HotZlot 2013 - wątek ogólny

Nie tak do końca. Zapomniałeś o wyciągnięciu z tego całki i osadzeniu wyniku w tablicy macierzy. Całość przedstawiasz w postaci liczby urojonej i wtedy to faktycznie jest proste :wink:

I zapomnieliście o dodaniu dnia w roku przestępnym :stuck_out_tongue:

Chyba przestępczym :smiley:

Policzyłem i faktycznie, wyszło mniej więcej tyle na ile Fiesta wygląda, ale litości, przecież ludzie tyle nie żyją.

Czyli fiesta nie jest ludziem :wink:

Ej, ja słyszałem pogłoski że jest młodszy od mnie ;p A według niektórych jest to fizycznie niemożliwe.

Max ty już stary jesteś tak więc wszystko możliwe :):slight_smile:

A tam Shaki. Jestem młodszy nawet niż GBM… Ledwo co się załapałem na limit wiekowy na HZ ;>

Przynajmniej tak się czuję.

No tak człowiek ma tyle lat na ile się czuje:)

Zanim z Overa zrobicie maskotkę, niech mi najpierw Over zdąży postawić obiecane piwo i do smoły go :smiley: :smiley: :smiley:

Jak sama nazwa “maskotka” wskazuję, jest to coś do czego się można przytulić.

Sorry Over, ale chyba się nie nadajesz do tej roli :slight_smile: Choć w pierzu wyglądałbyś zabawnie :slight_smile:

Proponuję zrobić z jakieś dziewczyny maskotkę. Bez wstępnego pierzo-smolenia.

DjLeo - to zajmij się smoleniem i pierzeniem Overa to myślę, że znajdzie się kilka osób które Ci postawią piwo - będziesz do przodu:D

Tylko jaka dziewczyna się na to zgodzi :stuck_out_tongue:

llindelou , jeszcze chyba nie znasz do końca zdolności do przekonywania Loży Szyderców :wink:

Wiem, tylko, że czasem potrafi być straszna :o . . .

Ale sam pomysł na maskotkę bardzo mi się podoba :stuck_out_tongue:

Jeżeli coś wypali z czwartkowej integracji, czy piątkowej zaprawy przed wyjazdem to dajcie znać - chętnie poznam kilka osób :wink:

PS: A w ogóle - dziwnie to zabrzmi, ale… ktoś chce ze mną spać? :smiley:

PPS: Oczywiście w pokoju… może lepiej dogadać się z kimś, niż dostać kogoś z łapanki :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Kot-ek

“PS: A w ogóle - dziwnie to zabrzmi, ale… ktoś chce ze mną spać? :D”

Z takim avatarem i nickiem może być ciężko kogoś znaleźć :smiley:

No coment :slight_smile:

Napisałbym coś odnośnie “@Kot-ek” ale nie chce pisać “głupot” jak wcześniej :wink:

Co do maskotki to jak dacie mi maskotkę kota z żywego futra to mogę robić za maskotkę i za czworonoga, na imprezie integracyjnej będę się przemieszczał po miedzy zlotowiczami i będę się łasił :expressionless: :stuck_out_tongue: (kto ma kotka to wie jakie to uczucie) heh

Over doceniamy twoją kandydaturę, ale chyba zdecydowanie wolimy maskotkę płci odmiennej :slight_smile:

Kot-ek twój avatar i nick faktycznie tak trochę odstrasza :stuck_out_tongue: ale jakbyś chciał Overa to za piwo odstąpi się go.

Jakby co to ja nawet piwa nie chcę… jeszcze się łasić będzie chciał :expressionless:

Over aż cię ktoś nadepnie. Rzecz której nieznosze rano jak sie spieszę, a kot szwenda mi sie miedzy nogami.