Zostaje jeszcze umówienie się z ludźmi nocującymi dzień wcześniej we Wrocławiu na jakieś jasne dobre, wiec pewnie padnie na Spiż.
No właśnie
Ja się na dzień wcześniej nie wyrobie niestety, ale w dniu wyjazdu można pokawkować
Czwartek i spiż… no może są i wakacje, ale będzie trochę tłoczno ;p Więc trzeba liczyć na dobrą pogodę i ogródek spiżowy ;p Może nawet się pojawię
EDIT:
O, mam giga pomysł - może weźcie identyfikatory z poprzednich lat. Będzie to mega fajnie wyglądało xD
zaklepcie sobie stolik wcześniej - to nie problem
A właśnie Pracoffnia jeszcze czynna? Czasami odwiedzałem ten lokal będąc we Wrocławiu
Nieco ponad tydzień do hz
Wszystkie 6? To będe jak choinka wyglądał :lol:
BTW
Razem z Michalk nocujemy w Campanile Stare Miasto - udalo sie dostac dobre ceny po znajomosciach
Ja we Wrocku polecam http://boogiehostel.com/
Tak z innej beczki. Dobreprogramy powinny mieć maskotkę. Oczywiście wiadomo że tą maskotką powinien być Kot może na kolejny HotZlot sprezentujemy @Krogulcowi i jego kompanii małego kudłatego stwora
Overa przebierzcie
Na jedynm zlocie był pirat z papugą
A po co przebierać ??
On już jest sam w sobie żywą maskotką
No ale kudłaty nie jest
Oj tam, oj tam.
Szczegółów się czepiasz, od dzisiaj się nie będzie golił i na zlot przyjedzie przynajmniej troszki kudłaty
fiest ile ty masz lat? wierzysz w to że rOverowi broda rośnie …
Hej,
To zrobimy to tak, jak w średniowieczu - smoła i pierze. I będzie kudłaty!
Pozdrawiam,
Dimatheus
smoła droga, klejem do tapet go
Mniej więcej wiesz, przecież widziałeś mnie na zlocie hihihihihi
wiem wiem
Toć to prosta matematyka ilość postów fiesty / ilość dni w roku i mamy wiek, czy jakoś tak