HotZlot 2013 - wątek ogólny

Nie kanapki. Mam syndrom bywania w hotelach - jak dają śniadanie to jem na zapas, ale w domu to jak Pangrys pisał - kawa, papierosy i piwo. Chyba, że musze karmić to wtedy robie jedzenie.

To jako OT, śmiem zapytać się ilu Trójkowiczów będzie na zlocie?

To ja też zrobię OT :stuck_out_tongue: jeszcze tylko 3 strony do 100 :smiley:

@olmeca

Chyba największa ekipa jedzie ze Śląska.

Z tego co rozmawialiśmy na poprzednich zlotach wynika że najwięcej osób jest żer śląska i z województwa “Warszawskiego” :stuck_out_tongue:

Największa ? Phi :stuck_out_tongue:

Konkretna ekipa to jedzie z Krakowa i okolic, nie ma mocnych na taką :lol:

żebyście nie zostali obrzucani pyrami z Poznania czasem :stuck_out_tongue: :wink:

Ja tylko podkreślę… Bielsko-Biała to nie Śląsk! :stuck_out_tongue:

My też możemy wziąć swoje kartolfe :slight_smile:

chyba węgiel :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ta, a potem po takim fight’cie wszyscy poznaniacy by do szpitala trafili :stuck_out_tongue:

Kartofel w każdym bądź razie jest mniej inwazyjną amunicją. O ile jaja zostawimy na redakcję i Overa :slight_smile:

Wiem, nieoficjalnie od jakiegoś czasu to podkarpacie :slight_smile:

Ta, a potem po takim fight’cie wszyscy poznaniacy by do szpitala trafili :stuck_out_tongue:

Mam nadzieje że w mundurkach będą bo takie są najsmaczniejsze :slight_smile:

I lochy z hostesssami :stuck_out_tongue:

A nie Podbeskidzie czasami?.. brak słów…

Wybacz pomyliło mi się miało być podbeskidzie takie podobne te w słowa:)

Podkarpacie mi się bardziej kojarzy z górami może dlatego :wink:

Każdy ma prawo sie machnąć w jakimś zdaniu to normalne i ludzkie, chyba że nie jesteś człowiekiem…to tego nie zrozumiesz :smiley:

Kurde nie sądziłem, że wywołam taką dyskusje ;p

@GBM

To wiem, mam to szczęście, przyjemność i możliwość jechać z DjLeo :slight_smile:

PS. Paczuszka przygotowana ;p

No to teraz Krogulec będzie wiedział gdzie ma szukać jak komuś zabraknie miejsca w pokoju :stuck_out_tongue:

Ty chyba mnie na żywo nie widziałeś. Na mnie trzeba większej amunicji :stuck_out_tongue:

Żywcem mnie nie wezmą ;p

Tak patrzę na te Zamkowe pokoje … luksus chyba ładniej niż w Zamku na Skale :slight_smile:

Luksusy luksusami ale i tak za bardzo nie będziesz miał kiedy sie tym nacieszyć… taka prawda :smiley:

He he Pangrys nie jesteś sam:)

Tak,tak bierzcie te kartofle- będę miał potem z czego zrobić zacier na bimber, bo przyjeżdżam z aparaturą do pędzenia księżycówki :stuck_out_tongue: