HotZlot 2013 - wątek ogólny

Hej,

fiesta , prawie mnie zabiłeś tym tekstem…

Pozdrawiam,

Dimatheus

Oby tylko :shock:

Tak chce zobaczyć czy prasuje je na kant :stuck_out_tongue:

Żelazkiem z duszą :stuck_out_tongue_winking_eye:

Stringi? O_o

Ciekawe skąd wiedzą że Over biega w stringach :smiley: Pewnie sprawdzali organoleptycznie :smiley:

@Pangrys: Gra słów: http://dictionary.reference.com/browse/overstring :stuck_out_tongue_winking_eye:

Pangryś, ty śmiesz wątpić w zdolności telepatyczne Loży Szyderców ??

:wink:

A fujjjjjjjjjjjjj …

Dawno nie jeździłem A4… Na trasie Wrocław --> zamek są jakieś bramki? Ile drobniaków muszę mieć w kieszieni?

@Bachus: Tam nie ma pasa awaryjnego więc nie mogli zrobić płatnego odcinka. Co za tym idzie z Wro na Zamking driving is free :stuck_out_tongue_winking_eye:

od Wrocławia jest czysto

@januszek: obym dojechał, w piątek rano za tydzień jeszcze samochód daję do naprawy, rolka napinacza paska nie ma łożyska, tak zjechana :wink:

To Ty z Dublina do Wro jeździłeś samochodem, że tak zajechałeś ;)?

@bachus: I co? Nie wystarczy wysiąść i wsiąść jeszcze raz? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Kosiareczka (Corsa B '99) stoi (czasem jeździ, aby się nie zastała) i czeka na tatusia, aż wróci ze zmywaka :wink:

Ja lecę A2 z Poznania do węzła Jordanowo i potem S3 :slight_smile: Odbijam na za Nową Solą na Szprotawę i voila :slight_smile:

Dobrze, że autobana… jeszcze bym się w bagażniku poobijał :stuck_out_tongue:

Wolę nadłożyć 30km i nie przejmować się przez większą część trasy, fotoradarami lub wyprzedającymi “na trzeciego”.

A za autostradę i tak płacą pasażerowie kuszetki :slight_smile:

Heh dopiero Max zadał to pytanie, więc wszyscy przed nim zapewne sami paradują w stringach :slight_smile:

PS. to jak panowie, dojedziemy do 100 stron spamu jeszcze przed HZ ? :smiley:

No w tym roku to już jest nie źle.

HotZlot 2012 — wątek ogólny - 55 stron

HotZlot 2011 — wątek ogólny - 58 stron

HotZlot 2010 — wątek ogólny - 37 ston

HotZlot 2008 — wątek ogólny - 50stron