Ja bym uzył zamiast c4 anfo do wiescia do zamku lub brutall force
ps jedno miejsce wolne jest nie rejestrowałem się po utrzymaniu zaproszenia :).
Ja bym uzył zamiast c4 anfo do wiescia do zamku lub brutall force
ps jedno miejsce wolne jest nie rejestrowałem się po utrzymaniu zaproszenia :).
A drogie to utrzymanie ??
Ja sobie bym rączek nie brudził. Przekupiłbym strażnika darmowym dostępem do zamkowego WiFi, darmowym przyodzieniem w postaci koszulki i dostępem do wody z fosy i zamek jest mój. Mogę jeszcze dorzucić wizę do Ameryki ale muszę pogadać z Domkiem.
Jezuu, cuda na kijach wymyślacie- ubierzemy spódniczki (oczywiście dziewczyny ), nogi pokażemy i po sprawie, zamek nasz
@freyah: Ten plan może zadziałać, owszem. Widzę jednak lukę bo co jeśli obsługą machiny opuszczającej most zwodzony zajmuje się kobieta?
januszek , to musiałyby być 2 brygady- żeńska w spódniczkach na wypadek jak będzie facet, i męska w stringach na wypadek jak będzie laseczka Gorzej będzie, jeśli będą odmiennej orientacji seksualnej :x
O rany dzięki - freyah - przypomniały mi się hostessy w Mini … Operach
Albo strażnikami są kobiety wtedy panowie muszą pokazać nogi
Ja się mojej ostatnio pozbyłam jak robiłam porządki
Mamy ciągle te dwa nagie miecze od Redakcji
No niektórzy po prostu sobie chat tu urządzili, a pytania znikają w mrokach historii…
Przypomnę to moje sprzed dobrych kilku stron wcześniej:
Hej,
Proste - wystąpią obie brygady i po problemie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nowa propozycja zdobycia zamku - z osób, które będą pierwszy raz na HotZlocie utworzymy pierwszy rzut strategiczny do zdobycia zamku, a później po trupach spokojnie wejdziemy biesiadować :lol:
Świer(z)ak zawsze ma przerąbane
Lepiej żeby właściciele zamku tego nie czytali bo się rozmyślą jeszcze i nas nie ugoszczą. A z tymi spódniczkami to to może zadziałać a nawet jak nie to warto spróbować, z drugiej strony gdy będą strażniczki to nie chciałbym męskiej populacji widzieć w … kiltach.
+Over za karę
Ależ skąd nie mam nic przeciw Szkotom, ani innym narodowościom, ostatnio nawet dzieliłem pokój z nie do końca zamierzonym współlokatorem (ale to już wina Dimatheusa :P) osoby powinny kojarzyć o kim mówię bo dostał od Loży Szyderców jakiś tytuł łasicy roku(?)
Czułem, że ‘Over’ jeszcze powróci do dyskusji Niemniej ja dalej pozostaję przy pomyśle z uczestniczkami w roli głównej, z Xyrcon na czele
Loży Szyderców? To legenda i mit…