HotZlot 2013 - wątek ogólny

Zostaje jeszcze umówienie się z ludźmi nocującymi dzień wcześniej we Wrocławiu na jakieś jasne dobre, wiec pewnie padnie na Spiż.

No właśnie :slight_smile:

Ja się na dzień wcześniej nie wyrobie niestety, ale w dniu wyjazdu można pokawkować :stuck_out_tongue:

Czwartek i spiż… no może są i wakacje, ale będzie trochę tłoczno ;p Więc trzeba liczyć na dobrą pogodę i ogródek spiżowy ;p Może nawet się pojawię

EDIT:

O, mam giga pomysł - może weźcie identyfikatory z poprzednich lat. Będzie to mega fajnie wyglądało xD

zaklepcie sobie stolik wcześniej - to nie problem :stuck_out_tongue:

A właśnie Pracoffnia jeszcze czynna? Czasami odwiedzałem ten lokal będąc we Wrocławiu :slight_smile:

Nieco ponad tydzień do hz :smiley:

Wszystkie 6? To będe jak choinka wyglądał :lol:

BTW

Razem z Michalk nocujemy w Campanile Stare Miasto - udalo sie dostac dobre ceny po znajomosciach :stuck_out_tongue:

Ja we Wrocku polecam http://boogiehostel.com/ :wink:

Tak z innej beczki. Dobreprogramy powinny mieć maskotkę. Oczywiście wiadomo że tą maskotką powinien być Kot może na kolejny HotZlot sprezentujemy @Krogulcowi i jego kompanii małego kudłatego stwora :smiley:

Overa przebierzcie :stuck_out_tongue:

Na jedynm zlocie był pirat z papugą :stuck_out_tongue:

A po co przebierać ??

On już jest sam w sobie żywą maskotką :wink:

No ale kudłaty nie jest

Oj tam, oj tam.

Szczegółów się czepiasz, od dzisiaj się nie będzie golił i na zlot przyjedzie przynajmniej troszki kudłaty :wink:

fiest ile ty masz lat? :stuck_out_tongue: wierzysz w to że rOverowi broda rośnie …

Hej,

To zrobimy to tak, jak w średniowieczu - smoła i pierze. I będzie kudłaty! :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

smoła droga, klejem do tapet go :))

Mniej więcej wiesz, przecież widziałeś mnie na zlocie hihihihihi :wink:

wiem wiem :stuck_out_tongue:

Toć to prosta matematyka :stuck_out_tongue: ilość postów fiesty / ilość dni w roku i mamy wiek, czy jakoś tak :slight_smile: