Przyznam się, że jakiś ślepy jestem i nie wiem czy pakować się w LTE? a co do zamkowego wifi to bardzo dobrze, że jest ale może być krucho z przepustowością przy takiej liczbie ludu a niestety mój współpracownik też sobie zrobił urlop i efekt jest taki, że się muszę opiekować serwerem hostingu więc wolę mieć zabezpieczenie. Cała nadzieja w tym, że nie odmówi współpracy w czasie HotZlotu
Heh niektórzy mimo że będą mieć wolne, to pracować będą Ale dobrze że ja mam zmiennika w pracy
Niestety praca informatyka to często łączenie się zdalne z serwerami i sprawdzanie czy wszystko jest ok nawet jak się ma trochę wolnego ;/
Przeczytałem zamiennika… a tak serio to najlepszą odpowiedzią na pytanie czy będziesz pod telefonem jest “The number you trying to reach is currently unavailable”
No mi się jeszcze na żadnym zlocie nie zdarzyło by nie mieć zasięgu sieci Plus. Raz może straciłem w Zamku na Skale, ale to w podziemiach na turnieju Fear
I mamy zwycięzce 100 strona.
W nagrodę otrzymujesz możliwość porozmawiania z jedną, dowolnie wybraną hostessą na HZ…
…przez 5 sekund
To się lord z nią nagada za wszystkie czasy ;p
W Orange mają jakąś promocję za kilka zł kilka GB transferu do wykorzystania i to chyba w starterze na kartę.
Jeśli o mnie chodzi to biorę Play 1GB oraz Aero2 i myślę, że nie zostanę odcięty od cywilizacji (a chciałbym bardzo, chciał).
Sam sobie przeczysz to nie zabieraj tych netów, weź tylko jakąś starą komórę z możliwością wykonywania smsów i dzwonienia i styknie
W zamku jest hot spot orange. Tak przynajmniej pisze na stronie orange.
Woo nawet nie zauważyłem …
A tak mało brakowało
Jak nic się złego nie stanie, to również dołączę. Pewnie bliżej 20-tej. W końcu chodzę do Spiżu regularnie, nie tylko wówczas, gdy przyjeżdżają do mnie w odwiedziny znajomi.
Szału na pewno nie będzie, ale i tragedii również
Uuu,ooo :o - prawdziwy lord, wygrał seta :roll:
Gratuluję =D> lordowijahu’owi
PS. Ciekawe czy wygra drugiego?
Moglibyście piwo postawić
Masz u mnie 2 - w sobotę
FaUst - nie bądź takim skąpym Szkotem [-X , postaw wiadro mu w sobotę