Bądźże ludziem i daj im żyć przygotowania do HZ, prace nad wiadomą zmianą, a to tylko czubek góry lodowej o której wiemy, więc wg. mnie odliczanie jest zbędne, poza tym ktoś dawał już z 2 razy linka do licznika zrobionego samemu, który też odlicza.
OOkej OOkej jestem już ludziem i daję żyć przyznam się, że wątek śledziłem pobierznie i utknąłem + / - na ciemnym lanym. Oświeci ktuś o jakiej zmianie mowa?
P.S pytanie organizacyjne mam, ponieważ to mój pierwszy HZ będzie a i wcześniej nie miałem okazji być na choć trochę podobnych imprezach to niech mi ktoś powie jakie zasady tam panują. Mam paniać i panować każdemu na czele z redakcją czy jestemy wszyskie równe i mówimy tam sobie po imieniu?( pisownia celowa) ;). Nie chcę wyjść na gbura co to do nikogo się nie odezwie a jak już to bułkę przez bibułkę proszę i dziękuję ale też nie chce wyjść na chama a ponieważ mam być pierwszy raz na tego rodzaju imprezie to jak mówią w przysłowiu, jak już wejdę między wrony chciałbym krakać jak i one
Człowieku spokojnie - po pierwsze przeczytaj sobie regulamin HZ -> http://www.hotzlot.pl/Faq.aspx , po rprostu bądź sobą, ale nie chamem bo opuścisz szybciej imprezę
Do Krogulca mówisz Wielmożny Panie Prezesie, do TomkaB i Cebuli zwracasz się Wielmożny Panie VicePrezesie a do reszty z Redakcji lepiej nie zwracac sie Członku (Zarządu) bo można w łeb oberwać
Do resztu zwracasz się normalnie Szanowny Panie Notoryczny HotZlotowiczu