Ej ja z tymi 100 stronami do HZ to zartowalem, ale widzę że niektórzy cel wzięli do siebie
Co do snu, ja mam i bardzo sobie chwalę poduszkę z gryką, wygodna, a latem taka chłodna i elegancko się śpi.
Ej ja z tymi 100 stronami do HZ to zartowalem, ale widzę że niektórzy cel wzięli do siebie
Co do snu, ja mam i bardzo sobie chwalę poduszkę z gryką, wygodna, a latem taka chłodna i elegancko się śpi.
over over ty zawsze dowalisz ;D
Axles - czy to prawda, że do takiej gryczanej poduszki jest najlepsza kołdra z kota i tylko wtedy człowiekowi nie marzną stopy?
Musiał byś kilkanaście kotów związać by z nich jakaś kołdra była
@Zbigniew2003
to teraz nikt się nie zgłosi, bo wyjdzie, że jest żabą
a poza tym nie wiem czy po integracji wystarczy jeden pocałunek, obawiam się, że w takim stanie to trzeba czegoś więcej
drobok - wystarczy jednego przejechać walcem i razem z ogonem wystarcza nawet na dwie
Widzę Zbigniew2003 ma pierwszą chętną
Żaby nie są takie złe, gorsze bywają jadowite żmije z podwójnym jęzorem do rozgłaszania fałszywych plotek, chociaż jako stary wprawiony w bojach niepoprawny czarodziej- daję sobie radę
mam nadzieję, że na HZ nie ma takich postaci
małaczarna - przecież jako , stara uczestniczka" wiesz, że nie - ale gdyby, co służę pomocą
oczywiście bezinteresowną
Jak mogłoby być inaczej
Jak to co? Fauny
Oh lord…
O ile ja dobrze ogarniam algorytmy bajkowe to wystarczy, że ktokolwiek pocałuje Zbigniewa to ten się tedy w żabę albo jakiegoś innego gada zamieni? Taki Jurasing Kissing na Zamkingu
Gorzej jak Zbigniew zamieni się wtedy w księżniczkę…
A figa z makiem - Januszku , będę zmieniał ludzi w ciebie - jak konstruktor Trurl na nerwy i złość dla Klapaucjusza
w weekend 31 stopni -ubieram się na czarno