Ciekawe co za paskudztwo w tym roku ta tajemnicza Loża wymyśli
Hej,
Tia, jasne… Moja wina… To Ty nie umiałeś się zdecydować i mail’e wysyłałeś zbyt późno…
Pozdrawiam,
Dimatheus
olmeca , myslisz że będa latarki od GG ? :lol: :x
Jak już pisali inni przede mną - z 30 stron wstecz - tego świetnego kawału już raczej nikt nie powtórzy … no chyba że sweterki od AMD
myślę że kreatywność Loży raczej nie zna granic
Kreatywność zawsze się gdzieś zaczyna i kończy także nie jest nie ograniczona, Zawsze jest granica ale nie wiadomo jak wysoka
A tak poza tym to tak naprawdę Loży Szyderców nie ma, po prostu nie istnieje coś takiego. Wiadomo jaka to wraża propaganda ukuła ten mit. My tylko dyskutujemy o … hmm … pogodzie, kolorach i szachach
Latarkom GG Mówimy stanowczo NIE
Nic nie mówię ale Twój podpis sugeruje coś innego chyba że to tylko mój umysł go widzi :x
Jahu próbował, na bank to sobie zapamiętał :lol:
Zaraz mnie szlag trafi, 50 stron spamu nie będę przeczesywać, więc jak ktoś wie to niech mi poda maila pod jakiego można zgłosić swoje prośby odnośnie noclegu
O, uczeń Parmenidesa
Nie wierz oczom, one kłamią
Wszystkie skargi, zażalenia, propozycje i co tam sobie zamarzysz można słać na tego maila ;p:
Miyazawa , dzięki Ci dobra kobieto!
freyah wszystko jest w FAQ`u na stronie zlotu, wystarczy doczytać do końca i nie ma to 50 stron o niczym
Januszek czytamy ze zrozumieniem -> punkt 7
@Olmeca, No właśnie Wtedy pkt 7 dotyczy konkretnie *noclegów* Natomiast “wszystkie skargi, zażalenia, propozycje i co tam sobie zamarzysz” to łapie się pod pkt 20
Januszek cytujac autorke sprzecznych tresci:
Zdecydowanie podchodzi to pod punkt 7, gdyby chciała cokolwiek innego to punkt 20.
@olmca: Dobry konsensus
mały oftop:
moja siostra jakiś czas temu (na wiosnę) napisała artykuł (niestety niedostępny w necie, ja nie mam kopii) o chłopcu - autystyku, którego jedyną radością w życiu jest zabawa smyczami reklamowymi.
Wiosną wśród znajomych i ludzi z mojej firmy zebraliśmy cały karton smyczy i wysłaliśmy temu chłopcu
więc Zlotowicze, jeśli macie w domu jakieś zbędne smycze, to weźcie je ze sobą na HZ, ja mam już trochę uzbieranych, po HZ wysłałbym kolejną paczkę
dla nas to niewiele, a dziecku sprawi przyjemność
MK