wieczorem żubr, tak to jest :wink: :stuck_out_tongue:

Ale w sumie można i rano i wieczorem :smiley:

Niet, rano żubr, śniadanie, żubr, sesje techniczne w między czasie na zmianę soczek i żubr, kolacja żubr, a wieczorem 2 żubry (oczywiście nie licząc wieczoru integracyjnego) :slight_smile:

@drobok:

rezerwat jakiś otwieramy, czy jak??

w sumie czemu by nie :slight_smile: