HotZlot 2013 - wątek ogólny

Cześć,

trust me - wydaje mi się, że nie zachowuję się na swój wiek. Powiedzmy, że trochę doroślej. I zdanie, którę podejmę teraz, będę raczej utrzymywać długo :slight_smile:

Z wyrazami szacunku,

Lewanxd

Za młodyś do Loży :stuck_out_tongue:

Nudziłbyś się przy naszych dysputach o maściach na podagrę :stuck_out_tongue:

Hej,

Dyskryminacja ze względu na wiek!! :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Zaczynam się bać “podróży” na zlot :stuck_out_tongue:

Leszek jak zawsze na miejscu i w temacie :slight_smile: Co do zamieszczonego cytatu, to właśnie chodziło o Akwarium od tej książki zacząłem przygodę z Suworowem. Po akwarium mogę polecić jeszcze cykl Kontrola.

Do administracji

Po wpłacie środków (50zł) porejestracyjnych, otrzymamy jakieś potwierdzenie otrzymania wpłaty z Waszej strony, czy same księgowanie wystarcza ?

No właśnie, bo kaska poszła 2 dni temu, a potwierdzenia jeszcze nie otrzymałem:?

W tamtym roku potwierdzenie było na drugi dzień;)

@Over

Wtopiłeś, Over po raz kolejny :stuck_out_tongue:

@wojtekadams

Byś był nieco starszy to zrozumiałbyś dlaczego w świetle przesłanek o PRISM bawią nas wzmianki o niegdysiejszym Snowdenie, co znaczy kreślenie, narobisz się jak u Sałtyczychy.

Loża to nie tylko grupa ludzi, to stan umysłu :slight_smile:

Kontrola jest niezła, ale Złoty Eszelon to już totalne “rycie beretu”.

Z bardziej normalnych to jednak Lodołamacz i cała zapoczątkowana nim seria - polecam.

Ja również zrobiłem przelew 2 dni temu i póki co żadnego potwierdzenia nie mam.

Spokojnie czekają aż dostana wszystkie wpłaty i tak samo cyklicznie jak zaproszenie zostaną wysłane potwierdzenia. Dwa lata temu przyszło do mnie po kilku dniach od wpłaty.

Widzę, że się grono miłośników Suworowa objawia. Z cyklu Lodołamacza została mi ostatnia część do przeczytania.

No i ostateczne potwierdzenie wpłaty przyszło od DP tym samym miejsce w zamku Kliczów zaklepane:)

Ja wczoraj otrzymałem ostateczne potwierdzenie rejestracji, więc w tym temacie nic się nie zmieniło:)

Ok też przed chwilką dostałem :slight_smile:

Hej,

U mnie też pojawił się stosowny mail. Po prostu osoby z Redakcji wysyłają to pewnie hurtowo każdego dnia - jutro pewnie kolejna tura. :slight_smile:

Pozdrawiam i do zobaczenia,

Dimatheus

Ja jeszcze nie otrzymałem ale pewnie jest tak jak mówi @Dimatheus.

Ja też właśnie otrzymałem potwierdzenie i dostałem urlop w pracy więc większość formalności zakończona :slight_smile:

Potwierdzenie otrzymane :wink: / urlop podpisany więc teraz tylko się dostać do Zamku :slight_smile: widzimy się za 30 dni

ciekawe ile dziewczyn w tym roku będzie

Jak zawsze zgodnie z parytetami :slight_smile:

Ja również potwierdzenie już mam.

Kilka się znajdzie na pewno.