Już po robocie w drodze na ostatnie zakupy. O 4 powstanie z martwych i w drogę śladem frontu bialoruskiego na Breslau
Właśnie pojawiła się długo oczekiwana lista partnerów HotZlotu
Ehh stary, jest już od ok 19stej
też dopiero teraz zauważyłem… myślałem, że jakiś news będzie a tu tylko na zlotowej stronce…
coś bardzo mało tych partnerów w tym roku, spodziewałem się przynajmniej 3x tyle ;p
Czy to prawda, że jak ktoś spóźni się w piątek na rejestrację uczestników o 13, zastanie podniesiony zwodzony most i jedyną szansą na dostanie się do środka będzie przepłynięcie fosy w pław?
PS.
Jak głęboka jest fosa ? :o
Ty to wszystko wyczaisz NIe zdążyłem się zalogować żeby napisać
To celowy zabieg - w poprzednich latach było za dużo partnerów i zbyt przeładowany program. Już w ubiegłym roku postawiliśmy sobie za cel zmniejszenie liczby sesji prowadzonych przez partnerów na rzecz dłuższego czasu na integrację, rozmowy z czytelnikami - odnosiliśmy bowiem wrażenie, że pierwotna ideaa HotZlotu przez lata ulegała drobnemu wypaczeniu. W ubiegłym roku nie do końca się to udało ponieważ uzgodnienia co do udziału w HotZlocie zostały powzięte z partnerami z dużym wyprzedzeniem, ale w tym roku wcieliśmy ten plan w życie
patrząc na agendę mam wrażenie, że w sobotę jeszcze jedna jakaś konferencja po południu byłaby akurat ale to moje zdanie
A co do zmniejszenia zatłoczenia agendy w ogóle to bardzo dobry pomysł, nie mniej lepiej by było gdyby przedstawiciele większej ilości firm byli na zlocie, nie koniecznie z godzinną sesją.
Tylko czy nasze wątroby wytrzymają taką wydłużoną integrację?
~FAQ
w trakcie sobotniej imprezy int. za napoje bezalkoholowe/wodę trzeba będzie dopłacać czy będzie w cenie? pytam bo nie wiem ile kasy szykować
Obstawiamy ile kegów pójdzie na zlocie ?
Myślę, że wody nikt nie pożałuje
No właśnie w poprzednich latach mieliśmy sygnały, że sesje po obiedzie w sobotę to już za dużo. Nie ma tego w agendzie, ale ten czas będzie przeznaczony na rozmowy z partnerami (co fajnie wypaliło w ub.r.) oraz na rozgrywki w siatkówkę, której nie dałoby się zorganizować jeżeli byłyby sesje do późnego popołudnia.
To też nie takie proste bo każdy partner ogranicza liczbę miejsc dla czytelników - jedna firma to 2-4 miejsca mniej. HotZlot to spotkanie dla Was, a nie dla partnerów - staramy się co roku wypracować odpowiedni balans pomiędzy liczbą partnerów, a uczestników. Dotychczas mieliśmy wiele sygnałów, że partnerów jest zbyt wielu, a program jest za bardzo przeładowany - stąd też w tym roku zdecydowaliśmy się na drobną korektę.
W sobotę będzie siatkówka, a w piątek pewna niespodzianka - więc wątroby powinny odpocząć
Będą też soft drinki
I to jest dla mnie dobre info skoro nie mogę się napić
Z innych wieści - niestety nie będzie jednak w tym roku Opery. Po ostatniej zmianie w przeglądarce chyba boją się przyjechać na HZ
no nie… powiedz Krogulec, że żartujesz z tą operą
Niestety nie żartuję - czekaliśmy do ostatniej chwili, ale… Jako fanboj Opery boleję nad tym niezmiernie…
Opera, jak widać, wyleciała też już z agendy, więc Krogulec jednak nie żartował. Z drugiej strony sesje opery nie należały do najciekawszych (pomimo iż sama przeglądarka jest OK), może lepiej faktycznie pogadać o nowej odsłonie portalu.
to wielka szkoda
jest nas dwóch
opera 12 jeszcze będzie mi lata służyć ;p
Szkoda opery mocno spadli z tą 15 ja 12.15 dlla windows i linuxa trzymam w chmurze żeby nie zginęła dobra wersja ;).
Kurcze a miałem nadzieje na pogawędkę ze Sławkiem a tu lipa niestety
foreste - jest jeszcze wersja 12.16, choć jakoś specjalnych zmian nie zauważyłem w stosunku do 12.15