Hej,
Szkoda dybów - jeszcze zepsuje i co wtedy?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Szkoda dybów - jeszcze zepsuje i co wtedy?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zapuści jeden ze swoich tekstów, dorzuci szelmowski uśmieszek i same się poddadzą jego urokowi
Nie… wtedy nie będą chciały go puścić
FaUst, pamiętaj że ty też jedziesz w klasie turystycznej tzn w bagażniku Potem z Overem wymienicie się doświadczeniami
Dobrze wiedzieć 8) ale z Overem niczym wymieniać się nie będę
Chłopaki i dziewczyny oczywiście - zauważyliście że od ponad 50 stron zapychamy informacjami o duperelach zamiast np skupić się na konkretach - mało czasu już przed nami zostało
Pytam, bo w tamtym roku coś za szybko się wybrało i było za Mało czasu na trening … a więc … pytam ->
**Kto gra w siatkówkę na zlocie ? (**chętnie dołączę do jakiejś Loży/Ekipy siatkowej)
Ja nie umiem grać w siatkę ale z chęcią bym zagrał w jakieś drużynie MOŻE stworzymy swoją :D?
Również nie umiem ale mi to w ogóle nie przeszkadza
Ja myślę, że w tym roku redakcja zrobi wszystko, żeby tak szybko nie odpaść z gry i będziemy grali z zawiązanymi oczami i związanymi rękami
Nawet nie wiesz jak bardzo liczę na TO. Wtedy się fajno gra ekipami i się większa forumowa zażyłość robi
Jest offtop, ale nie do końca bo ciągle dotyczy mniej lub bardziej HZ
Zresztą co tu robić, wszyscy oczekują na TEN dzień więc trzeba jakoś sobie przyśpieszyć oczekiwania.
PS. Redakcja chyba robi identyfikatory czy coś tego typu, bo chyba zamiast skopiować nasze avatary ze strony DP to użyli ‘wytnij’
PS2. Widać kto nie jedzie, jego avatar został http://scr.hu/0qob/vj6xk
Proponuje Lożę Szyderców, my w tym roku osłabieni (bez DJ Dziadka)
Hej,
Oczywiście, że ja też… W tym roku nie mogę sobie podarować. Trzeba więc złożyć jakiś Dream Team!
Pozdrawiam,
Dimatheus
To na co czekamy Panowie - zakładamy Kto chętny ?
Hej,
Dwóch już jest - jeszcze czterech lub czworo bądź cztery.
Pozdrawiam,
Dimatheus
To grupa łatwo się skleci - gowain , fiesta , wojtekadams , FaUst… dołączacie ?
Bo trzeba by nazwę skombinować
Ja jestem tajną bronią Loży Szyderców hihihihihhi
Kurde a mi w tym roku zostaje tylko kibicowanie.
Zrobimy z Ciebie Cheerleaderkę