HotZlot 2013 - wątek ogólny

Pyry Zbysiu… pyry :stuck_out_tongue: i nie żaden zacier tylko plyndze :smiley: zostawimy Ci kilka w zamkowej antrejce.

To może zorganizujemy integrację miastami? :smiley:

Chętnie poznam kogoś z okolic z kim można się umówić potem na piwko w Poznaniu :wink:

FaUst na placki zawsze przyjdzie czas :slight_smile: lepiej zrobić z nich Frytki :slight_smile:

A do frytek pieczeń z kota- mniam, palce lizać :stuck_out_tongue:

W ramach własnego widzimisie bywam na piwie w Poznaniu, mimo mieszkania w 3mieście.

Pytając sie o Trójkowiczów miałem na myśli radio nie żadne niesnaski miastowo-wojewódzkie. Brak zrozumienia wszystko i wyjaśnia, nie każdemu jest dane słuchać dobrego radia :stuck_out_tongue:

Zaglądają, zaglądają :wink: A co do tematu to Pangrys już odpowiedział za mnie:

:stuck_out_tongue:

@Krogulec,

przewidziana jest wystawa sprzętu samsunga? szczególnie myślę tu o tabletach- mam na oku modele z serii SMART PC (xe500 z atomem i xe700 z proc pentium) i fajnie byłoby mieć możliwość spokojnego zapoznania się z tabletami samsunga z Windows8 bo w sklepach dość trudno o to.

Jeśli tak, to możecie zapytać kogoś organizującego sprzęt samsunga na zlot (hmm… firmę samsung?) czy jest szansa by SMART PC pojawiły się na zlocie?

Chłopie, gdzie ty na Podkarpaciu masz góry ??

Chyba że myślisz o Bieszczadach, które są pagórkami :wink:

Wystawa oczywiście jest przewidziana, mają być jakieś nowinki - co konkretnie tego niestety sam nie wiem.

Wszystko ładnie pięknie, ale kto w tym roku dostarczy ładną (słoneczną) pogodę na HotZlot, czy wzorem lat minionych będzie to ekipa GG :?:

PS.

Do boju pisarze, do boju - 99 jeszcze jedna strona i seta :wink:

A potem włączy się Dimatheus i zacznie czyścić do 20-30 stron :stuck_out_tongue:

Hej,

Nie no - ja sugeruję pokornie, by cel zmienić na 200 stron. :smiley:

Pozdrawiam,

DImatheus

Tym razem ja powitam drogich spamowiczów. Zostały już tylko 3 dni do HZ. I ostatnia strona do zapisania. Nie żebym nawoływał do OT ale będę szczęśliwy jak jutro po powrocie z szychty nie zastanę kilku stron do odczytania. A może po osiągnięciu tego progu postawicie sobie nowe wyzwanie ??

A w nagrodę autor komentarza otwierającego dwusetkę otrzymuje zaproszenie na HZ2013 :o

Ja się pytam panie Zbigniewie: Za jakie grzechy ?? :smiley:

Już odpowiadam za 7 głównych i jeden pierworodny, czy wystarczy panie drogi pamix :twisted:

mam pytanie albo do redakcji albo do kogoś z okolic Kliczkowa. Jak tam wygląda sprawa dostępu do internetu mobilnego? W szczególności plusa / polsatu? Proszę o w miarę szybką odpowiedź jeśli ktoś wie bo jak będzie działać prawidłowo lecę podpisać umowę

Były już takie pytania “wcześniej” zasięg sieci Plus jest dobry, a Wi-Fi zamkowe to będzie pewnie też dobrze odbierało :slight_smile:

http://www.plus.pl/indywidualna/pomoc/MapaZasiegu/

Specjalnie na zlot? :lol:

Edit:

66105_10200290078596999_236511982_n.jpg

:smiley:

Nie będzie prościej wziąć na próbę jakiego prepaid`a?