Hej,
No to staraj się, staraj i staraj jeszcze mocniej, by przyjechać. To naprawdę fajne uczucie, jak w realu można poznać osoby, które na forum czy portalu kojarzymy tylko po nickach - wiem z doświadczenia.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
No to staraj się, staraj i staraj jeszcze mocniej, by przyjechać. To naprawdę fajne uczucie, jak w realu można poznać osoby, które na forum czy portalu kojarzymy tylko po nickach - wiem z doświadczenia.
Pozdrawiam,
Dimatheus
:roll: ja starałem się przez 366 dni i :razz:
Dolnyśląsk więc duże i nieznośne dla tych nie z województwa
Może za mocno się starasz i robisz “coś” na siłę
Leszek2204, nie chce być wredny, ale wszystkie twoje dzisiejsze posty to porady nie dot. tematu
Cześć,
myślę że żeby dostać zaproszenie, trzeba w każdy dzień pisać merytoryczne posty. Nie starczy jeden artykuł, miesiąc, pół roku. Na zaproszenie trzeba sobie zasłużyć wytężoną pracą. Także ilość postów większego znaczenia nie ma, liczy się poprawna treść. Ja już pracuję na zaproszenie na HZ 2015, mam nadzieję że się załapię
Z wyrazami szacunku,
Lewanxd
drobok, jakiś taki mało asertywny jesteś, nie pamiętasz jakie to jest zazwyczaj po ogłoszeniu rozpoczęcia rejestracji lub loterii. Nie chce po raz kolejny “trupa z szafy wyciągać” aby pokazać jakie cyrki się mogą dziać.
Panowie, panie- do zobaczenia na HotZlot!
Szykuje się kolejna wyśmienita impreza :lol:
Redakcja w tym roku wyjątkowo krótko trzymała mnie w niepewności. W tamtym roku dostałem zaproszenie chyba ostatniego dnia. A w tym roku już dziś! Wielkie dzięki!
to już wiadomo kto będzie zamulać przesył
– Dodane 25.06.2013 (Wt) 21:05 –
po avatarze można sądzić, że jeszcze trochę Ci brakuje
Hej,
Spokojnie - dopiero pewnie pierwsza i druga tura poszła, a zaproszenia imienne będą wysyłane do końca tygodnia. Jest więc jeszcze szansa. A jak nie to losowanie. Uszy do góry, bo jeszcze wszystko może się zdarzyć.
Oj, nie tylko on… Wiem, kto będzie robił to jeszcze mocniej…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Cześć,
uwierz - dwa lata to nie jest bardzo dużo. Minie na tyle szybko, że tego nie zauważysz. Tylko ciekawi mnie jedno, ile osób z tych co teraz myślą o HZ 2015, będzie aktywnych na tyle, by zasłużyć sobie na zaproszenie.
Z wyrazami szacunku,
Lewanxd
I tej zasady się w Loży trzymamy
:shock: To, jak sądzę, było nawiązanie do “Akwarium” Wiktora Suworowa - polecam zresztą przeczytać, świetna książka :idea:
Mniej więcej to miałem na myśli ale inną książkę
Ale żeby nie było @Olmeca o kominach sam zaczął
A co do książki to postaram ja sobie zakupić w e-booku
Co do zlotu to nie wiem czy to jest dobry pomysł, ale proponowałbym na zakończenie 2 dnia zrobić krótką statystykę blogerów i odsłony pod danymi wpisami które maja najwięcej odsłon
ale wtopiłeś choć nie wiadomo co @Olmeca miał na myśli - w końcu szyderca
z rublem będzie ciężko … może być w Euro :P, akurat ze stolicy Europy piszę więc wypada
To szyderca także miał najgorszy scenariusz na myśli czyli Oświęcim i obozy proste, z takiego założenia wyszedłem
Szydzi z wszystkiego
To nie ja wtopiłem tylko on, zrozumiałem jego “przekaz”
po avatarze można sądzić, że jeszcze trochę Ci brakuje
Cześć,
powiem szczerze - nie napalam się na ten HZ jak nastolatka na wyprzedaże - dostanę te zaproszenie za dwa lata, to przyjadę. Jeśli nie dostanę - pogodzę się z tym.
Swoją drogą skoro nie dostałem zaproszenia to nie będę już w tym temacie spamować, przeszkadzać wam. Chyba że chcecie
Życzę wam udanego zlotu! Nie mogę się w sumie doczekać relacji
Z wyrazami szacunku,
Lewanxd
Zobaczymy za dwa lata, czy będziesz tak myśleć