HotZlot 2013 - wątek ogólny

nabijając się z wiadomej reklamy “Twój kot wolałby puszkę” :stuck_out_tongue: :wink:

No moje kicie są już znane na portalu :slight_smile: ale jakoś nie mogę się oprzeć:P

o to Cyna

http://wojtekadams.pl/kot/WP_000092.jpg

O - prawie jak ja demotach albo fejsie :stuck_out_tongue: Nic tylko budkę z kebabmi otworzyć jak tyle tych kotów macie :slight_smile:

Wiem że ten temat to OTowisko, ale poprzednie OTy w jakiś tam sposób ze zlotem były związane, a teraz to już lekko przeginacie.

Jako że zlot już w przyszłym tygodniu to życzę wszystkim udanej zabawy i ciekawych rozmów do białego rana :wink: mam nadzieję że jeszcze kiedyś uda mi się tam zawitać :wink:

Sam robisz OTY z przypominaniem o braku OT`ow w tym temacie, kolega innym wypomina, a o temacie własnego kija zapomina

Areh no jak to nie związane ??

Mam kota na punkcie HotZlota

Jak się tylko zechce powiązanie zawsze się znajdzie :wink:

Hihihihihihih :lol:

Temat o kotach rozpoczął się w związku z poszukiwaniem maskotki dla Redakcji :slight_smile:

No i Areh chyba nie wie, że zwierzakiem Blogera jest Kot http://www.dobreprogramy.pl/MaXDemage/W … 37270.html :slight_smile:

To niech sie tera mod wytłumaczy jaki związek ze zlotem ma kij z żyłką i ryby :stuck_out_tongue:

bd łowili na zlocie, a koty ze zlotem nic wspólnego nie mają :stuck_out_tongue:

Dodane 20.07.2013 (So) 18:43

Chociaż

Już się nie odzywam.

Nikt nie moze na 100% zagwarantowac, ze w rzeczce opodal Zamku nie da sie odlawiac kotow :stuck_out_tongue_winking_eye:

ps. o ktorej ten Zpiz? i jaka koszulke mam zalozyc? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nawet jak się nie będzie dało to na wszelki wypadek blogerzy mogą zabrać swoje, rzeczka będzie na pewno :))

Gdybys byl sliczna moderatorka to nym Cię wyściskał, a że jesteś paskudnym brodatym faunem to piwo na rzecz ryb i kija z checia postawie :smiley:

A to ciekawe. Już drugi raz w ciągu tygodnia zostałem do fauna porównany.

Ty to masz dobrze, mnie tak dobrze nie określają :frowning:

Dobra, na HZ jestem już niemal gotów :slight_smile:

Mój kotek wyskoczył z balkonu z 3 piętra 24 godziny temu, ale go znalazłem w piwnicy na róże i zgarnąłem do domciu i go przepłukałem i teraz jest szczęśliwy :wink:

Zamieściłbym jego fotkę ale nie chcę @Areh’owi spamować :stuck_out_tongue:

Nawet koty w akcie desperackiej ucieczki od Ciebie są gotowe do takich poświęceń…

W sensie, że jest szczęśliwy bo znalazł drogę ucieczki??

Biedny kot dosyć że nie udało jemu się uciec to jeszcze go rOver wykąpał ;/