nabijając się z wiadomej reklamy “Twój kot wolałby puszkę”
No moje kicie są już znane na portalu ale jakoś nie mogę się oprzeć:P
o to Cyna
O - prawie jak ja demotach albo fejsie Nic tylko budkę z kebabmi otworzyć jak tyle tych kotów macie
Wiem że ten temat to OTowisko, ale poprzednie OTy w jakiś tam sposób ze zlotem były związane, a teraz to już lekko przeginacie.
Jako że zlot już w przyszłym tygodniu to życzę wszystkim udanej zabawy i ciekawych rozmów do białego rana mam nadzieję że jeszcze kiedyś uda mi się tam zawitać
Sam robisz OTY z przypominaniem o braku OT`ow w tym temacie, kolega innym wypomina, a o temacie własnego kija zapomina
Areh no jak to nie związane ??
Mam kota na punkcie HotZlota
Jak się tylko zechce powiązanie zawsze się znajdzie
Hihihihihihih :lol:
Temat o kotach rozpoczął się w związku z poszukiwaniem maskotki dla Redakcji
No i Areh chyba nie wie, że zwierzakiem Blogera jest Kot http://www.dobreprogramy.pl/MaXDemage/W … 37270.html
To niech sie tera mod wytłumaczy jaki związek ze zlotem ma kij z żyłką i ryby
bd łowili na zlocie, a koty ze zlotem nic wspólnego nie mają
– Dodane 20.07.2013 (So) 18:43 –
Chociaż
Już się nie odzywam.
Nikt nie moze na 100% zagwarantowac, ze w rzeczce opodal Zamku nie da sie odlawiac kotow
ps. o ktorej ten Zpiz? i jaka koszulke mam zalozyc?
Nawet jak się nie będzie dało to na wszelki wypadek blogerzy mogą zabrać swoje, rzeczka będzie na pewno
Gdybys byl sliczna moderatorka to nym Cię wyściskał, a że jesteś paskudnym brodatym faunem to piwo na rzecz ryb i kija z checia postawie
A to ciekawe. Już drugi raz w ciągu tygodnia zostałem do fauna porównany.
Ty to masz dobrze, mnie tak dobrze nie określają
Dobra, na HZ jestem już niemal gotów
Mój kotek wyskoczył z balkonu z 3 piętra 24 godziny temu, ale go znalazłem w piwnicy na róże i zgarnąłem do domciu i go przepłukałem i teraz jest szczęśliwy
Zamieściłbym jego fotkę ale nie chcę @Areh’owi spamować
Nawet koty w akcie desperackiej ucieczki od Ciebie są gotowe do takich poświęceń…
W sensie, że jest szczęśliwy bo znalazł drogę ucieczki??
Biedny kot dosyć że nie udało jemu się uciec to jeszcze go rOver wykąpał ;/