Niestety Zamki w tym zakresie nie rozpieszczają - generalnie w obiektach położonych poza większymi miejscowościami jest problem z Internetem ze względu na ograniczenia techniczne. W Kliczkowie do dyspozycji są 2 łącza symetryczne po 2 Mbit/s…
W tym roku też będziemy zapełniać wolne miejsca - … “uczestniczkami” ?
W zamku na skale po kablu, z pokoju ciężko było większość stron wczytać, także nie wiem jak tam jest z zasięgiem sieci komórkowych, ale chyba najrozsądniej będzie chyba ze sobą wziąć alternatywne źródło dostępu do neta
Orange i T-mobile maja coś więcej, więc jak zawsze szału nie ma http://mapa.btsearch.pl/gps/ll/51.31729 … 33203/z/13
Najwyżej będę teoretyzował
Zamontuje się 10 metrową antenę LTE i net będzie
“W tym roku też będziemy zapełniać wolne miejsca - … “uczestniczkami” ?”
Już dwie patrząc po avatarach są Miyazawa i Over
Over jest trochę “brzydsza” niż na avku
Nie zawsze “wielkość” ma znaczenie
Nic na siłę, większy młotek
Hej,
Dimatheus się nie odezwał, bo w czasie, gdy przychodziły zaproszenia, byłem poza domkiem.
Pamiętaj w tym roku, by nie zapomnieć o walizce.
Ja tek robię.
Ale tylko trochę.
Oczywiście też przy okazji chcę podziękować za zaproszenie - dwie super wiadomości w trakcie jednego dnia to zdecydowanie za duże szczęście.
Pozdrawiam i do zobaczenia,
Dimatheus
Rozumiem, że na Aero2 nie ma co liczyć?
Plus ma BTS w Kliczkowie - chyba można z ichniego roamingu korzystać
Plus? Mam Orange i nie wiem, czy będę mógł liczyć na “pomarańczę”. Rozumiem, że z Orange problemów nie powinno być (a nawet z Areo2)?
Moim zdaniem, najlepiej by było gdyby ktoś przypadkiem to z redakcji sprawdził chodź by tak powierzchownie, co działa a co nie
Chłopaki internetem się przejmujecie? Dajcie luz
BTW
Redakcjo dzięki za zaproszenie!
To mnie teraz zdołowałeś, bo liczyłem na Aero nawet na działce Aero łapie mi zasięg.
Ewentualnie zostaje internet w telefonie.
“Chłopaki internetem się przejmujecie? Dajcie luz”
No chłopie, a relację na żywo to kto będzie robił sam Dimatheus ?
Na zamku na skale to ja byłem przez większość czasu Offline.
Dla tego wolę się ubezpieczyć na wszelki wypadek
Szczerze to myślałem, że to pomyłka, albo że to będzie jeszcze dodatkowo weryfikowane, że to tylko taki wstęp, ale… dostałem zaproszenie i zaraz po rejestracji dostałem potwierdzenie. W życiu się nie spodziewałem zaproszenia na HotZlot ale wszystko wskazuje na to, że się zjawię. Dziękuję redakcji za wyróżnienie
Już na wstępie musiało wyjść moje roztrzepanie W tym roku przejdę samą siebie i zapomnę jej wziąć z domu
Też pokładam swe nadzieje w Aero, ewentualnie jeszcze Orange, chociaż na nich to nie warto liczyć.
Sam zasięg Orange jak byłem na zamku 4 czy 5 lat temu był dobry ale co teraz jest to nie wiem.
W sumie Oreo2 to wezmę a jak nie zadziała to będzie Orange chyba że tam Orange tez pokaże swoją “jakość usług”.
Koszulki ze zlotu chyba wystarczą na te dni…