HotZlot 2013 - wątek ogólny

Ja bym uzył zamiast c4 anfo do wiescia do zamku lub brutall force :stuck_out_tongue:

ps jedno miejsce wolne jest nie rejestrowałem się po utrzymaniu zaproszenia :).

A drogie to utrzymanie ??

:wink:

Ja sobie bym rączek nie brudził. Przekupiłbym strażnika darmowym dostępem do zamkowego WiFi, darmowym przyodzieniem w postaci koszulki i dostępem do wody z fosy i zamek jest mój. Mogę jeszcze dorzucić wizę do Ameryki ale muszę pogadać z Domkiem.

Jezuu, cuda na kijach wymyślacie- ubierzemy spódniczki (oczywiście dziewczyny :stuck_out_tongue: ), nogi pokażemy i po sprawie, zamek nasz :stuck_out_tongue:

@freyah: Ten plan może zadziałać, owszem. Widzę jednak lukę bo co jeśli obsługą machiny opuszczającej most zwodzony zajmuje się kobieta? :wink:

januszek , to musiałyby być 2 brygady- żeńska w spódniczkach na wypadek jak będzie facet, i męska w stringach na wypadek jak będzie laseczka :smiley: Gorzej będzie, jeśli będą odmiennej orientacji seksualnej :smiley: :x

O rany dzięki - freyah - przypomniały mi się hostessy w Mini … Operach :slight_smile:

Albo strażnikami są kobiety wtedy panowie muszą pokazać nogi :stuck_out_tongue:

Ja się mojej ostatnio pozbyłam jak robiłam porządki :stuck_out_tongue:

Mamy ciągle te dwa nagie miecze od Redakcji :stuck_out_tongue_winking_eye:

No niektórzy po prostu sobie chat tu urządzili, a pytania znikają w mrokach historii…

Przypomnę to moje sprzed dobrych kilku stron wcześniej:

Hej,

Proste - wystąpią obie brygady i po problemie. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

@radek68: Nie zbroja zdobi Rycerza :wink: Jak sam widzisz walka idzie o nogi :wink:

Nowa propozycja zdobycia zamku - z osób, które będą pierwszy raz na HotZlocie utworzymy pierwszy rzut strategiczny do zdobycia zamku, a później po trupach spokojnie wejdziemy biesiadować :lol:

Świer(z)ak zawsze ma przerąbane :wink:

Lepiej żeby właściciele zamku tego nie czytali bo się rozmyślą jeszcze i nas nie ugoszczą. A z tymi spódniczkami to to może zadziałać :slight_smile: a nawet jak nie to warto spróbować, z drugiej strony gdy będą strażniczki to nie chciałbym męskiej populacji widzieć w … kiltach.

@Axles: Nie lubisz Szkotów? :wink:

+Over za karę :stuck_out_tongue:

Ależ skąd nie mam nic przeciw Szkotom, ani innym narodowościom, ostatnio nawet dzieliłem pokój z nie do końca zamierzonym współlokatorem (ale to już wina Dimatheusa :P) osoby powinny kojarzyć o kim mówię bo dostał od Loży Szyderców jakiś tytuł łasicy roku(?)

Czułem, że ‘Over’ jeszcze powróci do dyskusji :slight_smile: Niemniej ja dalej pozostaję przy pomyśle z uczestniczkami w roli głównej, z Xyrcon na czele :slight_smile:

Loży Szyderców? To legenda i mit… :stuck_out_tongue_winking_eye: