Cześć,
trust me - wydaje mi się, że nie zachowuję się na swój wiek. Powiedzmy, że trochę doroślej. I zdanie, którę podejmę teraz, będę raczej utrzymywać długo
Z wyrazami szacunku,
Lewanxd
Cześć,
trust me - wydaje mi się, że nie zachowuję się na swój wiek. Powiedzmy, że trochę doroślej. I zdanie, którę podejmę teraz, będę raczej utrzymywać długo
Z wyrazami szacunku,
Lewanxd
Za młodyś do Loży
Nudziłbyś się przy naszych dysputach o maściach na podagrę
Hej,
Dyskryminacja ze względu na wiek!!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zaczynam się bać “podróży” na zlot
Leszek jak zawsze na miejscu i w temacie Co do zamieszczonego cytatu, to właśnie chodziło o Akwarium od tej książki zacząłem przygodę z Suworowem. Po akwarium mogę polecić jeszcze cykl Kontrola.
Do administracji
Po wpłacie środków (50zł) porejestracyjnych, otrzymamy jakieś potwierdzenie otrzymania wpłaty z Waszej strony, czy same księgowanie wystarcza ?
No właśnie, bo kaska poszła 2 dni temu, a potwierdzenia jeszcze nie otrzymałem:?
W tamtym roku potwierdzenie było na drugi dzień;)
Wtopiłeś, Over po raz kolejny
Byś był nieco starszy to zrozumiałbyś dlaczego w świetle przesłanek o PRISM bawią nas wzmianki o niegdysiejszym Snowdenie, co znaczy kreślenie, narobisz się jak u Sałtyczychy.
Loża to nie tylko grupa ludzi, to stan umysłu
Kontrola jest niezła, ale Złoty Eszelon to już totalne “rycie beretu”.
Z bardziej normalnych to jednak Lodołamacz i cała zapoczątkowana nim seria - polecam.
Ja również zrobiłem przelew 2 dni temu i póki co żadnego potwierdzenia nie mam.
Spokojnie czekają aż dostana wszystkie wpłaty i tak samo cyklicznie jak zaproszenie zostaną wysłane potwierdzenia. Dwa lata temu przyszło do mnie po kilku dniach od wpłaty.
Widzę, że się grono miłośników Suworowa objawia. Z cyklu Lodołamacza została mi ostatnia część do przeczytania.
No i ostateczne potwierdzenie wpłaty przyszło od DP tym samym miejsce w zamku Kliczów zaklepane:)
Ja wczoraj otrzymałem ostateczne potwierdzenie rejestracji, więc w tym temacie nic się nie zmieniło:)
Ok też przed chwilką dostałem
Hej,
U mnie też pojawił się stosowny mail. Po prostu osoby z Redakcji wysyłają to pewnie hurtowo każdego dnia - jutro pewnie kolejna tura.
Pozdrawiam i do zobaczenia,
Dimatheus
Ja też właśnie otrzymałem potwierdzenie i dostałem urlop w pracy więc większość formalności zakończona
Potwierdzenie otrzymane / urlop podpisany więc teraz tylko się dostać do Zamku widzimy się za 30 dni
ciekawe ile dziewczyn w tym roku będzie
Jak zawsze zgodnie z parytetami
Ja również potwierdzenie już mam.
Kilka się znajdzie na pewno.