To już jutro… nie mogę się doczekać mówiąc ściśle
Oj dziewczyny, Oj chłopaki… będzie się gadało
To już jutro… nie mogę się doczekać mówiąc ściśle
Oj dziewczyny, Oj chłopaki… będzie się gadało
No ja już spakowany! jutro o 10 wyjazd! Zielona Góra -> Żary -> HotZlot
Ja spakuję się wieczorem, wyjadę jak wstanę i wypiję kawkę. Mam nadzieję dojechać wcześniej i zwiedzić okolice zamku.
jeśli nietoperze pożerają komary,to ja poproszę takich 10 do pokoju
@małaczarna ,a jeśli nietoperz wplącze się we włosy… ? :roll:
To będzie pretekst do zmiany fryzury
– Dodane 25.07.2013 (Cz) 14:33 –
Też się zastanawiam, czy brać laptopa. Ale jak wezmę to z własnym iPlusem Z mapy zasięgu plusa wynika jednak, że z zasięgiem jakiejś rozsądnej technologii w stylu 3G będzie w zamku ciężko…
najpierw go zahipnotyzujemy, żeby wykonywał tylko nasze rozkazy. nie zdąży zrobić nic,co by było nie po naszej myśli
to Hrabia Dracula, czeka na niewiasty i śweżą krew
:twisted: Jeden już czeka a drugi dojedzie
Dziś dostałem maila, a w nim:
Znów zostajemy do wtorku?
zapewne email przekopoiowali z któregoś z poprzednich zlotów, który był we wtorek…
Ja wychodzę z założenia, że nie bierze się drewna do lasu, więc swojego na 100% zostawiam. Kawiarenki jak w Rynie pewnie nie będzie (stało tam wtedy chyba ze 30 komputerów), ale zapowiada się tyle atrakcji, że nie wiem kiedy miałbym czas na siedzenie przed laptopem…
– Dodane 25.07.2013 (czwartek) 17:13:01 –
Kurcze, czytałem tego maila kilka godzin temu i nie zauważyłem, że znów mamy przedłużony pobyt! :lol: :x
może wala się komuś dobry dysk IDE ok 20 GB i chciałby oddać na HotZlocie? chętnie przygarnę na już
Będzie nas to prześladować przez następnych kilka Zlotów
Integruje się dziś ktoś pośród wrocławskich krajobrazów? 8)
Kot-ek - jest taki plan Szczegóły znajdziesz gdzieś w tym wątku oraz w relacji live…
Szczegóły jakie padły to Spiż… ale mgliste (kwestia miejsca, bo festiwal) i bez konkretów (nie wiem, czy bez koszulki dp mnie wpuszczą)
No to szykuję zestaw skauta (na jutro), a jak coś więcej będzie wiadomo (na dziś) to piszcie…
EDIT:
Ręczników w hotelowej łazience raczej nie zabraknie - a będzie ręcznik basenowy (będzie można zabrać łazienkowy na basen)? Czy trzeba zadbać o własny?
Spiż, 20:00, innych wytycznych nie ma
Docent będzie miał wystąpienie na temat Kodu Game Lab? Czy co oznacza w nawiasie “kodu”?
W pokojach są ręczniki ? bo chciałbym się upchnąć w plecak
W każdym zamku z tyloma *** ( w sumie ten zamek chyba nie posiada żadnej!) w pokoju na osobę przypada jeden ręcznik, ale jakbyś chciał sie na nim położyć na plaży to nie ma szans nie sa za duze ja biorę jeden większy
Redakcja powinna sie odezwac w tej sprawie bo jest juz na miejscu