HotZlot 2013 - wątek ogólny

Ciekawe co za paskudztwo w tym roku ta tajemnicza Loża wymyśli :stuck_out_tongue:

Hej,

Tia, jasne… Moja wina… To Ty nie umiałeś się zdecydować i mail’e wysyłałeś zbyt późno…

Pozdrawiam,

Dimatheus

olmeca , myslisz że będa latarki od GG ? :lol: :stuck_out_tongue: :x

Jak już pisali inni przede mną - z 30 stron wstecz - tego świetnego kawału już raczej nikt nie powtórzy … no chyba że sweterki od AMD :slight_smile:

myślę że kreatywność Loży raczej nie zna granic :wink:

Kreatywność zawsze się gdzieś zaczyna i kończy także nie jest nie ograniczona, Zawsze jest granica ale nie wiadomo jak wysoka :stuck_out_tongue:

A tak poza tym to tak naprawdę Loży Szyderców nie ma, po prostu nie istnieje coś takiego. Wiadomo jaka to wraża propaganda ukuła ten mit. My tylko dyskutujemy o … hmm … pogodzie, kolorach i szachach :smiley:

Latarkom GG Mówimy stanowczo NIE !!

Nic nie mówię ale Twój podpis sugeruje coś innego chyba że to tylko mój umysł go widzi :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :x

Jahu próbował, na bank to sobie zapamiętał :lol:

Zaraz mnie szlag trafi, 50 stron spamu nie będę przeczesywać, więc jak ktoś wie to niech mi poda maila pod jakiego można zgłosić swoje prośby odnośnie noclegu :stuck_out_tongue:

O, uczeń Parmenidesa :slight_smile:

Nie wierz oczom, one kłamią :smiley:

Wszystkie skargi, zażalenia, propozycje i co tam sobie zamarzysz można słać na tego maila ;p:

rejestracja@hotzlot.pl

Miyazawa , dzięki Ci dobra kobieto!

freyah wszystko jest w FAQ`u na stronie zlotu, wystarczy doczytać do końca i nie ma to 50 stron o niczym :stuck_out_tongue:

W FAQ jest podany inny adres mailowy. Spisek? ;PPP

Januszek czytamy ze zrozumieniem -> punkt 7

@Olmeca, No właśnie :stuck_out_tongue_winking_eye: Wtedy pkt 7 dotyczy konkretnie *noclegów* :wink: Natomiast “wszystkie skargi, zażalenia, propozycje i co tam sobie zamarzysz” to łapie się pod pkt 20 :stuck_out_tongue_winking_eye:

Januszek cytujac autorke sprzecznych tresci:

Zdecydowanie podchodzi to pod punkt 7, gdyby chciała cokolwiek innego to punkt 20.

@olmca: Dobry konsensus :wink:

mały oftop:

moja siostra jakiś czas temu (na wiosnę) napisała artykuł (niestety niedostępny w necie, ja nie mam kopii) o chłopcu - autystyku, którego jedyną radością w życiu jest zabawa smyczami reklamowymi.

Wiosną wśród znajomych i ludzi z mojej firmy zebraliśmy cały karton smyczy i wysłaliśmy temu chłopcu

więc Zlotowicze, jeśli macie w domu jakieś zbędne smycze, to weźcie je ze sobą na HZ, ja mam już trochę uzbieranych, po HZ wysłałbym kolejną paczkę

dla nas to niewiele, a dziecku sprawi przyjemność

MK