HotZlot 2013 - wątek ogólny

Niestety Zamki w tym zakresie nie rozpieszczają - generalnie w obiektach położonych poza większymi miejscowościami jest problem z Internetem ze względu na ograniczenia techniczne. W Kliczkowie do dyspozycji są 2 łącza symetryczne po 2 Mbit/s…

W tym roku też będziemy zapełniać wolne miejsca - … “uczestniczkami” ? :smiley:

W zamku na skale po kablu, z pokoju ciężko było większość stron wczytać, także nie wiem jak tam jest z zasięgiem sieci komórkowych, ale chyba najrozsądniej będzie chyba ze sobą wziąć alternatywne źródło dostępu do neta :slight_smile:

Orange i T-mobile maja coś więcej, więc jak zawsze szału nie ma http://mapa.btsearch.pl/gps/ll/51.31729 … 33203/z/13

Najwyżej będę teoretyzował :slight_smile:

Zamontuje się 10 metrową antenę LTE i net będzie :stuck_out_tongue:

@lordjahu

“W tym roku też będziemy zapełniać wolne miejsca - … “uczestniczkami” ?”

Już dwie patrząc po avatarach są Miyazawa i Over :smiley:

Over jest trochę “brzydsza” niż na avku :stuck_out_tongue:

Nie zawsze “wielkość” ma znaczenie :slight_smile:

Nic na siłę, większy młotek :slight_smile:

Hej,

Dimatheus się nie odezwał, bo w czasie, gdy przychodziły zaproszenia, byłem poza domkiem. :slight_smile:

Pamiętaj w tym roku, by nie zapomnieć o walizce. :stuck_out_tongue:

Ja tek robię. :slight_smile:

Ale tylko trochę. :smiley:

Oczywiście też przy okazji chcę podziękować za zaproszenie - dwie super wiadomości w trakcie jednego dnia to zdecydowanie za duże szczęście. :slight_smile:

Pozdrawiam i do zobaczenia,

Dimatheus

Rozumiem, że na Aero2 nie ma co liczyć? :slight_smile:

Plus ma BTS w Kliczkowie - chyba można z ichniego roamingu korzystać

Plus? Mam Orange i nie wiem, czy będę mógł liczyć na “pomarańczę”. Rozumiem, że z Orange problemów nie powinno być (a nawet z Areo2)?

Moim zdaniem, najlepiej by było gdyby ktoś przypadkiem to z redakcji sprawdził chodź by tak powierzchownie, co działa a co nie :slight_smile:

Chłopaki internetem się przejmujecie? Dajcie luz :stuck_out_tongue:

BTW

Redakcjo dzięki za zaproszenie!

To mnie teraz zdołowałeś, bo liczyłem na Aero :confused: nawet na działce Aero łapie mi zasięg.

Ewentualnie zostaje internet w telefonie.

“Chłopaki internetem się przejmujecie? Dajcie luz”

No chłopie, a relację na żywo to kto będzie robił sam Dimatheus ? :stuck_out_tongue:

Na zamku na skale to ja byłem przez większość czasu Offline.

Dla tego wolę się ubezpieczyć na wszelki wypadek :slight_smile:

Szczerze to myślałem, że to pomyłka, albo że to będzie jeszcze dodatkowo weryfikowane, że to tylko taki wstęp, ale… dostałem zaproszenie i zaraz po rejestracji dostałem potwierdzenie. W życiu się nie spodziewałem zaproszenia na HotZlot ale wszystko wskazuje na to, że się zjawię. Dziękuję redakcji za wyróżnienie :wink:

Już na wstępie musiało wyjść moje roztrzepanie :stuck_out_tongue: W tym roku przejdę samą siebie i zapomnę jej wziąć z domu :smiley:

Też pokładam swe nadzieje w Aero, ewentualnie jeszcze Orange, chociaż na nich to nie warto liczyć.

Sam zasięg Orange jak byłem na zamku 4 czy 5 lat temu był dobry ale co teraz jest to nie wiem.

W sumie Oreo2 to wezmę a jak nie zadziała to będzie Orange chyba że tam Orange tez pokaże swoją “jakość usług”.

Koszulki ze zlotu chyba wystarczą na te dni…