Nie tak do końca. Zapomniałeś o wyciągnięciu z tego całki i osadzeniu wyniku w tablicy macierzy. Całość przedstawiasz w postaci liczby urojonej i wtedy to faktycznie jest proste
I zapomnieliście o dodaniu dnia w roku przestępnym
Chyba przestępczym
Policzyłem i faktycznie, wyszło mniej więcej tyle na ile Fiesta wygląda, ale litości, przecież ludzie tyle nie żyją.
Czyli fiesta nie jest ludziem
Ej, ja słyszałem pogłoski że jest młodszy od mnie ;p A według niektórych jest to fizycznie niemożliwe.
Max ty już stary jesteś tak więc wszystko możliwe :)
A tam Shaki. Jestem młodszy nawet niż GBM… Ledwo co się załapałem na limit wiekowy na HZ ;>
Przynajmniej tak się czuję.
No tak człowiek ma tyle lat na ile się czuje:)
Zanim z Overa zrobicie maskotkę, niech mi najpierw Over zdąży postawić obiecane piwo i do smoły go
Jak sama nazwa “maskotka” wskazuję, jest to coś do czego się można przytulić.
Sorry Over, ale chyba się nie nadajesz do tej roli Choć w pierzu wyglądałbyś zabawnie
Proponuję zrobić z jakieś dziewczyny maskotkę. Bez wstępnego pierzo-smolenia.
DjLeo - to zajmij się smoleniem i pierzeniem Overa to myślę, że znajdzie się kilka osób które Ci postawią piwo - będziesz do przodu:D
Tylko jaka dziewczyna się na to zgodzi
llindelou , jeszcze chyba nie znasz do końca zdolności do przekonywania Loży Szyderców
Wiem, tylko, że czasem potrafi być straszna :o . . .
Ale sam pomysł na maskotkę bardzo mi się podoba
Jeżeli coś wypali z czwartkowej integracji, czy piątkowej zaprawy przed wyjazdem to dajcie znać - chętnie poznam kilka osób
PS: A w ogóle - dziwnie to zabrzmi, ale… ktoś chce ze mną spać?
PPS: Oczywiście w pokoju… może lepiej dogadać się z kimś, niż dostać kogoś z łapanki
“PS: A w ogóle - dziwnie to zabrzmi, ale… ktoś chce ze mną spać? :D”
Z takim avatarem i nickiem może być ciężko kogoś znaleźć
No coment
Napisałbym coś odnośnie “@Kot-ek” ale nie chce pisać “głupot” jak wcześniej
Co do maskotki to jak dacie mi maskotkę kota z żywego futra to mogę robić za maskotkę i za czworonoga, na imprezie integracyjnej będę się przemieszczał po miedzy zlotowiczami i będę się łasił
(kto ma kotka to wie jakie to uczucie) heh
Over doceniamy twoją kandydaturę, ale chyba zdecydowanie wolimy maskotkę płci odmiennej
Kot-ek twój avatar i nick faktycznie tak trochę odstrasza ale jakbyś chciał Overa to za piwo odstąpi się go.
Jakby co to ja nawet piwa nie chcę… jeszcze się łasić będzie chciał
Over aż cię ktoś nadepnie. Rzecz której nieznosze rano jak sie spieszę, a kot szwenda mi sie miedzy nogami.