Zapewne przed Zlotem :-k
@up
Mistrz ciętej riposty.
A może nie ma innych patentów?:>
Zakładam, że miałeś na myśli “partnerów”
W tym roku, mówiąc bez ogródek, mamy totalne urwanie głowy ponieważ oprócz tradycyjnego nawału prac związanego z hotzlotowymi przygotowaniami jest też całkowicie nowa wersja portalu. Stąd też pewne aspekty trwają trochę dłużej - tak jak właśnie lista partnerów (choć tych i tak w tym roku założyliśmy mniej niż dotychczas aby było więcej luzu podczas zlotu). Listy nie mamy jeszcze w tym momencie ostatecznie zamkniętej stąd też nie ma też informacji, pojawi się ona zapewne we wtorek.
Wstajemy, wstajemy spamerzy
Do rozpoczęcia zlotu zostały 4 dni, a wam zostało do napisania jeszcze 6 stron.
Hihihihihihihi.
PS. Ja uderzam na Jelenią Górę do kumpeli już w środę z samego rana i stamtąd w piątek prościutko na zlot
Dopiero co przeczytałem wszystkie zaległości, odświeżam a tu nowy post o jakże wymownym początku
To jest jawne zaproszenie do spamowania
Teraz dopiero offtop poleci
wstaliśmy, wstaliśmy…
Tylko cztery? :o muszę się sprężać bo nie wiem czy wyrobię z dojazdem na mojej hulajnodze… lecę startować w kierunku Kliczkowa, to tylko 640 km - jak solidnie przyłożę stopę do asfaltu powinienem zdążyć
Uaaaał poranna kawka przy stosie papierów w pracy :o no. Ogarnąłem te kilka stron zaległości
Zlot już za 4 dni … o kurczę, ale ten czas leci. Aż się doczekać nie mogę by znów się spotkać z taką Doborowo-Programową Ekipą :lol:
Hej,
Rozumiem, że mówisz też o sobie.
Za to zbyt frywolne do chorób przenoszonych drogą… Pamiętasz o wilku i Kapturku?
Nie no, to już jest za proste. Myślę, że teraz cel powinien zostać postawiony na 200 stron. A później jeden magiczny przycisk i… lincz gwarantowany.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Udało się wejść do roboty akurat w dobrym momencie
– Dodane 22 lip 2013 09:08 –
Koło 12 ruszamy z Warszawy, chyba, że mi się transport spóźni. Wiec zakładam, że tak na luzie koło 17-18 będziemy w hotelu, a później możemy na rynek uderzać wiec nie wiem czy proponować 19 czy bezpieczniej 20?
Tak w dobrym momencie przyznaj się planowałeś to już od kilku dni.
Ale trójki będą moje
@Zbigniew2003 dobre buty załóż bo trochę przykładania stopy masz
@Dimatheus jak usuniesz spam to pamiętaj, że wiem z kim jedziesz a ja jadę tą samą trasą ale trochę wcześniej więc będę gdzieś czatował w krzakach na Ciebie
( tylko bez żadnych podtekstów żeby nie było )
Dżisis krajs… 95 stron o Hot Zlocie xD
A mnie tylko chwilę nie było…
Czy w tym roku jest jakieś coś np. graficzka typu “jedziemy na Hot Zlot”?
Co prawda mam niemal jak rzut kamieniem (przez pudziana), ale czemu by nie wrzucić
a kiedy fotorelacja ruszy? w zeszlym roku juz byly foty z przygotowan organizatorow
Mam lepsze
microfon1984 -Spoko, spoko mam siedmiomilowe buty a na awaryjne odcinki drogi - przytroczony rzemieniami na plecach silnik odrzutowy od Tu- 154
@up tylko uważaj z tym silnikiem bo podobno już nawet mały listek może spowodować wibracje i katastrofę a szkoda by było nie dojechać
Lepiej uważaj na Fotoradary - ich na Dolnym Śląsku też sporo
Ciekawe jak znajdą adres faceta w stroju Batmana na hulajnodze aby dostarczyć zdjęcie z rachunkiem