HotZlot 2013 - wątek ogólny

W wątku gdzieś przewinął się temat Hot Spotu Orange.

Info ze strony Orange:

ten hotspot orange to tylko dla ich klientów jak widać więc odpada…

nawet jakby szło wysłać sms z numeru w play to w życiu tego nie zrobię z prostego powodu… potem nie będzie chwili spokoju od ich “wspaniałych” ofert jak tylko dostaną mój numer :smiley:

jest w zamku jakieś “otwarte wifi” prawda?

mam jeszcze resztki pakietu (coś ponad 200mb z 1GB) to może jakoś “przetrwam” :smiley:

Ja mam jakiś play online pożyczony i do tego służbowy telefon Orange z 6GB limitu :smiley:

Zrobimy hotspot klaster z telefonów :stuck_out_tongue:

Kur…&*(*&^*(%%#$%$@^*(&*)_()&*(^&*$^% cz jak zawsze przed wyjazdem mam notoryczne nocowanie w firmie, bo wszystko musze na już przygotować, a jak wyjade nikt nic nie zrobi.

Hej,

olmeca , pocieszę Cię - nie tylko Ty tak masz! Ja też do dzisiaj muszę zamknąć trochę spraw, ale już na jutro biorę wolne - muszę odpocząć przed zlotem. :wink:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Całą relację live mam tylko tekstowo (żadnych zdjęć, czy avatarów). Czyli jakiś problem nadal występuje.

Spokojnie, w Zamku jest chłodno - nawet przy takim upale (grube mury robią swoje), poza tym w sali konferencyjnej jest chyba klimatyzacja.

czy w zamku jest sala tortur?

a po co Ci sala tortur, skoro będą tradycyjne rozrywki typu “linux jest lepszy niż Windows” i vice versa

Mi znalazło i dodało ale jest tam pusto i ciemno :wink:

No to bez sensu jak pusto i ciemno :expressionless:

Jak szukałeś? Bo mi jak wpisałem dobreprogramy to nie znalazło hot zlotu :expressionless:

Wpisałem linka rasa a nie dobre programy

A w moim przypadku HotZlot przypada na środek mojego urlopu, więc z niczym się nie muszę spieszyć :slight_smile:

msnet , u mnie tak samo :wink: 19go kierownikowi zostawiłam listę co jest do ogarnięcia jak mnie nie będzie i papa :wink:

Ja mam wakacje przed studiami, więc posiadam sporo wolnego czasu ;p

Spamowanie powoli przenosi się na fotorelacje :slight_smile:

Mów za siebie - my do 200 dobijamy :smiley:

Ja tylko zaglądam kontrolnie sprawdzić czy zlot aby nie odwołany… mecze odwołują, koncerty odwołują… ale widzę zlot aktualny :wink:

To biorę się za pakowanie :wink:

I planowanie co tam jutro we Wrocławiu zwiedzić :wink:

Do zobaczenia na zlocie! !!

Wiosenka z tego co Pamix dość konkretnie zadbał o nasz plan zwiedzania