HotZlot 2013 - wątek ogólny

O matko, moje oczy! 2 orty w jednym wyrazie- mistrz :smiley:

tak to jest jak się bezmyślnie w poprawki przeglądarki klika :stuck_out_tongue:

Może on hoduje róże w piwnicy? :stuck_out_tongue:

gowain , jeśli by był ogrodnikiem to i tak byłby błąd- stylistyczny :lol:

Jutro niedziela więc zejdźcie z Overa - lepiej się można wyładować przejeżdżając kurę w drodze do kościoła :stuck_out_tongue:

PS.

Więcej miłosierdzia dla bliźniego i głupoty jego :stuck_out_tongue:

To zamawiam głowę, chyba, że dasz w całości, to skórę oddam Ci na mufke lub torebkę, bedziesz miał w czym kable nosic w zime.

Dodane 21 lip 2013 01:32

Nie każdemu jest dane znać mitologię klasyczną :wink:

Zbigniew2003 , nie da się, tym bardzie że on to lubi (być w centrum zainteresowania) :wink:

Hihihihihihihihhi

Szczerze mówiąc to widzę że Over już wyluzował, nie wdaje się w zbędne dyskusje, ale co niektórzy na siłę prowokują i wrzucają posty zaczepne po to żeby potem mieć pole do spamowania. Mam wrażenie są tacy, którzy muszą co post znaleźć jakieś nawiązanie do Over’a bo inaczej by mu forum postu chyba nie puściło w temacie.

Może cała gra toczy się o to by udało się 100 stron spamu uzbierać, a że niektórzy nie mają nic do powiedzenia to …

Klasyczny problem rozmyślań Jerzego nad wiarą w jeże, na wieży: może kot Overa wykonał taniec na rurze pomiędzy kolcami róż? :stuck_out_tongue_winking_eye:

ps. imo nie dobijemy do 100 przed HZ :wink:

pps. niech ktoś skonkretyzuje tego czwartkowego Spiża bo sam pójdę… :stuck_out_tongue:

Sam nie będziesz, na pewno ja z Michałem tam zawitamy.

A ja pytanie z cyklu “może ktoś ma”. Mianowicie:

Może ktoś ze zlotowiczów posiada gdzieś na dnie swoich skarbów, taki mistyczny przedmiot jak NOKIA 3310? Nie ważne czy sprawna, zależy mi tylko na wyświetlaczu który chcę wykorzystać w pracy magisterskiej :slight_smile: (ja moje 2 uwaliłem, ale wiem już jak nie uwalić :slight_smile: )

Jeśli ktoś bez bólu serca mógłby ofiarować, dać w zamian za piwo, odsprzedać za rozsądną cenę to będę zainteresowany :slight_smile:

Ojciec miał, dowiem się czy jeszcze gdzieś leży.

Jeszcze tylko 152 posty, trzeba wymyślić jakiś temat (liczyłem bez tego ( i tego wyżej) , bo zakłądam że i tak będzie kosz :P)

Żaden mod nie zaryzykuje kosza z obawy przed linczem.

To może ja postaram się moim postem skierować wątek ponownie na właściwy tor. :wink: Zastanawia mnie, kiedy zostanie ogłoszona lista partnerów - za 5 dni będziemy w trakcie pierwszej sesji (licząc powitanie), a na razie wiemy tylko, że będzie możliwość porozmawiania z przedstawicielami Intela, Microsoftu, Samsunga i Opery.

Kolejna sprawa to pogoda. :slight_smile: Piątek zapowiada się bardzo ładnie, ale w sobotę może być burza:

http://www.twojapogoda.pl/polska/dolnos … a/16dniowa

ma być bardzo upalny wekend, temperatury w okolicach 35 st co moze spowodowac tez wystapeinie burz

już krogulec sie postara żeby te burze poszły gdzieś bokiem :stuck_out_tongue: :wink:

dmag , oj tam, miejmy nadzieję, że nawet jak będzie burza to nie przez cały dzień :wink:

Myślę że nawet jak będzie burza poradzimy sobie :slight_smile: