ciekawe czy jakiś pokaz rycerski będzie, ponoć fajne na zamku są majówki rycerskie
Ekipa DP i Gami w strojach rycerskich ?? Toż to będzie heca
Noteckie ciemne, to jest to. Piwa z Browaru Lwówek nie miałem okazji jeszcze próbować, teraz będzie dobra okazja. Kolejna miła niespodzianka, chociaż mogę potwierdzić, iż bez piwa można dobrze bawić się na Zlocie: w minionym roku, z powodu chorego gardła (załatwiła mnie klimatyzacja jeszcze przed Zlotem), nie zrobiłem ani łyka piwa, gdyż po Zlocie musiałbym leczyć gardło być może kolejny miesiąc.
Swoją drogą wątek zrobił się nieco “piwny”.
Ach… kurczę te piwko to będzie jedna z najbardziej oczekiwanych rzeczy na zlocie (już widzę te hordy smakoszy, które jeszcze przed pierwszym wykładem, będą próbować złociste :D)
a na barze karteczka “Przepraszamy piwa brak”
spodziewam się dwóch rzeczy wtedy, oprócz regularnego DDoS’a na bar - to jeszcze DDoS na toalety (zdesperowanych nie będzie brakowało, to i damskie też wliczam :P)
Oj… trzeba będzie się przygotować odpowiednio :lol:
A do której Biedronki chodzisz?
PS: Znamy, nie znamy… pewnie to tylko kwestia czasu…
no DDoS toalety to by była poważna sprawa
Przed pierwszym wykładem to już za późno ;p degustacja zacznie się pewnie przed rejestracją
Dwie chwile nie zaglądałam na wątek, a tu kilka stron dyskusji o piwie
To będzie piwnie widzę
Uważaj bo odpowie…
Też mnie to zastanowiło trochę, wiedziałem że kobiety mają takie specyfiki, ale że są dla facetów dopiero Over mnie oświecił
Z drugiej strony ciekawe by to mogło być na HZ wtedy DDOSujący WC się martwią, a osoba z ‘dodatkiem’ siedzi niczym się nie przejmuje i delektuje się piwem i dyskusją, a i jeszcze w bonusie co nieco zwiększa się pod wpływem przefiltrowanego alkoholu.
Eh Over na złe tory sprowadza każdą dyskusję
Panowie i Panie… nie zapominacie czasami, że w każdym pokoju jest łazienka i toaleta?.. dziwny temat sobie obraliście do dyskusji…
Hej,
Normalnie Over chyba wkrótce dostanie żółty kartonik… Do twarzy mu z nim będzie… A Offtop w temacie zrobił się ogromny, po prostu…
No jak to w hotelu.
PS. Aż martwię się o podróż na HZ z Over’em z tyłu samochodu… Deepone , może wrzucimy go do bagażnika?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Szczerze te pieluchy najlepiej użyć teraz jak czyta ten temat :lol: .
Pampersa na dupsko, do bagażnika, muzyka na full co by nie było słychać jak się wydziera i w Polskę hihihihihih
Ewentualnie usta można zakneblować stringami z logo DP
A na Zamku prosto w dyby i do lochu :lol: