HotZlot 2013 - wątek ogólny

To już jutro… nie mogę się doczekać mówiąc ściśle :smiley:

Oj dziewczyny, Oj chłopaki… będzie się gadało :smiley:

No ja już spakowany! jutro o 10 wyjazd! Zielona Góra -> Żary -> HotZlot :slight_smile:

Ja spakuję się wieczorem, wyjadę jak wstanę i wypiję kawkę. Mam nadzieję dojechać wcześniej i zwiedzić okolice zamku.

jeśli nietoperze pożerają komary,to ja poproszę takich 10 do pokoju :smiley:

@małaczarna ,a jeśli nietoperz wplącze się we włosy… ? :roll:

To będzie pretekst do zmiany fryzury :slight_smile:

Dodane 25.07.2013 (Cz) 14:33

Też się zastanawiam, czy brać laptopa. Ale jak wezmę to z własnym iPlusem :slight_smile: Z mapy zasięgu plusa wynika jednak, że z zasięgiem jakiejś rozsądnej technologii w stylu 3G będzie w zamku ciężko…

najpierw go zahipnotyzujemy, żeby wykonywał tylko nasze rozkazy. nie zdąży zrobić nic,co by było nie po naszej myśli :wink:

to Hrabia Dracula, czeka na niewiasty i śweżą krew

:twisted: Jeden już czeka a drugi dojedzie :slight_smile:

Dziś dostałem maila, a w nim:

Znów zostajemy do wtorku?

zapewne email przekopoiowali z któregoś z poprzednich zlotów, który był we wtorek…

Ja wychodzę z założenia, że nie bierze się drewna do lasu, więc swojego na 100% zostawiam. Kawiarenki jak w Rynie pewnie nie będzie (stało tam wtedy chyba ze 30 komputerów), ale zapowiada się tyle atrakcji, że nie wiem kiedy miałbym czas na siedzenie przed laptopem…

Dodane 25.07.2013 (czwartek) 17:13:01

Kurcze, czytałem tego maila kilka godzin temu i nie zauważyłem, że znów mamy przedłużony pobyt! :lol: :x

może wala się komuś dobry dysk IDE ok 20 GB i chciałby oddać na HotZlocie? chętnie przygarnę na już :slight_smile:

Będzie nas to prześladować przez następnych kilka Zlotów :wink:

Integruje się dziś ktoś pośród wrocławskich krajobrazów? 8)

Kot-ek - jest taki plan :wink: Szczegóły znajdziesz gdzieś w tym wątku oraz w relacji live… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Szczegóły jakie padły to Spiż… ale mgliste (kwestia miejsca, bo festiwal) i bez konkretów (nie wiem, czy bez koszulki dp mnie wpuszczą) :stuck_out_tongue:

No to szykuję zestaw skauta (na jutro), a jak coś więcej będzie wiadomo (na dziś) to piszcie…

EDIT:

Ręczników w hotelowej łazience raczej nie zabraknie - a będzie ręcznik basenowy (będzie można zabrać łazienkowy na basen)? Czy trzeba zadbać o własny?

Spiż, 20:00, innych wytycznych nie ma :stuck_out_tongue_winking_eye:

Docent będzie miał wystąpienie na temat Kodu Game Lab? Czy co oznacza w nawiasie “kodu”?

W pokojach są ręczniki ? bo chciałbym się upchnąć w plecak :smiley:

W każdym zamku z tyloma *** ( w sumie ten zamek chyba nie posiada żadnej!) w pokoju na osobę przypada jeden ręcznik, ale jakbyś chciał sie na nim położyć na plaży to nie ma szans nie sa za duze :slight_smile: ja biorę jeden większy :stuck_out_tongue:

Redakcja powinna sie odezwac w tej sprawie bo jest juz na miejscu :stuck_out_tongue: